Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Fasion Feng Shui

7. November 2014 - Feng Shui * Fashion Feng Shui  * Personlig udvikling * Skønhed * Intuition
Af: Natascha Coco
Fasion Feng Shui ifølge Natascha Coco

Faktisk rummer vi alle begge kvaliteter. Selvom du er kvinde, kan du sagtens have en maskulin energi og omvendt.

Når man arbejder med Feng Shui som jeg gør, så ved man også at alt er energi. Og som jeg plejer at sige, når du ved at alt er energi, hvorfor ikke få tingene, og dit tøj som jeg primært arbejder med, til at “tale" pænt til dig.

Ligesom i Feng Shui er der også de 5 elementer i Fashion Feng Shui som jeg arbejder med. I fashion Feng Shui hedder elementerne dog noget andet.

 • Vand element hedder filosoffen
 • Træ element hedder pionéren
 • Ild element hedder i livsnyderen
 • Jord element hedder fredsmægleren
 • Metal element hedder perfektionisten

Når jeg ser på Fashion Feng Shui i lyset af maskuline elementer og feminine elementer, er svaret ganske enkelt.

Ild element

For faktisk er det mest maskuline element ild-elementet, Livsnyderen som det hedder i Fashion Feng Shui den mest maskuline energi som du enten kan have som essens, dit autentiske jeg, som jeg faktisk har. Nærmest en rå energi som bare breder sig. En indre power.Jeg har altid undret mig over når jeg f.eks. var ved numerolog blev jeg sammenlignet med mænd! Fordi jeg rummer den samme fanden-i-voldskhed som vi tror at mange mænd har.  Jo mere jeg klæder mig med Ild elementer, Livsnyderen, jo mere kommer jeg ind til min indre kerne. Det er f.eks. i det nyeste nye trendy tøj, stiletter, mine bukser fyldt med palietter, mine toppe med palietter, skindbukser, pels eller i en fræk stil eller dramatisk stil, hvor jeg stadig føler mig indenfor min trygheds zone. Det siger næsten sig selv at Livsnyderens stil ikke egner sig til andet end til fester eller på den røde løber. En typisk Livsnyder er Angelina Jolie.

Træ element

Dernæst kommer træ-elementet, pionéren, som nummer to af de mest maskuline elementer indenfor Feng Shui. Pionéren som er et udendørs menneske og har et sporty look. Et frisk udseende. Her finder du bukse-pigen. Hende der ikke har ret meget tålmodighed og bruger max. 5 minutter på sig selv om morgenen. Hun skal ikke have en fancy frisure for hun putter alligevel ikke alle de ingredienser i håret som frisøren anbefalede hende. Her finder du også sundheds kvinden som skal have sit trænings fix for ellers løber hendes voldsomme temperament afsted med hende. Hun er altid i aktion eller kræver aktion for ellers bliver hun utilfreds med tilværelsen. Hun er hurtig som lynet og hun elsker konkurrence sport af enhver art. Egentlig er hun bare til jeans, en t-shirt eller tank-top og en lang cardigan eller en cowboyjakke eller en bomber jakke. Af skotøj er det naturligvis sneakers. En typisk Pionér er Caroline Wozniacki.

Vand element

Herefter ryger vi i den stik-modsatte retning. Til det mest feminine Feng Shui element. Og overraskende nok er det mest feminine element vand, filosoffen. Filosoffen der elsker sit eget selskab ofte ved vandet selvfølgelig. Ofte er hun meget belæst. Hun har tendens til kun at gå med de mørkeste farver i hendes palette incl. den sorte farve. Hun er en ”Rasmus Modsat” og en stille rebel. Hun er meget indadvendt og nyder meditativ musik. Selvom hun er så indadvendt og meget feminin vil hun kunne blive en fantastisk forfatter, hvis hun skulle have lyst til det. Hun dyrker yoga eller en anden rolig form for motion. Filosoffen laver fuldstændig sin egen stil da hun er modstander af at putte folk i bokse. Ofte kan du se hende med to forskellige farver sokker, benvarmere, lag-på-lag ja en ægte bohéme stil. Af skotøj om sommeren er klip-klapper typisk det foretrukne skotøj for en Filosof. En typisk filosof er den engelske mode designer Vivienne Westwood, som faktisk blev manager for bandet Sex Pistols og designede naturligvis deres punk tøjstil til dem.

Metal element

Det næste element, som er feminint men ikke nær så feminint som filosoffen er metal, perfektionisten. Perfektionisten er faktisk en kjole-pige og egentlig skulle man tro at Perfektionisterne drømmer romantiske drømme, men nej, her må jeg skuffe dig. Perfektionisten har styr på sit liv. Hun elsker at rydde op eller organisere. Hun er en perfekt leder. Her finder du pigen der målrettet og med hård hånd styrer sine arbejdsopgaver. For perfektionisten står også for at forfine sin omverden med hendes skønheds gén. Hun er så super sensitiv at hun mærker alt og med hendes falkeblik ser hun alt der virker rodet i hendes system. Hun har hang til luksus og du finder hende ofte på shoppingtur i design butikkerne. Perfektionisten elsker hendes smykker. Det må gerne være Coco Chanel perlekæder. Da hun er kjole pige skal det ikke bare være en bomuldskjole hun går med. Nej hun skal fornemme at det er det rene luksus at gå rundt i hendes tøj. Derfor er det også kun kvalitets tøj som hun køber. Det kan være lavet cashmere, crepe de chine og shantung silke. En typisk perfektionist er vores egen statsminister Helle Thorning-Schmidt.

