Vil du med på Moola?

Velkommen til MOOLA - Information & inspiration
til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere
Et medlemskab på MOOLA.DK koster kr. 68 + moms pr. måned
Et medlemskab på MOOLA.DK koster kr. 68 + moms pr. måned
Et medlemskab på MOOLA.DK koster kr. 68 + moms pr. måned
   

MOOLA

På MOOLA får du eksponering for kun kr. 69,-, 139,- eller 199,- pr. måned ex. moms.

Med et medlemskab på MOOLA kan du blive set, af de ca. 40.000 besøgende vi har på moola.dk hver måned. Der ud over har du mulighed for at komme med i MOOLA magasinet, der hver måned har over 12.000 læsere, primært kvinder i alderen 28-58 år.

Der er mange andre muligheder med et medlemskab på MOOLA, blandt andet eksponering af dine foredrag og events. Du kan læse om alle mulighederne i pdf’en ”Velkommen til MOOLA”, som du finder ude til højre, eller nederst hvis du er på mobilen.

Har du overblik over dine muligheder, og vil gerne være medlem, tilmelder du dig her…

Køb dit medlemskab her

Vil du vide mere…

Med et medlemskab hos MOOLA får du din egen profil, som fungerer som din egen ”mini” hjemmeside, med alle de oplysninger en hjemmeside også indeholder. Kontaktoplysninger, beskrivelse af dig/ din forretning, priser, billeder, videoer, visning af dine artikler og arrangementer.

Dine arrangementer ligger også i vores eventkalender, ligesom dine artikler kan findes i vores artikelarkiv. Kommende måneds arrangementer er hver måned at finde i det online MOOLA magasin.

Der findes over 100 kategorier på MOOLA.DK, og du kan frit vælge hvor mange kategorier du ønsker at ligge under – skulle du mod forventning også tilhøre en kategori vi ikke har, så operetter vi den gerne, hvis du henvender dig til os med dit ønske.

SEO

MOOLA er naturligvis også super SEO optimeret (Search Engine Optimization, der er betegnelsen for det arbejde der ligger i, at optimere hjemmesider til søgemaskinerne ) Internetbrugere har større tiltro til de organiske resultater i forhold til de betalte, og når 8 ud af 10 forbrugere begynder deres søge og købsprocess på nettet, er det selvfølgelig her du skal findes. Det kan være både dyrt om omstænding at få sig placeret høj i en google søgning, men det har vi taget højde for, så når du er med på MOOLA har du endnu større mulighed for at kunderne finder dig. Læs om SEO her

Men overlad teknikken til os, vi vil hellere fortælle dig hvad du ellers får for dine kr. 69,-, 139 eller 199,- + moms om måneden.

TILBUD & RABATTER

Som medlem på MOOLA får du rabat på banner annoncering på moola.dk og i MOOLAs online magasin. Du kan læse mere om dine annoncerings muligheder her

MOOLA MAGASINET

Den første fredag i hver måned udgiver vi det online MOOLA magasin. Med et medlemskab har du mulighed for at komme med i magasinet, med inspiration, artikler mv. Hver måned har sit eget tema, og du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har input til magasinet. 

Du kan se tidligere magasiner her...

Skal du være medlem på MOOLA?

Køb dit medlemskab her

MEDLEMSFORDELE

Vil du gerne vide hvad du kan med din profil og hvad de forskellige ting betyder?

Så læs om fordelene ved at være medlem her

 
Bliv synlig på MOOLA se hvordan her
Få dine evnets på MOOLA se hvordan her
Annoncer på MOOLA se hvordan her
Køb dit medlemskab her
MOOLAs Medie information - Se priser for at annoncere i MOOLA magasinet og på moola.dk
Tilmeld dig her

Kontakt os her

Moola
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300
Google+

Nyhedsbrev

Gode tilbud og arrangementer

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+