Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Je suis moi – og jeg har fået nok!

Kan vi ikke holde op med at tegne nu, og så omfavne hinandens forskelligheder i stedet.

Af Maria Dahl MOOLA
17. February 2015 | Kærlighed * Familie * Livsstil * Selvudvikling

Jeg er klar fortaler for ytringsfriheden, men jeg er ikke fortaler for at man skal bruge ytringsfriheden til at provokere andre, bare fordi man kan. Helt ærligt så er jeg virkelig træt af journalister der konstant skal provokere det muslimske samfund i ytringsfrihedens navn. Jeg er død træt af at debatten om ytringsfriheden er blevet en debat om hvorvidt medierne skal trykke flere tegninger af profeten Muhammed. Jeg er fuldstændig lige glad med om det står skrevet i koranen om man ikke må tegne profeten, eller ej, for uanset om det står der eller ej, så er det nogen der ikke bryder sig om det, hvilket nu må være grund nok til at holde op.

Lige som mange muslimer har behov for at tage afstand til de terror handlinger der er kommet i kølvandet på provokationen af det muslimske samfund i Europa, så har jeg også behov for at tage afstand for den kamp de ekstremistiske journalister kæmper for vores ytringsfrihed ved at tegne profeten.

Jeg mener på ingen måde at man skal misbruge ytringsfriheden til bevidst at provokere en religion, og jeg tager dybt afstand fra at en så frygtelige hændelser, som den i Paris og nu i København i weekenden, er blevet til debatter om hvorvidt aviserne skal trykke flere tegninger af profeten.

HOLD NU OP !!  Helt ærligt, så har vi slået fast at muslimerne ikke bryder sig om at deres profet bliver tegnet, så lad da være. En ting er, at I som ekstremistiske journalister har lyst til at sætte jeres liv og lemmer på spil over en tegning der skal provokere. Men jeg har ikke!

Jeg har ikke lyst til at min søn skal vokse op i et samfund, hvor en flok ekstremistiske journalister har sat dagsordenen for gentagende terror handlinger mod uskyldige mennesker pga nogle tegninger.

Jeg opholdt mig med min søn på Østerbro i lørdags, og jeg syntes det mildest talt var rædselsfuldt. Rædslen, frygten og sorgen kom helt ind i stuen, mens politiets helikoptere kredsede hen over hustaget i jagten på gerningsmanden.

Da vi skulle hjem fra Østerbro skulle vi ud til bilen i området tæt på hvor gerningsmanden havde efterladt sin flugtbil. Vi gik hurtigt ud til bilen, og brugte for første gang nogen sinde, mekanismen der kan låse bildørene indefra. Det syntes min søn var lidt sjovt at bilen kunne det, og da vi holdt for rødt på Østerbrogade ved Svanemøllen, måtte han lige prøve hvad det var bilen kunne. Det resulterede i at døren gik op, og i et øjebliks rædsel råbte jeg højt og skingert af ham, for at få ham til at lukke og låse døren igen.

Jeg har ikke lyst til at leve i frygt. Ikke i lørdags og ikke i tiden fremover, og jeg er ikke fortaler for  provokationer af det muslimske samfund, eller nogle andre samfund eller trosretninger for den sags skyld.

Så kære profet-tegnende ekstremistiske journalister. Hvis I forsat har behov for at provokere i ytringsfrihedens navn, så sæt venligst jeres profet-tegninger op på jeres egen hoveddør, så vi andre slipper for at leve i skyggen af jeres dumdristige handlinger – tak !

Jeg vil langt hellere leve i et land hvor vi passer på hinanden, end i et land hvor vi provokerer hinanden i ytringsfrihedens navn.

Je suis moi et vous <3

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 4.7 af 5. 25 stemme(r).

