Hjælp os med at udbrede kendskabet til alternativ behandlng ved at fortælle din succeshistorie om alternativ behandling eller publicere din artikel i MOOLA Magasinet

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Rod, stress og feng shui

2. december 2015 - Stress * Feng Shui * Stress
Af: Rebekkah Leve
Rod, stress og feng shui af Rebekkah Leve

Det er ikke bare et par magasiner på bordet og lidt legetøj på gulvet, der betyder at du er på vej mod stressafgrunden.

Men dine omgivelser er et spejlbillede på hvordan dit liv er, og rod er en afslørende og afgørende universel feng shui faktor for din mentale tilstand, og hvor stort eller hvor lille et energioverskud du har.

Har du tendenser i retning af stress og depression, kan rod være en af de blinkende røde lamper, som du måske forsøger at ignorere i dit forsøg på at skøjte videre i en "problemfri" tilværelse, hvor du ikke lytter til dine inderste behov og en begyndende stress eller depression, der presser sig på.

Vi er alle forskellige, og det er meget forskelligt fra person til person, hvornår omgivelserne skriger "STRESS!", så det er ikke til at sige helt sort/hvidt hvornår grænsen er overskredet.

Spark året godt i gang med HIGH VIBE NYTÅRSSHOW på Bremen Teater lørdag den 16 januar 2016! Klik her for at læse mere

Nogle trives bedst med helt nøgne flader uden det mindste støvkorn, så for dem vil bare et par ufoldede aviser udtrykke, at noget er under opsejling.

Andre kan være mere vant til, at der lige ligger en sok i sofaen og forskellige ting og sager lidt tilfældigt rundt omkring i boligen.
Det er ikke ensbetydende med, at de er stressede, deres grænse går bare et andet sted end dem har det bedst med nøgne overflader.

Men det er ret lige for alle, at det, når vasketøjskurven begynder at stå med overfladespænding, og planterne udtørrer, er på høje tid at sænke farten og mærke efter hvordan det står til på energikontoen.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET STRESS - Julelækkerier uden sukkerchok

De 2 slags rod

Overordnet set, er der to slags rod.

"Hverdagsrodet"

Den ene slags er “hverdagsrodet”, som er de ting, der er flow i, og som ikke er så farligt, set med feng shui brillerne på.

Det er legetøjet på gulvet, der bliver ryddet væk en gang imellem, det er det sammenfoldede vasketøj der bliver lagt på plads lige om lidt, og i det hele taget de ting vi har i brug, men som stadig har en plads at bo på, når vi ikke bruger det.

“Bekymrende rod”

Men det rod, du har stoppet væk i skuffer og skabe uden at tage stilling til om de ting overhovedet skal være en del af dit liv, det rod der flyder i hele din bolig, så du må fritlægge små passager for at komme fra det ene rum til det andet, og det rod der har været der så længe, at du faktisk ikke er helt klar over hvad der gemmer sig nederst i bunken, er det “bekymrende rod”, som ikke ligefrem vil få feng shui konsulenten til at klappe I sine hænder.

Det bekymrende rod er nemlig et tegn på mental ubalance, stilstand, underskud, depression og stress, og jo mere du har af det, des mere vil det dræne dig.

Det er en ond cirkel, som for nogle kan være rigtig svær at bryde ud af.

Men inden du går helt i panik over måske at falde under sidstnævnte kategori, så lad være med at slå dig selv oven i hovedet med hvor dårligt et feng shui menneske du er – Alt er ok.

Når du skal rydde op

Er du en af dem, der har så uendeligt svært ved at komme i gang med oprydningen, fordi det virker alt for uoverskueligt, kan du tage det helt roligt.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET STRESS - Stresset – slip stressen med hvile

Som du nu har lært, er rod et tegn på underskud og ubalance i energien, så i stedet for at bygge et kæmpe bjerg foran dig, med et mål om at komme alt rodet til livs på én gang, nu hvor du er i energetisk underskud, kan du med fordel dele oprydningen op i mindre doser.
På den måde kan du også få dig nogle små succesoplevelser undervejs, som vil give dig brændstof til at fortsætte med oprydningsprocessen.

Lav evt. en plan over hvilken dag du vil rydde op i en eneste køkkenskuffe, et lille bitte hjørne af stuen, eller en enkelt bunke papirer, der har samlet sig på skrivebordet.

Måske er det kun 2 ud af ugens 7 dage der skal bruges på at rydde op, så har du også lidt tid til at komme dig mellem hver etape.

Brug i stedet de mellemliggende pausedage på at holde orden på de områder du har ryddet op i, imens du langsomt og blidt vænner dit system til den nye energi, der er kommet nu hvor du har ryddet op, og sørg for at fejre dine delmålssejre.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET STRESS - Når cellerne synger, kan du forebygge stress

Husk, der er er ikke noget der er rigtigt eller forkert, dine omgivelser afspejler blot hvad der foregår i dit liv, og når du ved det, kan du justere i din energi, ved at justere bevidst dine omgivelser.

Vil du lære mere om feng shui, kan du gratis downloade ebog og audioguide til Fantasisk Feng Shui Livsstil på rebekkahleve.dk

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET STRESS - Mindre julestress - flere gyldne øjeblikke

Kunne andre i dit netværk have glæde af Rod, stress og feng shui? Del meget gerne på de sociale medier

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 2 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

ER MOR 'DEN BEDSTE I VERDEN'? Artikel af Marie Moesgaard
Familie - 3. november 2017
Af: Marie Moesgaard

Min far gik til fødselsforberedelse. Ikke ligesom min mand gik til fødselsforberedelse sammen med mig, da vi ventede vores første...

DET ER IKKE DIN SKYLD! Artikel af Umahro Cadogan
Ernæring - 3. november 2017
Af: Umahro Cadogan

Uddraget er fra Umahros nye bog 'FRA SYG TIL RASK': Din guide til at blive rask igen eller få det bedre. Bogen udkommer d. 8....

Er en aminosyremangel grunden til din tristhed? Artikel af Chloe Bjoerk
Detox & udrensning - 3. november 2017
Af: Chloe Bjoerk

Kender du til aminosyrer? Hvis ikke, så har du noget vigtigt at lære her. Aminosyrer er din krops byggestene, altså elementer,...

Bare mor er glad. Artikel af Lisbeth Olesen
Familie - 3. november 2017
Af: Lisbeth Olesen

"Manden har mere brug for kvinden, end kvinden har for manden" udtalte mandeforsker og psykolog Svend Aage Madsen her i sommer i...

Den perfekte opdragelse? Artikel af Rose Maimonide
Familie - 3. november 2017
Af: Rose Maimonide

”Men hvad er egentlig opskriften på den gode opdragelse? Og kan den nogensinde blive perfekt?” Sådan lød det indledende...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Nyhedsbrev

GRATIS Online magasin

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+