Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Detox dine tanker og din hverdag. Få et sundere og mere glædesfyldt liv.

13. January 2017 - Personlig udvikling * Coaching
Af: Anne Jørgensen
Detox dine tanker og din hverdag. Få et sundere og mere glædesfyldt liv. Artikel af Anne Jørgensen

Før eller siden i dit liv, er tiden inde til at slippe fortiden. Og det er lige meget, om det er et kedeligt, dræbende og ikke lærerigt job du har, som du syntes du bør beholde, kun "fordi det betaler dine regninger". Eller det job du går og drømmer om men ikke tør søge, "for hvem tror du at du er…."

Eller det er den partner du har holdt ud med, fordi I har en lang historie sammen, men det er så også det eneste I har - eller en partner eller ven du matchede super fint med for nogle år tilbage, men I passer nu ikke længere sammen. I er ganske enkelt vokset i hver sin retning.

LÆS OGSÅ Du kan ikke google dig til holdbar sundhed

Du kan garanteret komme med masser af eksempler på, hvorfor du lige skal undlade at give slip på din partner, dit job, dit barn, din såkaldte veninde, din bolig, en gammel trøje osv…….

Frygten for at give slip

Men det er noget skidt at holde fast, når noget egentligt er slut, da det forgifter dit system. For når det er slut, tjener det dig ikke længere, og du holder i stedet dig selv nede, ved ikke at respekterer, at det er tid til at bevæge dig videre. Det kan være konkrete situationer i livet eller måder at tænke om dig selv på.
Men - hånden på hjertet - det handler oftest om frygt. Frygten for det tomrum der opstår, når du giver slip. Det rum hvor du ikke ved, hvordan du skal navigerer, når du ikke længere holder fast i det du kender.

Giv slip og giv plads til nye muligheder

Men lige nøjagtigt det rum, er fyldt med nye muligheder, hvis du tør trække vejret i det, og give dig den tid det behøver, for at det nye liv og inspiration kan komme til live.

Men vi er vokset op i en verden hvor vi skal have svar NU med det samme - hele tiden have svar på rede hånd, og derfor ikke har tid til at give disse vigtige processer plads til, helt organisk, blot at udvikle sig. Så det er selvfølgelig skræmmende første gang du giver slip. Men du kan træne det, så det bliver mindre og mindre skræmmende med erfaringen. Og mere og mere inspirerende.

Glæden ved forandring

For du får erfaring med, at når du reelt slipper noget af det gamle liv, så opstår der rent faktisk nyt. Den tillid til dit eget liv, er noget der bygges op, i takt med du får erfaringer. Du vil blive glædeligt overrasket over, at når du rent faktisk forlader det job, der suger al energi ud af dig, så opstår der faktisk en ny mulighed, du ikke lige kunne få øje på, da du var i jobbet. For da du var i det, var du fyldt af dine egne begrænsende tanker og syn på dig selv.

LÆS OGSÅ Boost din detox!

Men når du har taget skridtet - enten at forlade jobbet - eller turde søge det job du allerhelst gerne vil have, men syntes du nok ikke "er god nok til ", så vil du vil formodentlig erfare igen og igen, at det er frygten for at træde ud i det ukendte, der holder dig tilbage.

Skal 2017 være året hvor du tillader det nye liv komme til?

Hvis du virkelig er tørstig for forandring, så er tiden måske inde for dig til at detoxe dine mere eller mindre fasttømrede ideer om dig selv om, hvad der rent faktisk er muligt for dig. Og dermed slippe det, der ikke længere tjener dig. Kan du forestille dig hvilken befrielse det vil være?

Du kan evt. undersøge hvilken effekt det har på dig, bare at give slip på fysiske ejendele i dit liv. Alt hvad vi ejer har energi - og du kan have en del bundet energi i ting du måske faktisk ikke længere bruger, men som blot fylder. Ved at slippe det, giver du plads til fornyet energi.
Prøv selv!

De næste 14 dage, giver du slip på 10 ting hver dag (hver dag) - du kan give det væk, send på genbrug, smide ud hvis det ikke er mere værd osv. Sørg for at holde det i de 10 dage, så du mærker effekten.

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 2 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+