Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Arrangementer

Oversigt over alternative arrangementer i Danmark. Find spændende events, online forløb, webinarer, åbent hus, kurser, foredrag, messer osv.

Gratis smagsprøve - Sig farvel til den indre kritiske stemme

Online forløb * Forløb
10 Aug. kl. 10:00 til 15 Aug. kl. 11:00
Pris: Gratis
Sted: Online,
ipadhorizontal

Kender du den indre stemme, der stiller spørgsmålstegn ved:

Om du kan nok

ved nok

eller når nok?

Eller kan du have tårnhøje krav og forventninger til dine opgaver og dig selv, der gør det svært at komme i gang?

Så er din indre kritiker på spil

Den indre kritiker kan desværre begrænse din udfoldelse, kreativitet og tilfredshed, fordi den fokusere på alt det der ikke er godt nok.

Sådan behøver det heldigvis ikke at være.

På onlinekurset

”Sig farvel til den indre kritiske stemme”

får du 3 enkle trin, der lærer dig at adskille den indre kritiske stemme fra din egen og vende kritikken til støtte.

Og lige nu kan du hente en gratis smagsprøve på kurset og de 3 trin til at slippe den indre kritik ved at skrive dit navn og din email HER: http://friogkreativ.dk/gratis-moola

OBS: Indtil d.15 august får du en markant rabat, hvis du vælger at købe hele onlinekurset ”Sig farvel til den indre kritiske stemme”.

De redskaber du får på kurset er nøje gennemtestet og udvalgt fordi de virker.

Her kan du for eksempel høre, hvad andre har fået ud af onlinekurset:

”Kurset har gjort en stor forskel, fordi jeg nu ved at den stemme i mit hoved ikke er mig. Og det er ikke den der bestemmer. Jeg er blevet bedre til at overveje hvilke tanker, der virkelig er mine egne. Jeg har fået ro i hovedet. Man slipper for at være i krig med sig selv, hvis man kan formå at kommunikere med sin indre kritiker.”

-Mie

”De konkrete redskaber i form af spørgsmål og sætninger man kan sige til sig selv er det vigtigste jeg tager med mig videre. Jeg har været opmærksom på min indre kritiker i mange år, men har manglet noget konkret at gøre ved den - det har jeg fået nu.”

-Naja

”Nu har jeg været igennem alle tre trin af kurset, samt meditationer. Og jeg er overrasket. Det føles som om jeg er brudt igennem blokeringernes lydmur. Jeg har været meget glad for dit kursus. Det blev hjælpen til en åbenbaring for mig. Og det var fantastisk. Opbygningen af kurset er dejlig enkel og meget nem at gå til. Det er et kæmpe plus. Og din introduktion til øvelserne er rigtig god.

-Susanne

Teknikkerne på kurset var ret let tilgængelige. Og efter kurset har jeg kunne identificere, hvis der er kommet en selvkritik. Jeg er blevet mere omsorgsfuld overfor mig selv, og jeg tør at dele noget usikkerhed og sårbarhed med andre i højere grad. Jeg har mere ro i min usikkerhed. Usikkerheden bliver ikke så destruktiv, den bliver til noget, som kan hjælpe mig mere på vej, end at pille mig ned. Jeg ved, at jeg kan gøre noget ved den destruktive kritik, og at den kan forandre sig. Og det er virkelig dejligt.” Lisa 

Få tilsendt den gratis smagsprøve på onlinekurset ”Sig farvel til den indre kritiske stemme” ved at skrive dit navn og din email HER: http://friogkreativ.dk/gratis-moola

ARRANGØR:

 

Vælg kategori

Mangler dit event?

Skriv til os på kontakt(at)moola.dk og så sørger vi for dit event kommer med på listen...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+