Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Samtaleterapi

Samtaleterapi

Hjerte Under Ombygning v. Hanne Paludan Kristensen
Kontakt info
Skriv en mail til Hjerte Under Ombygning v. Hanne Paludan Kristensen    Besøg Hjerte Under Ombygning v. Hanne Paludan Kristensens hjemmeside Besøg Hjerte Under Ombygning v. Hanne Paludan Kristensen på Facebook Følg Hjerte Under Ombygning v. Hanne Paludan Kristensen på Twitter

Kalender

Hjerte Under Ombygning v. Hanne Paludan Kristensen

Tag ejerskab over dit indre, løft selvværdet og vind i både kærlighed & karriere ved at få ændret på begrænsende overbevisninger, selvdestruktive mønstre og negative tanker.

Adresse:
Dalslandsgade 34,
2300 København S

Telefon:
40741969

Livskriser har ofte meget dybere rødder end lige det der lige udløser dem.
Der ligger tit meget mere og ulmer under overfladen og der er som regel et mønster i årsagerne til vores nedture og livskriser, og derfor vil de ofte gentage sig igen og igen på alle mulige forskellige måder.
Det kunne for eksempel være utallige forliste parforhold, jobskifte på jobskifte, konstant rod i økonomien, gentagne stridigheder med venner og/eller kolleger, osv.
Hvor ondt du end måtte have i livet lige nu, så kan du sagtens finde en ny, dejlig kæreste, få drømmejobbet, tjene flere penge, bygge nye venskaber eller hvad det nu måtte være du går og kæmper med.
Det kan vi alle. Du er ingen undtagelse. Men det er en stor udfordring for os mennesker at ændre os så vi kan få alt det vi gerne vil have og det kan være krævende at komme ud af en spiral med negativt tankemylder om alt det der ikke duer i vores liv og alt det vi er kede af eller bekymrede for.

I bund og grund falder og står det hele på vores fundament. Og vores fundament er vores forhold til os selv. Hvis du ikke har et godt forhold til dig selv og selvværdet er ikke-eksisterende, så er det nærmest umuligt at skabe positive ændringer.

Når du ikke har styr på dit fundament vil du ofte opleve at du føler dig træt, modløs, trist eller måske bare ligeglad. Det kan føre til stress, angst og depressioner og det kan igen føre til fysisk sygdom som f.eks. svimmelhed, hovedpine, migræne, udslet, maveproblemer og meget andet.

Jeg kan hjælpe dig med at få styr på dit forhold til dig selv, dit indre -og allervigtigste- fundament.

Jeg mener at det er ufatteligt vigtigt at forstå hvilke mekanismer det er der gør at man er som man er, og hvorfor man gør som man gør, for at kunne forstå at ændre på det.

Det hjælper jeg dig med.

Men det betyder at du virkelig skal være klar tunge indrømmelser og at du skal have viljen til at komme med hårde selverkendelser. Det kræver masser af mod og en enorm mængde selvindsigt.
Du udvikler dig ikke når du er i offerrollen hvor du bebrejder andre for din elendighed, dine sorger og dit knuste hjerte eller skyder skylden på andre for dine pengeproblemer, dit lave selvværd eller din selvdestruktive adfærd.
Så det skal du være parat til at give slip på hvis du ønsker terapi hos mig.
Du skal virkelig være klar til at tage skeen i egen hånd, smide offerfrakken, tage ansvar, tilgive og komme videre så du kan skabe en lys og lykkelig fremtid for dig selv og dine nærmeste.

Til gengæld vil jeg hjælpe dig med at finde ud af hvorfor det er gået dig som det er gået, og hvordan du ændrer kursen.
Du kan få forbedret dit forhold til dig selv, du kan få ændret dine tankemønstre, du kan få overskrevet de begrænsende overbevisninger du måtte være blevet udstyret med tidligere i dit liv med nye og mere gavnlige overbevisninger, du kan få sat en stopper for selvdestruktive mønstre og sidst men ikke mindst så kan du gå fra at føle dig ”helt håbløs” til at være fuldstændigt ovenpå både når det gælder dig selv og kærligheden, men også når det kommer til job, karriere og økonomi.

Kontakt mig endelig og lad os få en snak om hvad du har brug for og hvordan jeg vil kunne hjælpe dig.

Du kan også kigge forbi Hjerte Under Ombygning .dk hvor du finder min blog.

Her kan du finde masser af personlige historier om at rejse sig fra en dyb livskrise og masser af indlæg som i detaljer beskriver hvad jeg selv har gjort for at komme videre efter livskrise og kærestesorg og hvordan jeg har bearbejdet angst, lavt selvværd og selvdestruktiv adfærd.

Du vil også kunne finde video-peptalks, så til dig der har svært ved at koncentrere dig om at læse blogindlæg er der mulighed for at se disse små, inspirerende video peptalks i stedet for. De er spækket med masser af helt konkrete værktøjer til hvordan du kan hjælpe dig selv i hverdagen. Alt sammen baseret på mine egne erfaringer og prøvelser i livet.
Du behøver ikke engang se videoerne, du kan nøjes med blot at lytte.

Du kan også finde lydbøger, e-bøger, bøger, kurser, events, foredrag og webinarer.

/Hanne Paludan Kristensen Hjerte Under Ombygning.dk ❤

En hudløst ærlig og åbenhjertig blog om personlig udvikling med udgangspunkt i min egen personlige historie. - Hjerte Under Ombygning logo

Artikler af Hjerte Under Ombygning v. Hanne Paludan Kristensen

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+