Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Pas på dig selv – selvom det er hårdt og gør ondt på sjælen

6. January 2016 - Pas på dig selv * Clairvoyance
Af: Fiala
Pas på dig selv – selvom det er hårdt og gør ondt på sjælen artikel af Fiala

Livet er en udfordrende rejse, så du må lære at passe på dig selv via indsigt og lærdom

Livet er ikke altid en ”badeferie”. Nogen gange drømmer du nok om at det kunne være skønt at stoppe tiden ind imellem, så du erobrede lidt mere tid til bare at være. Men alt går derud af, og derfor er det vigtigt at lære, at være i nuet. Nuet hænger sammen med vores tanker, og er du ikke dygtig nok til at styre tankerne, så er det at der skabes alt for meget rod i hovedet, og så formår du ikke at opfange din egen guidning til livet via inspiration og intuition, og så står dit liv til at blive svært. Når vi mennesker ikke formår at styre tankerne, så ryger vi over i depression, stress og lignende. Og i den position er livet ikke nemt.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Skru op for selvkærligheden, du har fortjent det

Du har lært som mange andre, at tale, spise samt at klare de daglige gøremål etc. Og du fik i skolen lært en masse via det boglige område, til at blive vidende på at kunne skrive, stave og læse etc., der for at du på længere sigt kan erobre et job. Men hvorfor er det at samfundet ikke også vælger mere fokus på, at der bliver sat mere tid af til at søge dybere ned i lagene for at du også formår, at blive mere bevidst om dig selv. Når du kender dig selv, formår du at begynde at mærke hvad der bidrager og omvendt. De rigtige svar føles godt i maven, og er dem der bidrager til din rejse. Og her gør øvelse mester.

Livet handler, på godt og ondt, om at finde ud af hvem du er, og hvad din mission går ud på.

Dog er det stadig ikke alle som opnår bevidsthed omkring egen mulighed, til at formå at vælge vejen. Du fik måske heller ikke fortalt nok omkring, hvad der er godt og sundt for din trivsel og balance? Måske du har hørt at motion og sundhed skal prioriteres, men hvor tit hører du om hvordan man finder sin egen vej til sin egen succes!

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Pas på dig selv!

Det vi vælger, skal ofte føles trygt og godt, men det kan faktisk godt være farligt at blive på det sikre sted. Og hvis du bliver der, hvor der er sikkert og trygt, men som ikke udvikler dig mere, så kan du risikere at du ikke udvikler din sjæl nok i forhold til din mission, og deraf kan det skabe ubalance, som viser sig som stress, og følelsen af at være ulykkelig og fastlåst. Sådan opstår sygdomme på længere sigt, hvis din sjæl strander. Så hvis du kommer ud i samme situation, så lov mig at du husker disse vigtige ord, så du ikke gentager det. Mange har gjort det igen og igen af uvidenhed. Pas på ikke at nøjes i dit liv, men sæt krav, og tag de valg for dit liv og gå vejen.

Pas på din sjæl ikke kommer så langt ud inden du opdager at du strander, for det kan medføre trang til at dulme dit liv, for at glemme dine udfordringer. Det er ofte derfor mennesker der ryger ud i ubalance, og deraf mister fodfæste søger flugt, og prøver at drukne de følelser der faktisk prøver at fortælle dem, at der er noget der ikke er i balance. Det sker tit med rusmidler som alkohol, hash, stoffer eller andet der dæmper deres ubalance - på tid. For nogen føles en ubalance umulig at vende, men det der kræves er ofte ’kun” et valg. For så snart du har truffet et valg, kan dine spirituelle guider komme ind og hjælpe dig. De må først arbejde, når valget er truffet.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Er der skjult kemi i din makeup?

Du har måske ikke altid været lige god til at træffe gode konstruktive valg for dig selv, men hav fokus på det fremover, da det giver mulighed for at handle på muligheder der altid findes. Og på den måde bliver du også bedre og bedre, til at mærke de rigtige valg for dig. Øvelse gør mester.

Din rejse her i livet vil give udfordringer, men får du det vendt så formår du, at blive stærkere til det næste valg. Og det er et stærkt værktøj, at turde, at træffe sine valg. Men får du ikke valgt din ”rejse” ud fra hjertet og lid, så medfører den ofte nogle følelsesmæssige udfordringer, og kan være årsagen til at ubalance skabes.

Dine valg behøver at matche din mission, for ellers reagerer vores fysiske krop samt humør og trivsel. Balancen udebliver, når sjælen ikke lever dus med missionen.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Er ’Mødre i Underskud’ en naturlov?

Men pas nu altid på dig selv, og vid at har du for travlt til at nå alt det livet byder på, og formår du ikke altid at mærke rigtig efter, kan det medføre stress. Mange prøver at slå det hen, og satser på at det går væk hen ad vejen. Intet går væk førend der træffes bedre valg på de områder der skaber ubalancen. Og at blive god til at træffe valg kræver øvelse, mod og bevidsthed.

