Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Dit udseende betyder faktisk noget

8. January 2016 - Pas på dig selv * sundhed * Helse * Ernæring * Indre arbejde  * Træning * Skønhed
Af: Sara Torvallbach, Body Boss
Dit udseende betyder faktisk noget artikel af Sara Torvallbach, Body Boss

Lad os nu være helt ærlige. Dit udseende betyder noget for dig. Altså forstået sådan at den måde du opfatter hvordan du ser ud og hvordan du tror andre ser dig, betyder noget. Og hvis du ikke synes, du ser godt ud eller at andre synes, du ser godt ud, så påvirker det dig. Og nok ikke til det bedre.

Er det fladpandet? Overfladisk? Manglende i karakter og dybde? For er vi ikke så meget mere, end vores udseende?

Jo selvfølgelig er vi det, men det er også naivt at tro, at udseende slet ikke betyder noget for dig, mig, os og alle andre.

Det gør det, uanset om vi vil være ved det eller ej.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Jeg har behov for

Derfor er det bedre at anerkende det faktum og se, hvad det egentlig er, der rører sig i dig omkring dit opfattede udseende. For hvis du først anerkender det og ser det for hvad det er, så har det ikke længere den samme magt over dig, hvor det enten fylder hele din bevidsthed eller har en kæmpe indflydelse på dig, blot uden du kan se det, fordi det er en blind vinkel

Men det er selvfølgelig også et kæmpe problem, hvis det eneste der fylder i din verden, det er dit opfattede udseende. For så bliver det fladpandet og overfladisk.

Sara, body boss

Så hemmeligheden er at integrere denne ret primale og ikke særlig intellektuelle eller højt-udviklede karakter at gå op i sit udseende med alle de andre aspekter, der er i at være et menneske.

For du er som sagt meget og langt mere end dit opfattede udseende. Og for andre, så er der meget andet end dit udseende, der er vigtigt for hvordan de ser dig. (Og hvis ikke, så skal de nok strittes ud af din omgangskreds og dit liv.)

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Det skjulte budskab i mindfulness

Men helt ærligt: Et aspekt af dit opfattede udseende er faktisk, hvordan du ser ud rent fysisk (altså hvordan du ser dig selv). Er du stærk, vital, er du slank? Er du flot? Lækker og laber? Attråværdig? Tiltrækkende?

Eller synes du at alting det hænger og buler, at du kurver i den forkerte retning, alle de steder, hvor der skal være kurver i de stik modsatte retning?

For hvis du tænker og føler sidstnævnte, så påvirker det jo din dagligdag, dit humør, din livskvalitet og faktisk også din sundhed, da stress og sorg har kedelige effekter på vægt, muskelmasse, hjerne og hjerte.

husk at passe på dig

Hvordan bruger du så denne her viden?

Hvis du ikke er tilfreds med, hvordan du selv synes, du ser ud, så bliver du nød til at forholde dig til det og gøre noget ved det.

Enten at få manet det helt forkerte billede af dig selv i jorden og erstattet med et meget flottere og retvisende billede af, hvordan du ser ud. Og i det hele taget mere selvværd, selvkærlighed og selvglæde. Og det vil forresten også forplante sig rent fysisk, for folk kan altså se, når du stråler og smiler.

Eller også så bør du gøre noget ved hvordan du spiser og lever. Ændre på din kost, begynde at bevæge dig og motionere eller ændre din træning, få mere eller bedre søvn, gøre noget ved stressen eller gøre noget ved de relationer og omgivelser, der er med til at drive dig i den forkerte retning sundhedsmæssigt og rent udseendemæssigt.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Pas på dig selv!

Men hvis du skal gøre noget med kost, bevægelse og motion, søvn, stress o.s.v., så sørg for at få valgt noget, der både er bæredygtigt og langtidsholdbart samt noget, der giver dig lige så meget livsglæde og vitalitet, som det giver ren fysisk sundhed eller ændret udseende.

Det dur jo heller ikke, hvis maden, træningen, kuren e.l. ender med at blive en spændetrøje, der dræner dig for livskraft og vitalitet, selvom det muligvis ændrer din fysiske fremtoning og din sundhedstilstand.

Sara & Umahro fra Body Boss

Umahro Cadogan er sundhedsekspert, foredragsholder og bestsellerforfatter.

Sara Torvallbach (tidl. SaraBjörk) er stifter af No Stress Akademiet. Samt initiativtager bag online-netværksgruppen "Kvinde styrk dig selv"

Sammen har de lavet My Body Is My Boss. Et 12-ugers forløb for kvinder, der gerne vil se bedre ud, være gladere, mere vitale, sundere indeni og udenpå og finde deres egen bæredygtige vej, når det kommer til deres opfattede udseende, hvordan de har det og hvor sunde de er.

Målet er ikke at følge en bestemt kur eller at være så asketisk som overhovedet muligt, men at finde frem til, hvad det er, der påvirker dit udseende og din opfattelse af det samt hvad du kan gøre, der virker og samtidig gør dig virkelig glad og giver dig endnu mere overskud og vitalitet.

MY BODY IS MY BOSS med SARA & UMAHRO

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Skru op for selvkærligheden, du har fortjent det

Kunne andre i dit netværk have glæde af artiklen Dit udseende betyder faktisk noget ? Del meget gerne på de sociale medier

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 4.0 af 5. 12 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Sådan får du succes med dit nytårsforsæt. Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 6. December 2019
Af: Cph coaching by Karina

Tiden nærmer sig årsskiftet og de evigt tilbagevendende nytårsforsæt.

Rejsen gennem sorgen. Artikel af Ingebrit Mouritzen
Coaching - 6. December 2019
Af: Ingebrit Mouritzen

At miste er, at være tvunget til at genfinde sig selv og sit liv på nye vilkår; - dette måtte jeg sande, da vi for 26 år siden...

Svære afslutninger får dig til at gå for meget på kompromis. Artikel af Stine Gram
Coaching - 6. December 2019
Af: Stine Gram

Vi vil som mennesker helst ikke give slip på det, vi har. Måske skyldes det vores urinstinkt? Men hvad når det, vi har, holder os...

Fællesskab  – den nye medicin mod ensomhed. Artikel af Louise Schønnemann
Coaching - 4. October 2019
Af: Louise Schønnemann

Jeg vil så gerne skrive om fællesskabets kraft, men jeg bliver nødt til at skrive om ensomheden først. For måske er årsagen til...

Inspiration til sexlivet - tænd lyset. Artikel af Steen Blendstrup
Sexologi - 4. October 2019
Af: Steen Blendstrup

Sexlivet er parforholdets ”kanariefugl i kulminen”: Hvis sexen dør, gælder det om at komme ud så hurtigt som muligt. Om ikke...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Nyhedsbrev

GRATIS Online magasin

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+