Jord element

Og vi slutter af med endnu et feminint element, jord, fredsmægleren. Her du de mest trofaste og loyale kvinder. Ja, hun kan være lidt langsom, besiddende og stædig. Ellers er hun en af de mest sympatiske kvinder med masser af empati. Hun er hjælperen. Hjælper, støtter og beskytter, alle som hun har kær. En rigtig mor. Måske er hun madmor. En rigtig jordnær kvinde. Hun kan ikke fordrage spotlightet, ja hun hader opmærksomheden som hun kan få, men undgår den hvis det er muligt. Hun er kvinden der hellere vil hjælpe ude i kulissen. Hun føler sig bedst tilpas i hendes hjemlige omgivelser. Hendes største ønske er at stifte familie. Hun er praktisk og klæder sig også praktisk. Desuden er det her i fredsmægleren du finder business garderoben. Intet er for meget. Ingen bling-bling. Kun klassisk neutralt tøj. Her finder du Coco Chanel jakken, den traditionelle cardigan med knapper, bukser med pressefolder og jakkesæt med bukser eller nederdele. et typisk fodtøj for Fredsmægleren er loafers eller som jeg i gamle dage kaldte hyttesko. En typisk Fredsmægler er Oprah Winfrey.

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 9 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (2)

 1. Natascha A. Coco Jensen, Fashion Feng Shui Stylist
  Natascha A. Coco Jensen, Fashion Feng Shui Stylist på 10.11.2014
  Hej Marlene
  Det er meget forståeligt at du genkender dig selv i flere af elementerne, da det er ganske enkelt er umuligt selv at finde din essens/ dit autentiske jeg.
  Jeg faldt selv i fælden inden jeg blev uddannet Fashion Feng Shui Stylist. På grund af nogle begivenheder i mit liv, som da jeg lige var blevet fyret fra et job som salsassistent i en mode butik, selvom jeg var den bedste sælger og vellidt af kunderne. Det kunne jeg ganske enkelt ikke forstå. Det farvede min personlighed så meget, at jeg begyndte at tro at det var min essens. Jeg kunne på daværende tidspunkt slet ikke se eller gennemskue at min essens som er Livsnyder. Også selvom min amerikanske spirituelle mentor kom med flere hint der tydede i den retning.
  Det er derfor jeg er uddannet Fashion Feng Shui Stylist, hvor jeg hjælper dig med at finde din essens/ dit autentiske jeg. Ego' et kan simpelthen spærre ben for os og for os til at tro at vi er en helt anden end den vi er. Jeg skræller simpelthen dine lag a,f som var dine filtre et løg.
  Desuden oversætter jeg dine ønsker til dit tøj. Det er helt sikkert nummer to element. Det er sjældent at vi er et rent element hele livet igennem.
  Herefter kommer din livsstil. Hvordan lever du dit liv i dag? Og her har vi højest sandsynligt dit tredje element.
  For ikke at glemme din kropstype som kan være et helt andet element.
  Og dine basis farver som kan være det femte element.
  Jo, så jeg forstår udemærket genkendelsen i mange af elementerne.
  Hvis du skulle have lyst så starter jeg et nyt online hold i 2015, med Talk Fusion webinar med video undervisning. Højest sandsynligt hver onsdag aften kl. 20:00 i fem uger. Lige nu kører jeg en Early Bird pris på 700 kr i november. I december koster det 995 kr og i 2015 inden kursus start koster det 1.495 kr. Du får direkte adgang til mit Fashion Feng Shui forum og du kommer med i en lukket facebook gruppe, hvor jeg også underviser og I kan lade jer inspirere af hinanden. Jeg kan fortælle at mit forrige hold gerne med mødes med hinanden og tage ud på en fælles shopping tur.
  Ellers vil jeg anbefale min CLUB V.I.P. hvor der også er en lukket facebook gruppe tilknyttet. Her kan du spørge om Fashion Feng Shui og Feng Shui Boligindretning. Du får direkte adgang til Fashion Feng Shui forum og til Feng Shui Boligindretning forum. Det koster kun 79 kr første måned.
  Du finder mine produkter herinde: www.ByCocoMe.simplero.com
  P.s.: Marlene jeg laver et jule online hold hvor al kommunikation foregår i en lukket facebook gruppe. Her ligger jeg videoer ind og spørgsmål ind. En gruppe hvor vi poster vores tøj fra vores garderobe. Som en bonus får du julegave ideer og ønsker til dig og dine kære. Dette email kursus, som det egentlig er, får du hver søndag i 5 uger, dog holder vi jule pause i midten af december fra søndag den 7. december og starter igen den første søndag i det nye år 2015. Alt dette får du for kun 497 kr. Mere herom kan du se på www.bycocome.simplero.com
  P.s.s.: Selvfølgelig får du med det samme direkte adgang til mit Fashion Feng Shui forum på Simplero
  Mange Fashion Feng Shui hilsner
  Natascha A. Coco Jensen, Fashion Feng Shui Stylist
 2. Marlene
  Marlene på 07.11.2014
  Interessant læsning..... jeg synes, jeg befinder mig i flere af elemneterne. Kan jeg finde ud af, hvilken der passer bedst til min energi og ikke bare udfra, hvad der passer, hvordan jeg går klædt nu?

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+