Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Livscoaching

moola.dk
Kontakt info
Skriv en mail til Empower You    Besøg Empower Yous hjemmeside Besøg Empower You på Facebook

Kalender

Empower You

Ianneia Livia Silke Meldgaard

Adresse:
Dr Egedesvej 3,
4500 Nykøbing Sjælland

Telefon:
Ikke angivet
ANERKENDENDE OG EMPATISK KOMMUNIKATION * Coaching * Ego & selvsabotage  * Flow * Law of attraction  * Livscoaching * Livsmentor * Personlig udvikling * Sjælens stemme

Jeg er spirituel lærer, kursus- og foredragsholder, coach og forfatter. Min virksomhed går på 2 ben:

anerkendendekommunikation.dk hvor du kan få hjælp til at skabe empatiske og anerkendende relationer gennem din kommunikation – både privat og på arbejdspladsen. Jeg udgav bogen Anerkendende Kommunikation – med empatien som vejviser i januar 2019 på forlaget Frydenlund. Den røde tråd gennem bogen er de 3 principper i anerkendende kommunikation, som jeg har udviklet som en syntese mellem Ikkevoldelig Kommunikation og Appreciative Inquiry.

empoweryou.dk hvor kerneydelsen er empowerment. Her får du hjælp til at tage kraften hjem til sig selv, så du får større indflydelse på kvaliteten af dit liv og hvad du tiltrækker. Jeg hjælper dig med at hæve dine vibrationer, så du bevæger dig opad på vibrations-stigen og dermed tiltrækker tilstande og begivenheder, som matcher dit eget høje vibrations-niveau. Ud fra et af Loven om Tiltræknings grundprincipper: lige tiltrækker lige. Vejen til de høje vibrationer går i min verden gennem selvkærlighed og kontakt med din sjæl og dit livsformål. Det er den sikreste vej til at hæve din grundfrekvens stabilt og vedvarende.

Mine ydelser: Jeg afholder LIVE-kurser og foredrag i både anerkendende kommunikation og empowerment. Desuden har jeg produceret en del e-kurser og videokurser som jeg sælger i webshoppen på mine 2 sites anerkendendekommunikation.dk og empoweryou.dk. Endelig tilbyder jeg coaching, hvis du har brug for sparring til at komme videre i dit liv på den gode måde.

www.anerkendendekommunikation.dk

www.empoweryou.dk

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+