Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Har du svært ved at blive gravid?

3. March 2017 - Gravid & baby * Detox & udrensning
Af: Chloe Bjoerk FOTO Elona Sjøgren
Har du svært ved at blive gravid? Artikel af Chloe Bjoerk

Er du/I en af de mange, som har svært ved at blive gravide ? Desværre er det sådan i Danmark, at 15-20 % af alle par oplever infertilitet.

Hvis det er dig, ja, så er du desværre ikke den eneste!

I min klinik møder jeg mange par med samme problematik, og jeg vil her på skønne Moola prøve at hjælpe dig videre!

Måske vil du opleve, at jeg ser meget anderledes på din krop, end andre gør, og forhåbentlig giver jeg dig nogle nye ideer, du kan prøve af!

I min verden er vores krop vores bedste ven, og den passer virkelig på os. Den gør alt for, at du har det godt, og den finder sig også i mange ting.

Derfor kan der være mange grunde til, at du/I ikke bliver gravide.

I mine behandlinger ønsker jeg altid at sætte ind hos jer begge, da det er jeres gener, der skal gives videre. I min verden har I begge et ansvar for en sund og bæredygtig graviditet - så både mor og far skal der kigges på!

Har I været til læge og fået at vide, at æggereserver kunne være bedre, at der er ubalancer i hormonsystemet, eller at sædkvaliteten er lav?

Hvis dette er jeres historie, jamen så ved vi allerede nu, hvor det er vigtigt, at vi skal stille ind!

Måske har I fået at vide, at alt er godt, men I er stadig ikke blevet gravide?

Det kræver enormt meget af kvindekroppen at blive gravid og at lave et lille vidunder. Derfor vil din krop altid i første omgang sikre din overlevelse og dernæst din babys!

Så for at dette kan lade sig gøre, så er det afgørende, at dine basale elementer er på plads, at du har det godt, og at der er ro omkring jer! Dine depoter skal være i plus, dit hormonsystem, nervesystem og immunforsvar skal have det godt og være i balance.

Er de ikke det, så kan det være en af grundene til, at du ikke er blevet gravid endnu!

Når jeg taler med min kollega Dr. Fjelstrup om denne problematik, kommer vi hurtigt ind på, hvor meget det skyldes vores måde at leve på, vores stressniveauer og alt den syre, som vi tilføjer vores stakkels krop!

Dette giver enorme udsving, som giver konsekvenser senere hen i vores liv!

Så vi bliver nødt til at starte fra scratch, meget gerne for jer begge to.

Din kost skal du stille ind omkring!

Du skal eliminere betændelsesmateriale og spise dig til masser af flow og vitalitet. Dette gør du ved at vælge økologiske fødevarer, masser af grøntsager med smukke farver, proteiner fra dyr, der har gået på en mark, masser af frisk vand og gode fedtstoffer fra planter og fisk.

Ved at sætte ind her balancerer du din pH-værdi, skaber et roligere blodsukker og herved nervesystem, og derudover udrenser du stress og affaldstoffer, som kun er et plus for dit mål!

Udrens og opbyg din krop!

Din krop har brug for gode byggematerialer, som opbygger og sætter udrensning igang. Derfor skal vi have kosttilskud på bordet - de er fantatiske og ja, du kan ligeså godt vænne dig til dem ;) De er også vigtige for dig (og baby), når du er gravid.

Det bedste, du/I kan gøre, er klart at investere i en organix test. Den giver en komplet profil af, hvad din krop har brug for, den giver grunden til dine ubalancer, og hvordan du bedst stiller ind og støtter din krop!

Støt med!

Du har brug for vitaminer, som fungerer som antioxidanter i din krop, og derudover eliminerer de stress og er udrensende for toxiner og de frie radikaler. Derudover tilfører de antioxidanter som dit immunforsvar har brug for. Sørg for at få stor dosis!

Din tarm og dit immunforsvar har brug for probiotic og omega-3, gerne probiotic med mere en 30 millarder bakterier og få gerne 3-4 gr. omega-3 om dagen fra planter og fisk.

Dit nervesystem har brug for vigtige aminosyrer, bl.a. L-glutamin som har en beroligende effekt på dit nervesstem og hjælper med at balancere din pH-værdi. Tryptofan hjælper din søvn og mindset. 5-HTP skal du have for at skabe endnu mere flow og balanceret sind.

Mineraler har din krop også behov for. De fungerer i kroppen akkurat som i naturen, nemlig som basale elementer der opretholder balance og pH-værdi, og så er de vigtige for opbygning af knogler, nervesystem og muskler.

Stabiliser dit hormonsystem!

Det er vigtigt, at du også får stabiliseret dit hormonsystem! Det er noget som automatisk vil ske over tid, hvis du støtter din grundbase i kroppen.

Har du ikke tid til at vente, så arbejd på flere planer og nå dit mål hurtigere!

Det er vigtigt, at du er opmærksom på østrogen- og progesteronniveauet i din krop, og derudover om du har for meget stress (adrenalin) i dit blod (kamp-flugt-system er aktiveret) og om din skjoldbruskkirtel har det godt!

Vigtige kosttilskud!

Du skal allerede nu støtte med Folinsyre (B9). Folinsyre er et vigtigt B-vitamin, som har stor betydning for kroppens celledeling og er vigtigt for dit barns vækst og udvikling. Det modvirker samtidig tidlig abort, svangerskabsforgiftning og lav fødselsvægt. Så få gerne methyleret B9 dagligt, gerne 400-800 mcg.

I skal dyrke sex!

Sex er fantastisk! Især fordi det har en fantastisk effekt på jeres hormonsystem. Det udskiller lykkehormoner og udrenser stress. Og så øger det jo chancerne for at blive gravid :)

Lov mig en ting!

At du husker, at din krop har brug for opbyggelse efter din graviditet!

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 3.0 af 5. 3 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+