Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

MOOLA fokus Bo Semlov skriver om Reconnective Healing®

4. November 2015 - Healing * Reconnective Healing®
Af: Bo Semlov Reconnective Healing® Foundational Practitioner
MOOLA fokus Bo Semlov skriver om Reconnective Healing®

Hvorfor Reconnective Healing® kan hjælpe, hvis alt andet ikke kan!

Har du en tilbagevendende lidelse eller et problem, du ikke kan slippe af med, selvom du har prøvet alt? Læs her hvorfor Reconnective Healing kan hjælpe, hvor alt andet ikke kan.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET SELVODVIKLING - Selvudvikling er at tage ansvar

Ingen manipulation

Forestil dig at blive sænket ned i et kar fyldt med energi - og at energien selv finder derhen, hvor du er i underskud, der hvor du har mest brug for den! Selvom det ikke er helt nøjagtigt det, der sker, er det et rigtig godt billede til at illustrere, hvad det er Reconnective Healing kan, som intet andet kan.

I alt anden behandling foregår der i større eller mindre grad en manipulation - det er behandleren, der bestemmer hvor der skal sættes ind, eller hvor energien skal kanaliseres hen.

Reconnective Healing bliver faktisk slet ikke betegnet som behandling eller terapi. Det er mere en invitation - man kan sige, at der bliver åbnet nogle døre, som du kan vælge at gå ind ad. Dette skaber mulighed for transformation på alle planer: fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt.

Spark året godt i gang med HIGH VIBE NYTÅRSSHOW på Bremen Teater lørdag den 16 januar 2016! KLIK her for at læse mere

Men har jeg ikke brug for et skub nogle gange?

Det korte svar er “nej”. Det er kroppens og sindets natur at vende tilbage til sin perfekte balance, præcis som når et sår heles af sig selv. Det gør din krop, når den er parat til det. Man kan godt manipulere kroppen hårdhændet, og få et fint resultat ud af det, men det er ikke altid noget du har brug for. Og det er langt fra sikkert at man finder den dybere bagvedliggende årsag på denne måde.

LÆS OGSÅ FRA TEMAET SELVODVIKLING - En store misforståelse om selvkærlighed 

Du får hvad du har brug for - ikke hvad behandleren tror du har brug for!

Vi mennesker består af energi, og en sygdom skyldes en ubalance i denne energi, som forhindrer kroppen i at helbrede sig selv. Problemet er at din krop og dit sind er en utrolig kompleks konstruktion. En dygtig alternativ/traditionel behandler vil i mange tilfælde kunne finde frem til, hvor ubalancen er, og sætte gang i helingsprocessen. Men selv den dygtigste vil aldrig kunne vide det hver gang. Det nye er, at man ikke behøver at vide det. Det er som at blive behandlet af en perfekt intelligens, der ved præcis hvad der skal gøres. Din krop klarer resten selv, når bare den bliver sat i forbindelse med denne energi. Den begynder at svinge i takt med disse helbredende frekvenser, præcis som en guitarstreng, der bliver sat i svingninger af en anden.

Du får ikke altid det du ønsker - nogle gange får du noget endnu bedre

Vores vestlige tankegang elsker at drømme om mirakelpiller, der løser vores problem omgående. Det er bare ikke sådan kroppen og sindet fungerer - måske nogle gange, men ikke altid. Du kan godt vælge at få knækket din ryg og håbe på det bedste, jeg har selv haft glæde af det flere gange. Men sjovt nok vendte problemet også tilbage igen og igen. Det er ganske enkelt ikke en naturlig måde at blive helbredt på, selvom det er nødvendigt en gang imellem. Hver ting til sin tid - hvis jeg er kommet slemt til skade, vil jeg afgjort hellere have en dygtig kirurg end en healer til at hjælpe mig.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET SELVODVIKLING - Dit hjerte er lukket, ikke helt, men næsten

“Hvis du er heldig kommer din healing på den måde du forventer – hvis du er rigtig heldig kommer den på en måde, du aldrig havde drømt om – en som Universet har designet specielt til dig.” – Dr. Eric Pearl

Du behøver kun 3 sessioner

En anden meget bekvem ting er, at erfaring viser, at 1-3 sessioner ofte er nok. Derefter anbefales det at lade virkningen udfolde sig i 3-6 måneder, inden du på ny tager stilling til, om du føler behov for mere. Du behøver heller ikke at bekymre dig meget for tilbagefald - den effekt du opnår, er som regel livslang, så det er ikke noget, du skal gå til i årevis.

Anerkendes som verdens førende af videnskaben

Det er interessant at videnskaben nu for alvor er kommet på banen. Det er et faktum, at Reconnective Healing har givet nogle helt usædvanlige og bemærkelsesværdige resultater, og det er noget, der har fået førende videnskabsfolk verden over, til at spærre øjnene op. Man har blandt andet sammenlignet 142 forskellige former for healing, og fastslået en ting - det kan måles, at Reconnective Healing opfører sig helt anderledes end noget andet, man hidtil har kendt til. Man har blandt andet påvist, at Reconnective Healing reparerer og restrukturerer selve dit DNA!

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET SELVODVIKLING - Vores børn er vores største læremestre, når det kommer til selvudvikling

Eric Pearl og The Reconnection®

Reconnective Healing blev introduceret af Dr. Eric Pearl for lidt over 20 år siden. Han har i samarbejde med forskere, forbundet med institutioner som Harvard, Yale og Stanford, medvirket i banebrydende studier om Reconnective Healing og dens gavnlige effekt på mennesker. Eric Pearl har lavet en præsentation for FN og holdt foredrag i et udsolgt Madison Square Garden, har optrådt i kendte medier som CNN og The New York Times, og har deltaget i adskillige af de største tv-programmer i USA. Han har skrevet bestselleren “Den ny healingenergi – helbred andre, helbred dig selv”, som er udgivet på 39 sprog, og anerkendes af kendte personligheder som Deepak Chopra, MD (Doctor of Medicine) og Dr. Wayne Dyer. Han har undervist mere end 90.000 over hele verden.

Se www.thereconnection.com/science-and-research for videnskabelig dokumentation. 

NOVEMBER-TILBUD ( 2015 )

Prøv Reconnective Healing til kun 299,- (normalpris 650,-)Tilbuddet gælder alle tider i November! Bestil tid her - online

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET SELVODVIKLING - Et smukt mirakel

Kunne andre i dit netværk få glæde af at læse om Reconnective Healing® artikel? - Så del den meget gerne  på de sociale medier

 

 

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+