Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere
MOOLA magasinet november 18 - STÅ VED DIG SELV

MOOLA magasinet

November 2018

Velkommen til november måneds MOOLA magasin - stå ved dig selv

Hvad betyder det at stå ved sig selv - og hvorfor er det vigtigt! Tør vi være den vi er - altid.
For at stå ved sig selv er at være den vi er. Alle de sider vi indeholder og ikke gemme de grimme og udfordrende ting væk. Vi rummer alle sider, som vi ikke altid vil stå ved eller anerkender. Tænk hvis vi bare kunne sige; "det her er mig på godt og ondt - og det er jeg helt ok med".

Jeg oplever ofte at jeg prøver at tilpasse mig mine ogivelser og når jeg ikke lykkes kan jeg godt finde på at gå i offerrolle. Det gør ondt helt indeni. Jeg bliver utilfreds og slår mig selv i hoved over at jeg ikke bare kan være ligeså dygtig, flittig, ordentlig, omsorgsfuld, kærlig, rummelig... osv. som ham eller hende den perfekte. Men hvem hjælper det? ikke mig. Og bestemt heller ikke dem jeg sammeligner mig med. 

Jeg gjorde noget drastisk - i min verden - i sidste uge. Jeg bad om hjælp. Stod ved, at der er noget jeg ikke er så god til. Jeg rakte ud til de mennesker jeg kender på facebook, om at jeg har virkelig svært ved at snakke i mobil. Jeg havde kvalme og en følelse af ikke at være god nok og tænk hvis ingen reagerer på mit råb om hjælp. Da jeg åbnede FB næste gang og de første 10 kommentarer om hjælp kom ind... strømmede tårene ned af kinderne - en blanding af lettelse og frygt. For selvom over 80 mennesker gerne vil snakke med mig, så skal jeg jo stadig tage mobilen og ringe til dem.

Prøv at stå ved dig selv, med noget du ikke plejer - bare en gang i dag. Hvor har du det svært og gemmer dig? Hvad vil du gerne ændre på.

Dette magasin er ikke som det plejer. Jeg fik to artikler og måtte tage en beslutning. Enten kunne jeg blive stresset og kime mine medlemmer ned efter artikler... eller lave et lækkert magasin med to nye artikler samt alle Steen Blendstrups tidæigere artikler. Jeg valgte det sidste og det var Steen med på. Så håber du vil nyde dette magasin ligeså meget som jeg har nydt at lave det.

TAK for dig ♥ TAK fordi du læser med ♥ Rigtig god læsning ♥ Kærlige knus Poul & Lisbeth 

Covergirl: Steen Blendstrup FOTO: MejFoto v/Mejbritt Ræbild

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+