Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Spinal Release Terapi

moola.dk acces Bars

Spinal Release Terapi

Spinal Release Terapi er en nyere behandlingsform, der tager udgangspunkt i din kropsholdning. Gør din krop ondt, skyldes det sikkert at du bruger eller låser din krop på en særlig måde hver dag. Gennem behandlingen løsnes de muskler der holder din krop i ubalance og smerte.

En fodvorte kan eksempelvis give en skæv nakke, da du måske har valgt at gå på foden på en særlig måde, der har gjort det muligt at bevæge dig uden det gør ondt – men over tid styrkes de muskler der holder dig skæv.

For at skabe balance i forhold til tyngdekraftens træk i os, er din krop nødt til at kompensere ved udligne skævheden. På den måde skabes endnu en skævhed. Ofte er det kompensationsskaden der gør mest ondt – derfor har højrehåndede ondt i venstre side af nakken og venstre side af lænden.

Ensidige arbejdsopgaver, dårlig siddestilling og tunge og mange løft kan slide på kroppen og især på en krop der aldrig får en pause eller en aflastning – lægger du stress oveni den ligning, udvikles slid og inflammation.

Som Spinal Release Terapeut arbejder jeg nænsomt og uden manipulation af hverken knogler eller muskler. Alt hvad der fastholder din kropsholdning i en anatomisk ukorrekt holdning, frigøres så din krop har mulighed for at rette sig op.

Spinal Release er den blideste behandlingsform med en meget stor effekt og du vil få redskaber og gode råd til ikke, at komme i ubalance igen. En Spinal Release Terapeuts fornemmeste opgave er at finde årsagen til smerter og skævheder og give klienten ansvaret for at få det godt igen. At vide hvordan man kan hindre at få ondt igen er den bedste vej til et godt helbred.

Det skal ikke gøre ondt, at komme af med sin smerte!

Find vej til dit blueprint! Artikel af Rikke Anderberg
Spinal Release Terapi - 2. March 2018
Af: Rikke Anderberg

At finde vej gennem overbevisninger, trosretninger, kultur, arv og vaner er et inspirerende arbejde, og jeg gør det hver dag og...

Rikke Anderberg

Adresse:Skriv en mail til Center For Kropsbevidsthed Besøg Center For Kropsbevidstheds hjemmeside Besøg Center For Kropsbevidsthed på Facebook

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+