Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Bliv naturlig Gravid

13. March 2015 - Gravid & baby
Af: EvaEia, Kvinde Cosmos
Bliv naturlig Gravid af EvaEia Kvinde Cosmos

EvaEia ved alt om hvordan det føles ikke at kunne få sit højeste ønske opfyldt. Den stærke længsel efter et barn og smerten samt følelsen af forkerthed over at kroppen ikke kan levere.

”Jeg startede denne rejse, da vi besluttede os for at blive gravide. Jeg havde helt klart en forventning om at det bare var at smide p-pillerne, som jeg havde brugt i 13 år - og så kom den graviditet da bare. Men det skete ikke lige som forventet – så pludselig befandt jeg mig i den gruppe af kvinder, som faktisk er mellem hvert 5 og 7 par i Danmark, som ikke kunne blive gravide. Vi var barnløse, hvilke slet ikke var planen. Jeg husker den tid som ret ubehagelig, det var en tid, hvor jeg ikke håbede at se andre med en barnevogn eller at vi til familiefesten, ville blive spurgt om der ikke snart skulle til ske noget på babyfronten. For alle de ting mindede mig bare om at jeg ikke kunne få det jeg ønskede mig allermest og hvor ondt det gjorde at blive mindet om det. Og allermest hvor forkert jeg følte mig som kvinde, når min krop ikke kunne levere det som jeg jo er skabt til.”

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET BØRN - Det gør ondt, når vi skælder ud

EvaEia var overbevist om at hun gjorde alt det rigtige. Hun spiste fedtfattigt, trænede hårdt 5 gange ugentligt og rejste meget i forbindelse med sit arbejde.

”Jeg tænkte at det var normalen og måden at leve livet på. Jeg tænkte ikke at det på nogen måde kunne være det, som gjorde at jeg ikke lykkes med en graviditet. Og på det tidspunkt hvor min krop forsøgte at råbe mig op, hvor jeg bare blødte og blødte, skænkede jeg slet ikke tanken om, at jeg kunne gøre noget anderledes, - jeg stillede mig tilfreds med diagnosen endometriose.

Jeg gik til lægen og fik hjælp, som de fleste nok ville gøre for at løse denne udfordring. Jeg overvejede på intet tidspunkt om der var et alternativ til lægen. Jeg fik straks hormoner, som jeg på det tidspunkt var virkelig taknemmelig for, fordi jeg troede at dette var min vej, hvis jeg ønskede børn. Mistanken om at jeg havde PCOS opstod, så løsningen for mig blev hormoner og inseminering – og resultatet var at jeg efter en mistet graviditet blev gravid igen. En graviditet hvor jeg svulmede op, fik bylder i ansigtet og endte med en svangerskabsforgiftning, hvor jeg ikke kunne mærke hvor hårdt belastet min krop var. På trods af, at den skreg på hjælp! En fødsel som blev sat i gang 1 måned for tidligt og som endte i akut kejsersnit - hvor både mit og min babys liv var i fare og hvor jeg vågnede op på intensiv. Jeg havde mistet en masse blod, mit blodtryk var højt og lever- og nyretal ustabile. I det hele taget ikke den oplevelse jeg havde drømt om skulle være begyndelsen på et nyt lille liv. Jeg lå på intensiv det første døgn og husker knap nok at holde min lille datter i hånden første gang.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET BØRN - Særlig sensitive børn, gør følsomheden til en styrke

Lige dér besluttede jeg mig for, at sådan skulle jeg på ingen måde have flere børn. Det var i min verden ikke måden der skulle skabes liv på. Så derfor måtte jeg gøre noget andet end at få andre til at fikse det her for mig, jeg måtte vende den indad og se mig selv i øjnene. Hvad kunne jeg gøre anderledes for at få en krop som havde lyst til at samarbejde med mig? Hvordan kunne jeg skabe tillid mellem mit hoved og min krop så den havde lyst til at skabe liv sammen med mig?

Jeg startede med at ændre på min kost og gav mig selv mere plads til mig. så jeg kunne mærke mine behov. Jeg gik på toilettet når jeg skulle, lyttede til min krop og al den viden den havde, den havde jo hele tiden prøvet at hjælpe mig på rette vej. Udfordringen var, at jeg ikke lyttede, jeg gjorde som jeg havde læste i det nyeste blad, jeg gjorde som mine veninder, uden at stille spørgsmål til, om det nu også var det rette for mig og min krop.

Jeg begyndte at tale mere kærligt til mig selv. Jeg ændrede simpelthen hele min måde at være i verden på.

Og resultatet kom rimelig hurtigt, kun 15 måneder senere kom næste baby til verden og kun 28 måneder efter kom min søn til verden.”

