Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Sådan får du kontakt til dine engle med feng shui

2. September 2016 - Feng Shui
Af: Rebekkah Leve
Sådan får du kontakt til dine engle med feng shui. Artikel af Rebekkah Leve

I feng shui arbejder man, meget kort fortalt, bevidst og målrettet med energien i sine omgivelser, så man kan opnå nærmest alt hvad man ønsker sig i livet, heriblandt bedre kontakt til sine engle.

Faktisk har man et helt område af boligen, der blandt andet står for kontakten til engle, inclusive alle de engle vi har blandt os her på jorden, i form af venner og andre der hjælper os og beriger os med god energi.

Baguaområdet for rejser og hjælpsomme venner, som engleområdet kaldes, står også for syncronicitet - Altså de her mirakuløse “tilfældige tilfældigheder”, hvor man er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, lidt lige som om engle hjalp det hele på vej (hvilket de måske også gør?), så det er under alle omstændigheder et rigtig fint område at feng shui pusle med, hvis man ønsker sig flere mirakler i livet.

LÆS OGSÅ Rod, stress og feng shui

Området for rejser og hjælpsomme venner ligger i det yderste højre hjørne af din bolig, der ligger tættest på dig, når du står i din indgangsdør, med front ind mod boligen (hent guide til at lægge baguakortet over din bolig, så du kan finde ud af hvor alle dine livsområder er placeret i dit hjem på rebekkahleve.dk)

Rebekkah Leves baguakort

Hvis du gerne vil forbedre engle energien i dit engleområde/området for rejser og hjælpsomme venner, er der forskellige tiltag du kan gøre, for helt specifikt, at styrke forbindelsen til englene:

Lys

Allerførst tjek hvordan din belysning er i området.

Er det godt oplyst ud i alle kroge?

Eller er det boligens mørkeste hjørne, hvor edderkoppespind og nullermænd samler sig hurtigere end du kan nå at følge med?

Et mørkt hjørne kan sammenlignes lidt med en hånd, hvor du har bundet en snor rigtig stramt om håndledet, så blodet ikke kan strømme ud til hånd og fingre længere - Forestil dig hvordan din hånd har det, hvis du bare lader den stramme snor sidde?

Har du ikke ordentlig belysning, kan du regne med, at energien står rimeligt stille, hvilket på ingen måde er ikke optimalt, da vi i feng shui aller bedst kan lide at der er godt flow i energien, så den frit flyder rundt og der er noget energi at arbejde med.

Fjer

I feng shui kan man med stor succes anvende symboler af enhver slags, da symboler i sig selv bærer den helt specifikke energi, som de symboliserer.

Fjer er et af de ultimative symboler på engle, så placerer du fjer i dit engleområde, svarer det til at du har direkte hotlinekontakt til telefonen i engleland.

LÆS OGSÅ Good Feng Shui is everything that makes you happy

Alle afskygninger af fjer gælder, så om det er en rigtig fjer, en fjer på et billede, en fjer formet i ler eller noget helt fjerde, gør ingen forskel.

Faktisk kan du anbringe fjer over alt i din bolig, som symbol på kontakt til dine engle, men de vil altid virke stærkest i området for rejser og hjælpsomme venner, når det kommer til englekontakt.

Englefigurer

Ligesom fjer og andre symboler bærer en helt specifik energi, gør det helt oplagte englesymbol, englefiguren, det selvfølgelig også.

En englefigur kan være mange ting og fremstå i mange forskellige udformninger, helt fra den høje slanke engledame i flagrende gevandter, med med kæmpe vinger, over til de små nøgne englebassebørn med harper - Der er ingen regler for hvordan dine engle skal se ud, og du kan have dem i dit hjem som figurer, billeder på væggen, print i dine sofapuder eller hvad din fantasi ellers kan finde på.

Har du kære afdøde på den anden side, kan billeder af dem, eller en arvet ejendel fra dem, også være et symbol på dine engle.

Igen kan du anbringe englesymbolet hvor som helst i dit hjem, og stadigvæk vil den virke stærkest hvis du anbringer den i dit område for rejser og hjælpsomme venner.

LÆS OGSÅ Anerkendelse...

Der er mange lag i feng shui, og selvfølgelig mange flere ting man kan gøre, men plukker du et par ting fra ovenstående, er du allerede rigtig godt i gang.

God fornøjelse med at styrke kontakten til dine engle, og husk at god feng shui er det der giver mening for dig i din indretning, og som gør dig glad.

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (1)

  1. Thea
    Thea på 05.10.2018
    Jeg synes det var godt. Jeg er en ung pige der skal have briller. Jeg synes det var godt at man kunne spole ind

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Hvem griber mine børn, når jeg falder? Artikel af Louise Schønnemann
Livsstil - 1. February 2019
Af: Louise Schønnemann

En artikel om, hvad der skal ske med den nye generation – hvem der guider dem på rette vej i livet – når nu det ikke længere er...

Det bedste vand	gør dig basisk og giver dig livskvalitet. Artikel af
Livsstil - 1. February 2019
Af: Tyent Danmark

Der er en udbredt holdning i Danmark til at det vand der kommer ud af vandhanen eller det flaskevand vi køber er det bedste for...

Hvem er Louise Von Linstow. MOOLA stiller spørgsmål til Louise
Kærlighed - 1. February 2019
Af: Louise Von Linstow

Går du rundt med fx en vane eller et mønster du gerne vil bryde med. En ubehagelig situation der igen og igen dukker op i dit...

Den ultimative frihed er … Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Personlig udvikling - 7. December 2018
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

Ja, hvad er den egentlig? Hvad skal der til, for at vi mennesker føler os frie? Det er der nok rigtig mange forskellige bud...

Har vi frihed til at vælge? Artikel af Terapihuset Rhodes
Personlig udvikling - 7. December 2018
Af: Terapihuset Rhodes

Alle mennesker har da frihed, medmindre de er fængslet, er vel en rimelig konklusion – og især har alle da en valgmulighed?

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Nyhedsbrev

GRATIS Online magasin

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+