Kommentarer (5)

  1. Jensen
    Jensen på 03.03.2015
    Kære Maria Dahl!
    Du må være meget ung? Du er i hvert fald meget naiv!
    Var bombningerne i London og Madrid udløst af tegninger?
    Havde de 3000 mennesker, som blev slået ihjel d. 11. Sep. tegnet Muhammed?
    Havde Finn Nørgaard....eller de uskyldige 14-årige jødiske piger, som Omar ville have slået ihjel på deres konfirmation, hvis ikke han var blevet stoppet?
    Havde Salman Rushdie?
    Nej!...Så tro ikke, at alt bliver godt, hvis Folketinget forbyder salg af farvekridt og maling og papir i alle landets boghandler og supermarkeder.
    Det bliver derimod skruen uden ende.
    Der er 1,6 mia. muslimer i verden, og kun et lille fåtal af dem er terrorister og en del af muslimerne i denne verden er sikkert bedre mennesker end både du og jeg!?
    Men desværre er det lille fåtal af ekstreme og voldelige individer langt større blandt muslimer end i andre religioner. Så hop nu ikke på myten om islam som en fredens religion!
    En del af denne verdens religioner er meget ubehagelige og skadelige for menneskehe den, og sandheden er, at islam vel nok er den allerværste.
    ...Holde op med at tegne tegninger og så bliver alt godt?....Nej, så kommer det næste...og det næste...
    I Syrien og Irak er der ingen, som tegner profeten, så der er alt jo godt??
    Der hugger de fingrene af rygere, og voldtager uskyldige piger og bruger dem som slaver m.v.....
    Blot fordi de ikke er muslimer, så synes de, at det er helt acceptabelt - ikke pga. en tegning.
    Omar og andre fascistoide islamister helmer ikke før alle konverterer til islam....og vel at mærke DERES opfattelse af islam, som jo er den eneste rigtige - tegninger el. ej.
    Omar og andre som ham - hvad enten de er terrorister eller blot svært kriminelle, er desværre et produkt af mange års forfejlet udlændingepolitik fra Det Radikale Venstre og den yderste venstrefløj.
    De har ikke villet anerkende, at der er en grænse for, hvor mange flygtninge og indvandrere fra lande, som er kulturelt meget forskellige fra DK, man kan absorbere i et samfund.
    Derfor har vi nu ghettoer, kriminalitet og mgl. forståelse blandt nydanskere for vores måde at omgåes hinanden på. Ærgerligt!....og endnu mere ærgerligt at Rad.V., den yderste venstrefløj og mennesker som dig ikke vil lære af sine fejl.....men måske er det fordi I ikke selv betaler prisen? Det gør jo derimod alle de unge muslimske flygtninge og indvandrere, som ender som Omar samt alle de gode og rare og lovlydige muslimer, som knokler fra tidligt til sent og aldrig kunne gøre en kat fortræd (jeg kender selv en nogle stykker). Kære Maria: Vågn op! :-)
  2. Susanne Ohrt
    Susanne Ohrt på 20.02.2015
    Ytringsfrihed er en demokratisk gave men med den følger et ansvar for hvordan den anvendes. Det er derfor ikke af frygt vi skal undlade nedgørende eller latterliggørende adfærd, udtalelser eller tegninger, men fordi der ikke er grund til bevidst at såre andre mennesker uanset kulør, religion eller politisk overbevisning. Derimod skal vi foregå med et godt eksempel og vise hvordan vores ytringsfrihed kan bidrage til at skabe meningsfuld og konstruktiv dialog mellem mennesker.
  3. Line Bach Morell
    Line Bach Morell på 19.02.2015
    Jeg forstår det ikke. Er det journalister er provokere og bruger deres ytringsfrihed, der grunden til vi lever i frygt? Eller er det de ekstremister, som mener de er berettet til at skylde og slå mennesker ihjel, hvis de føler sig provokeret.
    Jeg er sikker på der var mange som blev provokeret af Monty Python, og bliver det hver gang det bliver genudsendt. Men så vidt jeg ved, er der ikke dræbt uskyldige mennesker af den grund.
    Ingen har ret til at slå ihjel, uanset hvor provokeret man føler sig. Og ingen, skal af frygt, tilbageholde retten til ytringsfrihed grundet trusler.
    Om jeg er enig i, at der forsat provokeres ved tegning af Profeten Muhammed er irrelevant. Jeg har ikke lyst at leve i frygt, men jeg har bestem heller ikke lyst til at leve i et samfund, hvor vi skal dikteres af terror, til at tilbageholde vores ytrings rettigheder. Jeg ønsker ikke at leve i et maoistisk samfund.
    Det er blot min uforbeholdne personlige mening.
  4. Dansker
    Dansker på 19.02.2015
    Lige min holdning !!! Jeg går 110% ind for ytringsfrihed, men når det er sagt går jeg også 120% ind for ligeværdighed og respekt. Man kan jo spørge sig selv, om de selv samme tegnere vil synes at det er ok at jeg tegner feks deres børn som mobbere, grimme... og sætter det på forsiden af Jyllandsposten. Der er en hår fin grænse mellem indicier og ytringsfrihed, jeg er sikker på at der findes nogen som vil kunne bekræfte udsagnene. Kan ikke og kommer nok aldrig til at forstå hvad tegnerne får ud af det, og hvorfor det er så vigtigt at provokere på denne, for nogen, ekstreme måde. Gu ved om man kan anmelde tegnerne og medierne, for bevist at udsætte andres liv for farer. Nu er det gjort, og tegnerne fik deres 5 miuts of Fame ! Er det så egentligt ikke et spørgsmål om det er landsforræderi?, når man bevist fortsætter, uanfægtet om man sætter sine medborgeres liv og sikkerhed i fare. Det er ikke i min interesse !!
    Def:
    Landsforræderi betegner den forbrydelse, det er at begå handlinger, der er til fare for ens eget lands sikkerhed eller er i åbenlys modstrid med dets interesser.

