Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Arrangementer

Oversigt over alternative arrangementer i Danmark. Find spændende events, online forløb, webinarer, åbent hus, kurser, foredrag, messer osv.

ThetaHealing kursus & uddannelse - Charlottenlund

Uddannelse * Spiritualitet
22 Feb. kl. 10:30 til 24 Feb. kl. 17:00
Pris: 4.300,00
Sted: Hyldegårdsvej 29, 2920 Charlottenlund
buddha hånd 1

Vil du være med på - måske verdens mest simple og effektive - uddannelse/kursus - hvor du vil lære forunderlige teknikker til healing og transformation af dig selv og dine klienter.

I ThetaHealing lærer du at få kontakt med den universelle energi, som forenet med terapi, coaching og healing, er en fantastisk effektiv og transformerende kombination. I kontakten med den universelle energi, vil du  - og eventuelle klienter - blive spejlet i din højeste sandhed, potentiale og livsmission hvilket starter en proces, hvor falske overbevisninger og identiteter/roller kan forløses.   

Som ét af de stærkeste redskaber, vil jeg lære dig at finde den "Universelle læreproces" i enhver relation/hændelse og bruge denne til at forløse den enkelte hændelse, negative relation eller traumet og ydermere skabe grobund for tilgivelse af dig selv og andre. Du vil desuden lære at identificere destruktive overbevisninger samt en metode til at finde ned til kernen af dem, så de kan forløses og erstattes med sande og konstruktive overbevisninger. Da vores overbevisninger har betydning for vores psykiske og fysiske helbred samt hvilket liv vi tiltrækker, vil en ændring af dine overbevisninger kunne påvirke alle aspekter af dit liv.  

ThetaHealing er udbredt i mere end 120 lande og understøttes videnskabeligt af PhD Bruce Lipton, der er forfatter til bogen "Intelligente Celler". Under healingen er klient og udøver i theta-hjernebølger, som sammen med energetisk arbejde, ifølge Bruce Lipton, er hovedbestandelene i transformerende behandling.

Uddannelsen er opdelt i to hoveddele, hvor den ene især henvender sig til dig der ønsker at anvende kurserne til eget behov og en overbygning til dig der ønsker at være arbejde som ThetaHealer. Alle kurser kan dog tages separate!

Næste uddannelse starter 22. februar. Læs mere om uddannelsen, samt udtalelser på :http://www.hellebrinch.dk/thetahealing-uddannelse/thetahealing-uddannelse-foraret-2019

mail til: heartacademy.dk(at)gmail.com
eller ring til : 22431717

 

Jeg ser frem til at høre fra dig

Helle Brinch

 

 

 

 

 

Vælg kategori

Mangler dit event?

Skriv til os på kontakt(at)moola.dk og så sørger vi for dit event kommer med på listen...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Nyhedsbrev

GRATIS Online magasin

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+