Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Healing og modtagelighed

2. December 2016 - Healing
Af: Mariann Salling
Healing og modtagelighed. Artikel af Mariann Salling

Healing er mest aktuelt, når du har ondt. Du kan have ondt i kroppen eller psyken, og tilsammen er det jo en del af din sjæl. Sjældent vil du have ondt i kun psyken eller kroppen. De to, kroppen og psyken, følges ad. Så hvis du kommer til en healer som mig, vil du opleve, at det er både din krop og din psyke, som bliver set til på samme tid.

Du vil komme til at ligge på en briks, fordi så slapper du mere af og er mere modtagelig for behandlingen. Du kan også godt sidde på en stol, hvis det føles ubehageligt at ligge ned.

Når du så ligger der på briksen og prøver på at slappe af, vil jeg som healeren bede Gud, eller som nogen også kalder det, de øvre kærlige magter, om, at du vil blive beskyttet, og at kun det,som er for dit bedste,vil ske. En slags kodning , kan man kalde det.

Modtagelighed

Det er så her, at modtageligheden kommer ind i billedet. Du er lige præcis så klar til at modtage en healing , så du kan få det bedre, som du føler dig klar til på det tidspunkt, du modtager healingen. Og ikke i går eller 14 dage, et år før , heller ikke dagen efter eller 14 dage fremme eller et år fra du modtager healingen. Nej, det er på det eksakte tidspunkt, du modtager healingen,at hele dig er så meget modtagelig for den forandring, som vil ske gennem, at jeg som healer er med til at heale dig.

Samarbejde

Jeg siger med til at heale dig, da det er et samarbejde, mellem dig som bliver behandlet,, dit inderste ønske om forandring og mig som healer, samt i visse tilfælde, yderligere hjælp fra engle og mestre, der kommer fra forskellige energisteder., Fra det vi kalder den anden side.

Det kaldes den anden side, da mange ikke umiddelbart kan se det, da det eksisterer i et andet vibrationsfelt, end de fleste registrerer.

LÆS OGSÅ Sådan opnår du din perfekte vægt.

Healings eksempel

Som et eksempel på en healing havde jeg en kvinde, som kom til mig, fordi hendes liv var gået i hårdknude; hun vidste ikke ,hvad hun skulle beskæftige sig med fremover.

Jeg tog udfordringen op , og hun fik en healing på briksen med fokus på et større flow i hendes tilværelse.

Healingen var med en blanding af klangskåle, håndspålæggelse og reiki healing.

Kvinden jeg havde til healing , virkede tilfreds og afslappet da hun gik.

Nogen dage efter hører jeg fra hende, og hun fortæller mig, at noget hudeksem, hun har haft at slås med i længere tid, forsvandt. Samtidig med at hun følte sig mere målrettet på fremtiden.

Dette eksempel er, så du kan forstå, hvad jeg mener med, at min healing er målrettet til hele dig.

Helhed

Jeg vidste slet ikke på forhånd, at kvinden, der kom for at få mere flow i sit liv, havde hudeksem. Hendes behandlingsønske var at få mere flow i sit liv. Det viser, at en behandling hos mig resulterer i, at et sted bliver behandlet, og alligevel vil der automatisk blive ekstra behandlet. Som eksemplet viste: Kvinden manglede flow i sit liv og havde derfor problemer med hudeksem.

Det var hendes to store problemer, som under en behandling begge to var fjernet.

Som Healeren er det altid vigtigt at forstå, der findes en helhed ved hver behandling. Og hvert eneste menneske, som kommer til behandling,er unikt, der findes ikke to , der er ens.

Begrænsninger

Det var et eksempel på, hvordan det kunne have været dig, som var kommet med et problem, som skulle løses ved hjælp af healing hos mig, healeren. Og eksemplet viste også, at selvom du har et problem med andet end kroppen, måske som her , psyken (da kvinden ikke kunne finde sit næste mål i livet), så vil en behandling hos mig og samarbejdet med dig, og hvad du er parat til at modtage af forandring i dit liv og tilværelse, være afgørende for, hvad som kan ske i sådan en behandling.

Derfor er det afhængigt af, om du er villig til forandring i dit liv og er parat til at give slip på en eventuel smerte, som i nogen tilfælde kan være blevet en ubevidst ven, da du i sådanne tilfælde

er blevet vant til den smerte , som regel over længere tid.

I sådant et tilfælde vil der være lagt begrænsninger for udfaldet, men du vil alligevel have fået en slags afstressende behandling, og det kan være efter lidt tid, at den selvhealingsproces, jeg som healer har været med til at sætte i gang ved samarbejde med din psyke og krop på et energiplan, alligevel finder vej, så du bliver smertefri.

Samarbejde på et synligt plan

Det kan også være, at du er et menneske, som synes, det er vigtigt at tage synlig del i healingsprocessen. Der kommer mange forskellige mennesker hos mig og får healing, så derfor fornemmer jeg hver enkelt, der kommer til behandling. Er du en person, som helst vil være bevidst med i healingen ? Så giver jeg dig en krystal eller sten i hånden ,eller du skal vælge en sten eller krystal eller begge dele, som du så selv vælger, hvor du vil placere stenene eller krystallerne.

Du kan vælge at holde stenen eller krystallen i hånden, eller få mig til at placere stenen eller krystallen et sted på din krop, efter du har lagt dig på briksen.

I andre tilfælde kan du vælge ud fra en gruppe krystaller og sten, og så er det kun det, at du ser og udvælger stenene eller krystallerne ud fra form eller farve, inden du ligger på briksen og får healing.

LÆS OGSÅ Stress, dens oprindelse og varig løsning

Afrunding

Denne artikel om Healing fortalte en lille del om, hvad det vil sige at gå til en healer som mig. Altså ikke noget at være nervøs for. Det er, som jeg nævnte, et samarbejde mellem dig og mig. Jeg beder altid om, at det bedste for dig vil ske, og det er også i samarbejde med dig og dine energier.

Så sker der en bedring med dig efter en healing hos mig, så husk, at det er dit oprigtige ønske om forandring og vores samarbejde, der på et energimæssigt sted kan lade det ske.

 

 

 

 

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+