Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Arrangementer

Oversigt over alternative arrangementer i Danmark. Find spændende events, online forløb, webinarer, åbent hus, kurser, foredrag, messer osv.

Livsstil, stress & livsstilssygdomme - Foredrag i Gråsten/Jylland

Foredrag * Livsstil
4 Apr. kl. 19:00 til kl. 21:30
Pris: 125,00
Sted: Fiskenæsvej 2, 6300 Gråsten
Merry Christmas!-4

Livsstil, stress & livsstilssygdomme

– Oplever du ubalancer i kroppen til dagligt og ønsker at gøre op med dette?

Foredrag i Gråsten i Jylland mandag d. 4. April fra kl. 19.00-21.30 med Friederich Damore Bruun & Chloe Bjoerk på Enjoy Resort Marina i Fiskenæs

Chloe og Friederich er blevet inviteret til skønne Gråsten for at give dig en unik mulighed! Du vil nemlig til dette foredrag blive undervidst i din livsstil og stressens betydning for din krop og hormoner. Du vil få indblik i dine kropslige ubalancer, og få ideer og gode råd til at behandle dig selv.

Ønsker du en sjov aften ude i byen med hyggeligt sammenvær, lidt godt til ganen og et godt grin på et smukt gods? – Så er denne aften lige noget for dig! 

Er dette dig?

 • √ Føler du dig træt, og at du slæber dig afsted og intet orker?
 • √ Har du svært ved at tabe dig?
 • √ Føler du, at du lever i en oste-klokke?
 • √ Lider du af en eller anden ubalance i din krop (evt. sygdom)
 • √ Føler du, at du ikke altid forstår din krop?
 • √ Lider du af forstoppelse, eksem eller hovedpine?
 • √ Lider du af humør svingninger?
 • √ Føler du dig nedtrykt og deprimeret?
 • √ Oplever du ømhed og smerter?

– Kan du nikke genkendende til mere end en af disse, er dette foredrag lige noget for dig! Kom med og lær mere om dig selv og din krop:) – måske er der noget, der nemt kan ændres til det bedre?

Vores livsstil er en afgørende brik for vores ve og vel! Vores livsstil er ofte noget vi har kopieret hjemme og videre lever i vores eget liv, men spørgsmålet er om den livsstil virkelig gavner os og er efter DIN krops smag? Det er sådanne nogle spørgsmål Friederich og Chloe vil komme ind på igennem denne aften og du vil automatisk begynde at få ideer til hvordan du kan justere i din liv, uden kamp!

Vi kan ikke underkende din kost betydning, eller ikke den daglige stress. Ofte er det sådan at vores livsstilsvalg, kost og stress hænger sammen. Ved at justere få ting kan du altså sige farvel til stress i dit liv!

Vi vil undervise dig i, hvordan du kan støtte din krop og hvilke symptomer vi kan have, når vores krop er i ubalance. Derudover vil du blive meget klogere på dig selv og din hormontype!

https://currame.simplero.com/purchase/46735-Livsstil-stress-livsstilssygdomme

Aftenens indhold:

 • √ Kort om Friederich & Chloe’s historie og arbejde
 • √ Hvorfor skabes der ubalancer i kroppen?
 • √ Hvorfor opstår stress?
 • √ Sygdom -> forbedring
 • √ Hvad kan du gøre fra i dag?
 • √ Spotlight: Vi hiver nogen op på scenen og giver gode råd (frivilligt)

“Mandag d. 4. April vil vi give dig tips og tricks. Du vil få afklaret nogle af dine spørgsmål og begynde at forstå din krop på en ny måde.”

Hvordan foregår det?

Det hele vil foregå i Gråsted i Jylland – Enjoy Resort: Fiskenæsvej 2, 6300 Gråsten, Mandag d. 4. April 2016 kl. 19.00-21.30. (der er god mulighed for parkering)

Det koster 125 kr. (beløbet kan betales i indgangen, tilmelding påkræves – skriv til os på: info(at)currame.com)
Der vil blive serveret te, lidt til ganen og ønsker om en sjov og lærerig aften.

Du vil få mulighed for at stille alle de spørgsmål, du har og du vil få den nyeste viden indenfor denne behandlingsform.

Kender du os?

Vi er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Vi kan hjælpe dig med at opnå mere velvære og nydelse i din hverdag, både i krop og sind!

Uanset hvad du ønsker at opnå i dit liv – om det er at få bugt med dit eksem, dit tarmproblem, en spiseforstyrrelse, eller om du drømmer om at blive gravid, at få en tilstedeværelse i nuet, leve sundt, få fred med din fortid eller forstå dine indre dialoger, så kan vi hjælpe dig med at nå dit mål!

Læs mere om os her.

Ønsker du en privat konsultation hos os – JYLLAND?

Der er altså mulighed for 1:1 session live i Jylland i den første uge af februar 2016 

Ønsker du sparring og vores skape syn, så book os allerede i dag!

Hvad siger kunder om Chloe & Friederich?

“Hos Chloe og Friederich får du en behandling, som ikke kan sammenlignes med andre alternative behandlere. Åndelighed og videnskab forenes på højeste plan.

Jeg har kendt dem og været løbende i behandling gennem de sidste 5 år og de er altid i bevægelse. En kompromisløshed og en nygerringhed der gør, at de konstant er fremme i feltet med det sidste nye og bedste alternativ. De samarbejder med bl.a. folk fra USA, Spanien, Tyskland og Danmark. Tænker udover landgrænserne og tager det bedste fra hele verden faktisk. De nærer en dyb kærlighed til menneskets sind og krop.

Med den dybeste respekt for alle mennesker og en forsikring om at hvert menneske er ekspert på sit eget liv og følelser, hjælper de dig derhen hvor du kan blomstre mest. Så du kan få, som jeg ser det, et frit liv i en fri krop. En energifyldt krop med en stærk kerne, der kan gå ind ad alle døre og møde alle udfordringer, fordi den ikke er tynget af allergier, sygdom, træthed, afhængighed af stimulanser, eller dårlige tanker omkring sit værd. Det er en stor gave at give sig selv og jeg ønsker alle måtte give sig selv det. Derfor sender jeg mine absolutte bedste anbefalinger og fra mit hjerte en dyb tak til Chloe og Friederich.”
Norra Kristine Lauritzen – Autodidakt Skuespiller

Læs mere her!

 

Vælg kategori

Mangler dit event?

Skriv til os på kontakt(at)moola.dk og så sørger vi for dit event kommer med på listen...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+