Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Mental helse

4. September 2015 - Livsmentor * Børn * Familie
Af: Team Body Mind Academy
Mental helse af Team Body Mind Academy

Hvad betyder ordet, helse? Bl.a. sundhed og helbred, men hvad er et godt helbred, og hvad er sundhed?

Hos Body Mind Academy er sundhed og et godt helbred ligestillet med balance – balance mellem krop og sind, balance mellem højre og venstre hjernehalvdel, balance mellem de tre plan, som du hver dag færdes på – det personlige, det familiemæssige og det arbejdsmæssige plan.

Denne artikel giver dig nogle indsigter, så du kan være den bedst mulige udgave af DIG og hermed skabe DIN balance.

Først og fremmest kræver det, at vi som mennesker forstår og erkender, at krop og sind er uadskillelige. Det du tænker og ikke mindst føler, sidder i hver eneste celle i din krop – herunder evt. tidligere tiders uhensigtsmæssige programmeringer og overbevisninger.

Så første hint på vejen er årsagen til dine resultater. Afgørende for dem har altid været, og vil altid være dine TANKER, FØLELSER og HANDLINGER. Sunde tanker, skaber sunde følelser, som udtrykkes i sunde handlinger, som skaber en god helse.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEAMET OM HELSE - ”Don´t wish it was easier. Wish you were better”!

Men hvordan skaber du sunde tanker, for det kommer ikke bare af sig selv?

Stamcelle biolog, videnskabsmand og bestseller forfatter, Bruce Lipton, siger, at 70% af vores tanker er negative, hvis vi kører på autopilot, og mere eller mindre genfortæller det, som medierne viser os. Men ligesom du er udstyret med fysiske muskler, som virker ud fra hvor meget du træner dem, er du ligeledes udstyret med mentale muskler, som virker på samme måde. Jo mere du træner dem, jo bedre fungerer de. Disse muskler er netop hvad du skal bruge til at styre dine tanker – og ikke omvendt – at tankerne styrer dig.

En af dine mentale muskler er FOKUS. Så hvad har du fokus på – det positive eller det negative?
Det du giver energi – vokser.

En anden af dine mentale muskler er din forestillingsevne. Så hvad forestiller du dig I dit liv? Det du ønsker, skal ske, eller det du ikke ønsker, skal ske?
Det du giver energi – vokser.

En tredje af dine mentale muskler er din intuition, din indre sandhedsklokke. Lytter du til den? – og vigtigst, følger du den? Mærker du, hvad der er rigtigt for dig, men vælger ikke at følge din intuition, skaber du med det samme ubalance inde i dig – krop og sind er ikke længere forbundet.

Træning af dine mentale og fysiske muskler kan ikke gøre det alene. I starten af artiklen nævnte vi, at du færdes på 3 plan i løbet af en dag. Det personlige plan, det familiemæssige plan og det arbejdsmæssige plan. Hvis du er én person på det personlige plan, en anden person når du er sammen med din familie og en helt tredje person, når du er på arbejde – så er én ting sikkert – så er du IKKE dig selv – og dermed heller IKKE i balance.

For at kunne være den samme person uanfægtet hvilket plan du befinder dig på, så kræver det nogle stærke livsværdier, som er DIG – så hvad er dine livsværdier?

Det kræver også, at du kan centrere dig selv - gøre dig selv stressfri.

Nedenfor giver vi dig opskriften på en 6 minutters hjertemeditation, som kan gøre dig stressfri - udviklet af Heart Math Institute, som er førende inden for hjertets intelligens. En meditation som kan bruges både i børnehøjde, voksenhøjde og familiehøjde. Mange familier har glæde af at udføre meditationen sammen. Børn kan også guide voksne. Du kan se os udføre hjertemeditationen i praksis i denne video her eller se den nedenfor.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEAMET OM HELSE - Fertilitet & Helse

Hjertemeditation: Når du hjertemediterer, lader du dit indre batteri op. Jo mere strøm du har, jo mere hjertekraft, jo bedre humør og jo bedre helse.

  1. Hjertefokus. Læg begge hænder på dit hjerte.

  2. Hjertevejrtrækning. Forestil dig, at du trækker vejret ind og ud gennem dit hjerte. Hver gang du trækker vejret ind, tæller du til 5, hver gang du ånder ud tæller du til 5 – inde i dig selv.

  3. Positiv følelse. Tænk på noget eller nogle, som gør dig rigtig glad. Det kan eksempelvis være et sted ude i naturen. Mærk følelsen i hele din krop. Hvis du har tankemylder, er det helt ok.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEAMET OM HELSE - Helse på 4 planer

Ønsker du at gå dybere i redskaberne, herunder lære noget mere om dine mentale muskler, hjertemeditation, fjerne eller omprogrammere uhensigtsmæssige overbevisninger mv., så har du muligheden for at få det formidlet i enten børnehøjde, voksenhøjde eller familiehøjde via nedenstående og kommende tiltag:

  • Voksenhøjde – det starter med dig – GRATIS intromøder rundt omkring i DK til vores succesrige forløb, Livsmentoren. Læs mere her

  • Børnehøjde – mentorforløb for børn – vores største læremestre. Læs mere her: Kidz Academy

  • Familiehøjde – det vigtigste team du kommer til at stå i spidsen for, men også det sværeste. Ansøg om en plads på en af vores sponserede FamilieCamps. Læs mere her

Vi glæder os til at høre fra dig og være med til at give dig og din familie en endnu bedre helse.

Kærlige hilsner

Team Body Mind Academy

✽ LÆS OGSÅ FRA TEAMET OM HELSE - Månedens energier

Kunne andre i dit netværk få glæde af Body Mind Academy artikel ? - Så del den meget gerne på de sociale medier

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 2 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+