Efter selv at have gået vejen og set hvordan samarbejdet mellem krop og sind styrkes når vi lytter indad, kunne EvaEia mærke at hun måtte dele den visdom med andre kvinder.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET BØRN - Den fyldte smertekop

”Når jeg så mig omkring var jeg jo langt fra den eneste som stod med den udfordring, og jeg tror at mange, som jeg selv, tænker at lægen er eneste udvej – jeg ønskede selv at der havde været et alternativ. En mulighed for selv at gøre noget, tage ansvar for mig selv i mit liv i stedet for at få andre til at fikse mig.

Jeg har derfor skabt Naturlig Gravid, Kvinde Cosmos, hvor jeg hjælper og støtter andre kvinder til at se hvor fantastiske de er og hvad deres kroppe kan udrette af mirkaler når de får lov, plads og bliver lyttet til.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET BØRN - Har du et indigo eller krystalbarn

Mit eget forløb er udover mine 3 børn, blevet en kæmpe gave når andre kvinder kommer til mig. Jeg viser dem den vej jeg selv har gået, jeg kender alle følelserne der ligger bag. Jeg forstår. De forløb jeg tilbyder kvinderne der går hos mig, er individuelt strikket sammen, på sådan en måde at alle får lige præcist det de har behov for, for at kunne komme videre mod deres drøm.

Min tilgang til kvinderne er holistisk. Jeg ser på hele mennesket og hvad der er er behov for lige nu. Det er forskelligt hvad der for den enkelte er omdrejnings punktet – for alle drejer det sig altid om en eller anden form for stress. Stress er for mig et vidt begreb, men nogle af de ting som stresser kroppen er selvfølgelig at have travlt på arbejde, -den er indlysende. Men der er faktisk også andre ting som giver stresstilstande i kroppen, bla at spise dårlig mad. Det er lidt som at putte diesel på en benzin motor – ingen tvivl om at den bil får et problem, det samme gælder for din krop – og specielt i forhold til kosten så glæder det at ”no size fits all” det er vigtigt at finde lige præcis det som støtter den enkelte kvindes krop.

En anden vigtig ting der stresser kroppen er, når vi ikke lytter til dens basale behov. Så som at gå på toilettet når der er behov for det, sove når du er træt og spise når du er sulten. Forestil dig en lille baby som ikke får mødt de basale behov, babyen vil skrige for at få disse behov dækket, da det er et led i overlevelsen. Det samme gælder for alle! Vi er bare blevet så gode til at overhører disse behov, så vi tror det er helt normalt at vente 3 timer med at gå på toilette eller spise fordi det ikke lige passer ind pga eksempelvis et arbejdsrelaterert møde, børn eller andres behov ect. Sidst men ikke mindst vil jeg nævne tanker. Vores tanker stresser kroppen lige så meget som alt det andet, for kroppen kender ikke forskel på den fysiske stress og den tankemæssige stress. Den kemiske reaktion, der sker i kroppen er fuldstændig den samme, kroppen tror den er i farer og er sikker på at du skal reddes!

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET BØRN - 7 skridt til et stærkt imunforsvar

Oftest er det sådan at det som minimum tager 3 måneder at genoprette balancen i kroppen, inden den er fyldt op på alle planer. Og derved også har optimeret fertiliteten. Men da den genoprettede balance i kroppen også giver mange andre ting, såsom mere energi, overskud, bedre søvn og kropskontakt, så oplever kvinderne også, at de efter et forløb føler sig bedre tilpas og derfor også har meget mere at give til en kommende baby. De føler en ny balance i livet.

Her er hvad kvinder har sagt efter et forløb:

Marie

Jeg er dybt taknemmelig for din rummelighed - tænk at du kunne rumme mig så meget, og så alligevel formå og have overskud til at hjælpe mig på rette vej. På min rejse sammen med dig genfandt jeg mod på livet, kærlighed til mig selv, og motivationen til at gøre min krop sund ved hjælp af den helt rigtige kost. Det er nok over 20 år siden, jeg var nede på den vægt, jeg er på nu. Desuden er jeg gået ned i medicin! Kæmpe hurra.

Samtidig har EvaEia lært mig en del øvelser, som jeg føler skræddersyede til mig og min situation. Jeg havde i høj grad brug for grounding, finde ro, slappe af, trække vejret rigtigt.

Og det smukkeste af det hele. Efter halvandet år er det nu endelig lykkedes for os - jeg er nu gravid!

