Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Skab indre og ydre skønhed med feng shui

9. June 2016 - Feng Shui
Af: Rebekkah Leve
Skab indre og ydre skønhed med feng shui artikel af Rebekkah Leve

Du kender det nok.   En person der er glad helt ind til kernen, kan af udseende være alt andet end hvad skønhedsidealerne prædiker, men alligevel være det lækreste menneske i lokalet, fordi vedkommenes glædesenergi skinner så kraftigt igennem indefra, at det er det der dominerer helhedsindtrykket af det menneske der står over for dig og stråler.

Det er måske ikke altid du lige selv føler dig sådan helt strålende af glæde og skønhed indefra, og her kan feng shui faktisk være et godt og effektivt redskab til, at skrue op for både din indre og ydre skønhed.

I feng shui taler man om, hvordan omgivelserne påvirker og afspejler vores indre verden.

Meget kort sagt, kan man sige, at feng shui filosofien går ud på at skabe god energi i omgivelserne, så det har en afsmittende positiv effekt på vores indre.

Og når vi har god energi i vores indre verden, smitter det af på vores ydre verden, og så er der gang i den gode skønhedscyklus.

Du behøver ikke at være indretningsarkitekt for at lave god feng shui, der får dig til at stråle om kap med solen.

Du kan bare omgive dig med ting du elsker - Ting der får dit indre til at gå amok i glæde når du ser på dem.

Mange tror at der skal males vægge og købes nye møbler for at lave god feng shui, men ofte kan helt små ting, gøre hele forskellen:

Et billede, en buket blomster, en lille sirlig opstilling af dine yndlingsting eller nogle ord der inspirerer dig, og gør dig glad inden i.

Jeg anbefaler altid, at man primært har ting man elsker i sit hjem, fordi det er det der vil give bedst energi til hjemmet.

Men uanset hvordan det forholder sig, vil der nok altid være ting, der har større betydning for én end andet.

Og det er disse yndlings ting, du optimalt set skal sørge for at anbringe overalt i dit hjem, hvor du ofte ser dem, i stedet for at samle dem alle det samme sted, som mange har tendens til.

Når du gerne vil påvirke dit indre med den gode energi, er det især vigtigt, at have det extra skønne nær sengen, så det er det første du ser på inden du falder i søvn om aftenen, og det første du ser, når du vågner om morgenen.

Om aftenen tager du dine sidste indtryk med dig i drømmeland, hvor du lader op til næste dag, og det er de sidste indtryk, der vil gå ind og lagre sig endnu længere inde i dit system, når ikke du har dine vågne parader oppe.

Når du vågner om morgenen, og slår dine smukke øjne op, er de skønne indtryk der igen, lige der på dit natbord, og giver dig den bedste start på dagen du kan ønske dig.

Den energi du vågner op til og tager med dig ind i dagen, er den du møder verden med, når du går ud af din dør, og her kan du med feng shui altså selv være med til at påvirke hvilken energi det skal være.

Når vi omgiver os med smukke ting der gør os glade og løfter vores energi, vil det automatisk påvirke vores indre energi og humør, som så igen stråler ud igennem os.

På Feng Shui Dit Liv kuset, modtager du hver d.15 i måneden en mail der åbner til månedens tema, med pdf’er, lydfiler og videoer, der guider dig til nemt og sikkert at implementere de ting der optimerer energien optimalt i månedens område.

I hvert modul får du:

  • Oversigt over månedens livsområde
  • Hvad står det for og hvordan boostes det med feng shui
  • Øvelser til den indre transformation
  • 2 x Q&A hvor jeg besvarer alle de spørgsmål som bliver stillet i facebookgruppen
  • Livekald med inspiration til indretning af området + healing

Om feng shui 

God feng shui får dig til at elske livet, og når du elsker livet, vil det elske dig tilbage.

Og hvordan kan feng shui så lige få mig til at elske livet spørger du måske?

Alt er energi og alt hænger sammen i en stor energimasse, derfor påvirker alt hvad du omgiver dig med, dig og din energi.

Når du træder ind i et rum, vil rummets energi påvirke dig, uanset om du er bevidst om det eller ej.
Ligesådan vil de mennesker der opholder sig i rummet påvirke dig med deres energi.

Det tøj du har på din krop, dine tanker og den energi du selv bringer ind i rummet, er også med til at bidrage til hele stemningen og energien i rummet.

Når du omgiver dig med ting du elsker og mennesker der støtter dig og er på bølgelængde med dig, vil det påvirke dig og din energi på en positiv måde, og din energi vil begynde at svinge på en højere og mere kærlig frekvens.
Det vil også påvirke dig til at svinge på en højere og mere kærlig energifrekvens, når du klæder dig i tøj der gør dig glad.

Når du praktiserer god feng shui, arbejder du bevidst med at løfte energien, så du kan forbedre din livskvalitet, og på den måde elske dit liv mere.

Klik her og læs mere om kurset

REBEKKAH LEVE Med Feng Shui Livsstil, vil jeg inspirere dig til at hæve din energivibration på alle områder af livet, så du tiltrækker alle de højfrekvente ting, mennesker og situationer, der vil være med til at give dig et fantastisk liv med endnu bedre flow og endnu større lykke.

Gemmer din stemme...

Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+