Der ligger heldigvis lige en ekstra faktor omkring livet, og det selvfølgelig den spirituelle verden, som heldigvis er ved at brede mere sig ud blandt menneskers bevidsthed. Der er fremgang hver dag. Og når du bruger den spirituelle indsigt som et redskab, vil du kunne forstå livet og dit eget formål bedre. Det skabes ud af at du bliver bedre til, at vælge det rigtige til dit liv, og deraf rejser fremad på den rigtige vej i forhold til sjælens formål.

Des dybere du søger i dig selv, des tættere du kommer her, kan du mærke samhørigheden imellem din sjæl og dig selv. Des dybere du kommer, des mere mærker du dine lyster og passion. Og i denne dybde spreder energierne masser af positivt og muligheder opstår.

Hold ikke længere fast i andres tillærte normer og arv om ikke at de ikke turde, eller ikke var mere bevidst.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Jeg har behov for

Og des mere du interesserer dig for at grave dybere i dig selv omkring hvem du er, og hvilke facetter du selv indeholder, så formår du at få bedre mulighed for at kunne se, hvilke valg der er gode for dig og dit liv. Og det giver faktisk en mulighed for, at få indsigt i hvad der matcher bedst til dit liv, og ikke kun det dine forældre lærte dig. Dine forældre har måske kun lært, at nøjes og vælge det sikre. Deres indsigt matcher måske slet ikke din mission.

Du bliver nødt til at interessere dig for dig selv, og bruge tid på at finde frem til hvad der kan formå at skabe din egen lykke. Lykken er at få skabt det der får dig derhen, hvor du elsker dit liv. Dine forældre var måske ikke så bevidste til kunne ikke se mere end de gjorde. Men når du vælger at erkende at der ligger mere forude, og vælger at opsøge hvad livet byder på udover dit eget kendskab, så åbner du horisonten til noget større.

Når du rejser fremad er den vigtigste opgave, at passe på dig selv. Des mere du vil lære af livet, des flere udfordringer opstår der. Du har muligvis også lært at livsindhold kan sættes sådan sammen, at det er med til at bidrage til at du formår, at passe god på dig selv.

Du bør altid selv komme i første prioritet for at kunne være der for andre. Og hvordan du vælger at passe på dig selv er din beslutning, som kun du skal vælge og nærmere mærke. Du kan dog kun formå at gøre det ud fra det du kender til. Så husk at udvid dine horisonter løbende. Men når vi mærker er vi sikre på, at egoet ikke styrer. Det har kun plads i tankerne.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Det skjulte budskab i mindfulness

Du kommer ud for situationer hvor du ryger ud i ubalance, og her er du et let offer for at blive manipuleret med. Så vær opmærksom på det du møder fremadrettet, og mærk om det bidrager. Vid at du rummer mere styrke end du aner, og du står aldrig alene for den spirituelle verden står dig altid bi. Og det vil sige dine egne guider, samt mange andre i universet så som dine egne guider, Mestre, Ærkeengle, Jomfru Maria, Jesus og Gud.

Du er rent faktisk aldrig alene …

Det er også svært hvis du står overfor at måtte indse, at du ikke passer ind i din familie, vennekreds eller på et job. Men vid dog at du er født ind i den familie, men du har altid et valg om at beskytte dig på samme måde, som på en arbejdsplads. Du kan altid ”sige op”.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Tarotkalenderen 2016

Hvis noget ikke længere bidrager og der ikke findes løsninger, så må du vælge dig en ny vej.

Det er aldrig godt at blive for længe i disse energier, som kun fortsætter med at dræne dig. Og det effektivere sig også ud på alle andre områder i dit liv. Så øv dig i at finde din styrke til, at formå at træffe de gode valg for dig - de valg der bidrager.

Det er ikke altid muligt, at rejse igennem et helt liv med de samme…

Frygt ej for det skaber også dårlige energier og lad i stedet frygten vise derhen, hvor lykken sejre og kærligheden kan opstå.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Er du klædt ordentligt på?

Træf de valg der bidrager, og træf valg for hvad der hjælper dig videre på din rejse. Alt andet der spænder ben skal sorteres fra. Kig løbende på liv flere gange årligt. Og vid at du ikke kan få andre til at træffe deres valg, dem skal de selv blive klar til. Men du bør træffe dine så du passer på dig selv.

Du bør altid være din første prioritet … 

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Dit udseende betyder faktisk noget

Kunne andre i dit netværk have glæde af artiklen Pas på dig selv – selvom det er hårdt og gør ondt på sjælen ? Del meget gerne på de sociale medier

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+