Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

2017 – year of awakening af Jonette Crowley

3. March 2017 - Intuition * Spiritualitet
Af: Betina Ekman
2017 – year of awakening af Jonette Crowley. Artikel oversat af Betina Ekman

2017 vil være fyldt med en del uorden, sågar kaos og det kræver tilvænning. Især når du bevæger dig fra én virkelighed til en ny og mere bevidstgjort virkelighed. Det har naturen imidlertid allerede forberedt dig på.

Ligesom Bjørnen først lige skal orientere sig, når den kommer ud af sin lange vinterdvale, strækker sig, åbner øjnene og kigger på foråret.

Men dens indre bevidsthed ved altid, hvor den skal hen.

Sådan har mennesket det også.

Når du selv er blevet bevidst, danner du helt naturligt et felt af bevidsthed hos dem omkring dig.
Vi har det, der skal til. Vi er klædt på til rejsen.

Rejsen består i at erkende egoets kontrol over dig. Ja dit ego kan være en alvorlig forhindring på din rejse mod din nye erkendelse. Når vi vækkes (Efter at have levet som robotter uden evne/vilje til erkendelse) Til en ny, vækket bevidsthed, kræver det ganske enkelt; tilvænning.
Det som før var uhyre vigtigt, er måske helt uden betydning nu.
Vi lægger vægt på helt andre ting. Vores bevidsthed er blevet klarere og mere rummelig.

Et mål her på jorden er at skabe en fælles bevidsthed; Vores mission er at skabe forbindelse til hinanden, som samarbejdspartnere med samme harmoniske resonans, der gør os i stand til at løfte os alle højere og højere, ganske naturligt og uden større anstrengelse.

Denne opvågnen kan gå stærkt med de rigtige værktøjer.

Som det bevidste menneske har du allerede nået et vigtigt skridt af betydning for dine omgivelser og dermed også for resten af verden.

Der vil være tider med uforklarlige tilbageslag, men slutresultatet er magisk vidunderligt, selvom vejen dertil undertiden kan være stejl og træls.

2017 bliver et år med afbrydelser og forstyrrelser.

Overraskende, uforudsigelige og ikke nødvendigvis forudsigelige muligheder for vækst vil åbenbares. Analogien til børnespil, f.eks. CHUTES & LADDERS kan være til gavn her.

Der vil uden tvivl komme flere rutsjeture på aktiemarkedet og de finansielle markeder verden over. Der vil komme devalueringer af flere store valutaer, der vil påvirke det globale marked. Der vil sandsynligvis være brinkmanship mellem Amerika og Rusland, med lokale sidekampe centreret om fortsatte uroligheder i Syrien og flere uroligheder i Tyrkiet som resultat.

Ekstremt vejr vil fortsætte.

Det kan blive et roligere år for orkaner, men et mere aktivt år for jordskælv.Den nye præsident, Trump, kommer til at forårsage mange vrede og frustrerede reaktioner, og her i USA vil folk beslutte sig for forskellige grader af selvtægt og ikke nødvendigvis stole på, at regeringen har som mål at skabe fred eller arbejder for at få mennesker til at føle sig trygge.Over hele verden vil der i det hele taget være voksende frustration over regeringerne.Dette vil føre til flere græsrodsløsninger. Mennesker, som forbinder sig med ligesindede, på tværs af landegrænser, og som ikke venter på/tror på, at deres regeringer vil træffe fredelige og trygge beslutninger.

Især forståelsen af, at når vi møder et andet menneske, møder vi os selv, er vigtig. Og ikke blind accept af det som regeringerne fortæller os.

Det vil blive mere almindeligt, at folk tager tingene i egen hånd og finder løsninger, som regeringerne ikke kan, fordi deres primære mål er mere magt og økonomi, der ikke nødvendigvis er styret af empati og hensyn til menneskeheden som helhed. Det er det personlige lederskab, som vi alle står overfor at skulle tage, sammen.
Så vores borgerpligt er at skabe den kærlige og positive vibration for fællesskabets skyld.
Det er sådan, at vi kan hjælpe verden ved selv at være et næstekærligt menneske.

"Det er vigtigt for alle jer, der er på bevisliggørelsens vej at være stadigt tilgivende og finde forståelse i jer selv, og tro på, at alle gør det bedste, de kan. Tillad jer selv at være i tilgivelse, bevæg jer væk fra fordømmelse, uhensigtsmæssige følelser og pas især på jeres vrede. "-" MARK " 

Hvem er Mark? Se mere her

Betina: Jonette kommer til København d. 24. 25. og 26. marts 2017 og afholder 3 workshops, hvor du som menneske vil nå dit næste niveau af højere bevidsthed. Og Jonette kan virkelig noget helt specielt. Så hvis du enten føler dig tilbageholdt i livet eller forvirret over den udvikling, som udspiller sig i verden, så må du ikke lade Jonette Crowley´s gaver gå forbi dig.
Jeg har arbejdet med Jonette Crowley i 9 år nu. Og det har udviklet sig til at dybt venskab. Vi ses en til to gange om året, og det arbejde, som vi begge lægger for dagen, har så stor betydning for mig som menneske. Den nye tid taler vi meget om, Co- creation og det at hjælpe hinanden som samarbejdspartnere i stedet for konkurrenter er bare en skøn energi, og der er ingen vej tilbage, når vi først har fattet dette budskab. Det er så stor en befrielse at vide, at vi altid er støttet af vores co- creators.

Glæd dig til at møde Jonette. Et menneske som får dig til universet og stjernerne og helt ned på jorden igen.

Om Jonette Crowley

Jonette er en spirituel eventyrer, en slags kvindelig Indiana Jones og moderne shaman, der leder spirituelle rejser til kraftfulde steder rundt omkring på kloden. Hun er et kæmpe talent som orakel, og så er hun forfatter til de helt fantastiske internationalt storsælgende bøger:

"The Eagle”, ”Condor" og "Soul Body Fusion®.”

Hun er grundlægger af ”Soul Body Fusion”® . Vejen til helbredelse og et vidunderligt liv. Hun kanaliserer en bevidsthed kaldet "Mark", og igennem den bevidsthed lærer hun folk at nå flerdimensionale bevidsthedstilstande i kvantespring.

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+