Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Arrangementer

Oversigt over alternative arrangementer i Danmark. Find spændende events, online forløb, webinarer, åbent hus, kurser, foredrag, messer osv.

Inflammation og livsstil - Foredrag med Frede Damgaard

Foredrag * Kostvejledning
15 Aug. kl. 10:00 til kl. 11:00
Pris: 150,00
Sted: Lykkesholms Allé 102, 1. th, 8260 Viby J
Frede-Damgaard-10x15web

Inflammationer er en overordnet og meget bred betegnelse for forskellige lidelser i kroppen, der er ledsaget af smerte og bevægelsesindskrænkning, og ligeledes er det med andre kroniske lidelser i forbindelse med immunforsvaret.

Mange kroniske lidelser og livsstilssygdomme, nedsat immunforsvar, smerter og bevægelsesindskrænkninger skyldes inflammationer i kroppen.  

Frede Damgaard ernæringsterapeut DET, Phytoterapeut, Biopat/ Naturopath ibm, vil på dette foredrag fortælle om betydningen af sund kost, og om de usunde vaner, stimulanser og søde sager´s betydning for bl.a. syre-base-balancen, inflammation og andre belastningsfaktorer i forbindelse med smerter, nedsat immunforsvar og diabetes.  

Frede Damgaard har i årtier beskæftiget sig med alternativ behandling indenfor ernæring, urter og kosttilskud, bl.a. som selvstændig behandler, underviser og foredragsholder.

Han er pionerer og en kapacitet inden for sit felt i Danmark og flere lande og er altid opdateret med nyeste viden fra forskning og kurser i ind- og udland.

Frede Damgaards viden om ernæring og kostens betydning for kroppen er enorm og et stort antal mennesker har nydt godt af hans råd, anvisninger og behandlinger.

Et spændende og lærerigt foredrag, som trækker fulde sale andre steder i landet. Alle interesserede er velkomne – der kræves ingen forudsætninger eller forhåndsviden om emnet.

 

Vælg kategori

Mangler dit event?

Skriv til os på kontakt(at)moola.dk og så sørger vi for dit event kommer med på listen...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Nyhedsbrev

GRATIS Online magasin

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+