Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Slip af med din cellulitis - naturligt

12. August 2016 - Hormoner * Detox & udrensning
Af: Chloe Bjoerk - Spirituel Health Mentor
Slip af med din cellulitis - naturligt. 12 tips og triks du selv kan gøre. Artikel af Chloe Bjoerk - Spirituel Health Mentor

Mange oplever cellulitis og blodsprængninger på deres ben. Det sker oftest med alderen, men jeg møder også mange unge piger med disse problemer.

Der kan være mange grunde til, at kvinder oplever cellulitis.

Det kan stamme fra genetikken, altså din mor, mormor mv som oplever samme problem.

Skal vi komme cellulitis til livs, mener jeg, at vi må lokalisere, hvor problemet stammer fra, og så gøre noget ved det. Der skal støttes så meget op omkring kroppen som muligt, så vi sørger for, at det i hvert fald ikke bliver værre!

Kredsløbet transporterer blodet rundt i kroppen. Blodet indeholder en masse vigtige næringsstoffer, som skal transporteres derhen, hvor det skal bruges. Derudover indeholder blodet også en masse ilt. Blodets opgave er også at transportere det ‘brugte’ ud af din krop igen, ved f.eks. at sende det hen til bl.a. din lever.

Når vi oplever cellulitis, er det betændelse, der ligger indkapslet i kroppen. Det er altså gammelt affald, der er blevet indkapslet i din krop.

LÆS OGSÅ Homøopatisk hus-apotek

Det vigtigste du kan gøre, er at stoppe op og justere, så du på bedste vis støtter din krop, så den ikke laver mere unødvendig cellulitis. Derfra kan du nemlig skabe flow.

Så dine blodsprængninger på benene, dine strækmærker og cellulitis hænger altså sammen.

Det første du skal, er at eliminere alle former for affaldstoffer, du kommer i nærheden af. Din krop bruger enormt meget energi på at få det ud igen, og det kræver afsindig mange antioxidanter for at holde dig stærk og rask.

Så start med at se på din kost. Hvor kan du justere?

Smid alt det plastik du har derhjemme ud. Det indeholder affaldstoffer og hormonforstyrrende stoffer, som din krop ikke har brug for! Skift dine plejeprodukter ud med økologiske produkter, gerne købt hos din lokale helsekost, og se om du ikke stille og roligt kan udskifte dine fødevarer til økologi.

Allerede ved disse ændringer gør du en kæmpe forskel for dig selv, din krop, dit mindset og din familie!

LÆS OGSÅ Hvilken hormontype er du?

Derefter skal vi have fyldt nogle gode byggematerialer på din krop - altså brændstof. Så din krop har den energi, den skal bruge til at minimere dine affaldstoffer og genoprette dine blodårer.

Ofte skaber du blodsprængninger, fordi der ikke er nok gang i dit kredsløb, og der mangler energi. Kroppen formår ikke at få blodet hurtigt nok tilbage til hjertet, og derfor går det andre veje. En anden grund kan være, at dit væv går i stykker, da du ikke har de byggematerialer (og tid) du skal bruge til at opbygge. En sidste grund kan være overforkalkning og belægning i dine årer. Det kan opstå, hvis du får for meget ødelagt olie, for mange raffinerede kulhydrater, såsom korn og sukker, og dette kan sinke dit blodomløb.

Hvis du har svært ved at få nok grønt og frugt, så lav en juice eller smootie og få et ekstra boost

Så du skal have energi og gode næringsstoffer til din krop for at skabe balance!

Sørg for at spise masser af grøntsager, kød, fisk, frugt, nødder og få masser af vand - gerne over 2 liter. (Se mine 10 kostråd lige her!)

Udrensning er top vigtigt for at formindske dine blodsprængninger og cellulitis!

At investere i en 3 måneders ampulkur er virkelig mit bedste bud, da jeg her igennem vil kunne booste dit kredsløb, din lever udrensning og sætte gang i dit bindevæv, så din krop kan komme igang med at slippe og opbygge.

Man kan også spise eksempelvis kakaobønner, der indeholder masser af polyfenoler, der giver bedre blodgennemstrømning, mindsker risikoen for blodpropper, hæmmer iltningen af kolesterol og sænker blodtrykket.

LÆS OGSÅ Pas på dig selv!

Omega-3 fra hørfrø olie, rapsolie og fisk er også godt for dit kredsløb. Det er med til at smøre dit indre, får affaldstofferne ud og virker forebyggende på dit kredsløb. Få gerne 3 spsk. dagligt af hørfrøolie og fiskeolie.

Gode ting, der booster kredsløbet:

 • Tørbørstning med en tørbørste inden badet giver fokus på nuet og booster dit kredsløb.

 • Chili sætter gang i udrensningen.

 • Grøntsager, gerne de grønne som indeholder masser af klorofyl. Klorofyl er det grønne pigment i planter, som bruges i planten, ligesom hæmoglobin bruges i kroppen –  til at transportere ilt til alle celler. Hjernen og resten af kroppens væv fungerer mest optimalt i et godt iltet miljø. Klorofyl øger også antallet af røde blodlegemer, som vi godt kan lide. Chlorella og spirulina er også rig på klorofyl.

 • Ginkgo Biloba og Ginseng som booster din energiomsætning og derved dit kredsløb

 • Q10 som er kendt for at skabe balance i kredsløbet og formindske kolesterol samt blodpropper.

 • Ingefær som booster dit immunforsvar og hjælper med at opretholde en sund krop

 • Hamamelis i tabs og salve fra Heel

 • Brændenælde i kaps og som te

 • Havtorn

 • At slutte sit bad af med en kold skyller, som booster dit kredsløb.

 • Arteria-Heel N dråber - gives ved åreknuder og kredsløbsbesvær.

 • Spa, saunagus og infrarød sauna et par gange om måneden er også guld værd, både for din metabolisme, udrensning og kredsløb.

Oplever du cellulitis, åreknuder, strækmærker og/eller blodsprængninger, så køb Hamamelis og Traumeel salve fra Heel og smør et tykt lag på det ønskede område, du ønsker at behandle. Rul derefter husholdningsfilm omkring (ikke for stramt) og sov med det natten over. Traumeel trækker betændelse ud og går ind og healer op, hamamelis går ind og booster og hjælper dit kredsløb.

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 3.1 af 5. 12 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+