    Når det er sagt, er jeg selvfølgelig imod en hver form for selvtægt, og nej vores land er præcis som det skal være, og vi skal ikke til at tage hensyn til hverken Jøder eller muslimers restriktioner i form af kosher eller halal kost. Det er en privat sag hvilken kost eller andre leveregler de måtte have, men jeg har heller aldrig mødt nogen, som ikke selv kunne sende en madpakke med i børnehaven, fødselsdag eller skole arrangement. Hvis det har været i deres egen interesse ! Tror det er misforstået hensynstagen fra velmenende danskere.
  5. Christine
    Christine på 18.02.2015
    hvad er så det næste vi skal holde op med? Svinefarme? Leverpostej ? Fejring af jul? Spegepølse i børnehaver? Stegt flæsk med persillesovs på hospitaler? Hvor stopper det hvis andres religion skal diktere hvad du og jeg og alle andre i Danmark må eller ikke må? Flere af ovenstående muligheder er allerede en realitet. Det synes jeg er skræmmende i et land med stolte traditioner indenfor svineproduktion og madtraditioner.

Efterlad en ny kommentar

 
Vil du skrive den sms som fanger ham? Blog af Marie-Louise Bregendahl
Kærlighed - 2. August 2019
Af: Marie-Louise Bregendahl

Hvordan skriver jeg den "rigtige" sms som får ham til at ville have mig ?

Findes prinsen på den hvide hest overhovedet? blog af Marie-Louise Bregendahl
Kærlighed - 30. April 2019
Af: Marie-Louise Bregendahl

Den oversete grund til at du er ulykkelig i dit kærlighedsliv – eventyr.

Hvorfor vil han ikke ha´mig? - MOOLA bloggen med Marie-Louise Bregndal
Kærlighed - 5. April 2019
Af: Marie-Louise Bregendahl

BLOG: "Jeg er hende der modner dem - men aldrig høster frugten" Det var der en skøn kvinde, jeg talte med for nyligt, der...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+