Kommer helt til tårer ved at skrive det - jeg er så lykkelig. Jeg elsker mig selv, jeg elsker min krop, og nu har den kvitteret med en ny lille spire <3 Jeg er i 7. uge *smiler stolt* og det vil være hemmeligt for familie, venner og arbejde indtil jul/nytår - hvis maven kan skjules så længe ;-)

Karin

Jeg har egentlig svært ved at huske, hvordan jeg havde det, inden jeg startede hos EvaEia. Måske fordi jeg ikke var i kontakt med mig selv. Jeg vidste simpelthen ikke, hvordan jeg havde det. Jeg fortalte mig selv, at jeg var et lykkeligt menneske, fordi jeg havde alt, hvad jeg havde brug for. En dejlig mand. Vores drømmehus. Rent drikkevand og mad på bordet. Jeg var bare ikke rigtig glad for mit job. Og jeg havde ikke fået det barn, jeg ønskede mig.

Jeg havde fået at vide, at jeg havde PCO, og havde været i fertilitetsbehandling i godt to år. Vi skulle i gang med kunstig befrugtning. Men der skete noget inde i mig, da jeg var til samtale på fertilitetsklinikken, og sygeplejersken fortalte mig om behandlingen. Jeg havde lyst til at græde, skrige, flygte. Det lød som tortur. Og jeg troede overhovedet ikke på, at jeg kunne blive gravid på den måde. Jeg tænkte, at mine følelser omkring behandlingen ville få mig til at afstøde et hvilket som helt befrugtet æg. Så jeg blev enig med min mand om, at vi skulle tage en pause, så jeg kunne forberede mig og komme i balance. 

Og så var det jeg fandt frem til EvaEia. Jeg var spændt på hvad jeg gik ind til. Da jeg kørte hjem fra vores første møde, var jeg træt men også meget lettet. Endelig var der nogen, der så mig som et helt menneske og ikke bare et par dårligt fungerende æggestokke. Endelig var der nogen, der ikke mente, at jeg bare skulle acceptere, at jeg var "defekt". Endelig var der nogen, der gav mig ret i, at jeg ikke skulle blive i et job, som gjorde mig ulykkelig. Jeg havde brug for at blive bekræftet i de tanker, som jeg selv havde tænkt. Men nu skulle jeg lære at lytte til mig selv.

Det var faktisk nemmere, end jeg troede, det ville være. For der var en stemme indeni mig, som råbte og skreg for at blive hørt. Jeg var bange, men jeg besluttede at tage springet. Jeg sagde mit job op, for at udleve min drøm om at skrive. Jeg opbyggede langsomt en kontakt til min krop. Jeg begyndte at lære at stole på mig selv og min omverden. Nu har jeg afsluttet mit forløb hos EvaEia. Men den rejse, jeg er startet på, er en spændende og fantastisk rejse, som jeg hverken vil eller kan afslutte.

Jeg mærker tydeligt forandringerne. Og min krop har lige takket mig med to streger på graviditetstesten.

Anna

Først og fremmest fik jeg ikke sagt ordentligt tak for din hjælp idag. TAK fordi du har holdt mig ud, når jeg har hadet mig selv og været træt af hele tiden at være den dårligste udgave af mig selv undervejs i det her forløb. Jeg har følt mig dødbesværlig, forkert og træls, men kan heldigvis nu igen mærke den Anna, jeg godt kan lide og som kan en masse ting. Du er nærværende på en måde jeg ikke har mødt i forløb ved psykolog eller lign., fordi du stiller dig meget til rådighed. Uden din måde at være på, tror jeg, jeg var løbet skrigende bort midt i alt det jeg også synes er mega langhåret. MEN jeg har (næsten)vidst, at du vil mig det bedste hele tiden. Så jeg er fortrøstningsfuld for de næste måneder og håber de bliver starten på at nå mit aller højeste ønske.

Jeg elsker det jeg laver og den forretning jeg har skabt. Jeg er dybt taknemmelig for hver og en af de kvinder som kommer hos mig. Jeg forstår de kvinder som kommer her, og jeg ser hvilken forskel de er i stand til at gøre i deres eget liv, bare ved at have mig på sidelinjen. Og essensen for mig er, at mine forløb virker. Jeg ser at disse kvinder pludselig er i stand til at blive gravide – hele 55% bliver gravide efter et forløb hos mig. Og for dem alle gælder det, at de pludselig føler sig hjemme i deres krop igen, de har fået troen og håbet tilbage. De tror pludselig på at de faktisk kan selv.

Det er meget fantastisk og inspirerende at få lov at være med til.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET BØRN - 5 punkter der giver dit barn bedre søvn

Kunne andre i dit netværk have glæde af at læse EvaEias artikel? Så del gerne artiklen på de sociale medier

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 1.5 af 5. 2 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+