Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Lær at lave dit eget personlige alter

2. October 2014 - Altre
Af: Louise Lie Von Linstow

Dit personlige alter kan fungere som det ultimative powerfelt i dit hjem. Det kan være det sted i hjemmet hvor du udtrykker din taknemmelighed for det der er til stede nu og her i dit liv, samtidig med at det kan give noget visuelt der holder dig fast i dine visioner for fremtiden. Hvis der er ting du ønsker at manifestere, er et alter det perfekte sted at lægge din energi. KORT OG GODT: LAD DIT ALTER VÆRE ET YDRE UDTRYK FOR DET DU GERNE VIL NÆRE OG ÆRE I DIT LIV.

”En af de ting jeg ved med sikkerhed, det er at når der er noget vi mangler, eller ikke kan få til at fungere i den ydre verden, så er det et tegn på at der er noget i vores indre hvor dette også er en mangel. Lad os eksempelvis tage kærlighed. Har vi problemer med at møde kærligheden eller at føle os valgt til, så er det et spejl på at der også findes steder i os hvor vi ikke møder os selv kærligt og vælger os selv til. Vi tiltrækker ikke de ting vi ønsker os i vores liv. Det er simpelthen en misforståelse at alt hvad vi ønsker os kan vi få, bare vi ønsker os det nok. Nej, vi tiltrækker altid det vi selv er. Altså vi tiltrækker noget der kan spejle det vi er indeni. Derfor starter kærligheden ovre i os selv og når vi har lært at elske os selv, kan vi også tiltrække kærligheden som et ydre spejl i en partner. Et personligt alter kan lære os og huske os på at dyrke kærligheden i os selv. Det kan være en fysisk manifestation af kærligheden til os selv. Og jo mere vi dyrker vores alter, jo mere bliver vi vant til at dyrke selvkærligheden. Til sidst sidder det som visdom i os. Men indtil da, er det godt med et alter der kan spejle det for os" fortæller Louise.

 • Hvad er mine visioner for min fremtid?
 • Hvad ved jeg som en dyb sandhed?
 • Hvad har jeg allerede tilstede i mit liv som jeg gerne vil ære?
 • Hvad ønsker jeg at nære i mit liv?

Ved at besvare disse spørgsmål kommer du allerede tæt på hvad dit alter bør symbolisere.

Praktisk/visuelt:

 • Et ulige antal ting skal der helst være på alteret
 • Elementerne skal helst have forskellige højder og størrelser, noget højt og noget lavt. smalt, bredt osv.
 • Som udgangspunkt bliver alteret rigtig smukt hvis du tænker over hvilke former du vælger, der skal være noget som er rundt, firkantet, højt og tyndt, noget bredt osv. for at gøre alteret organisk
 • Tænk i materialevalget. Det er smukt at blande materialer, men samtidig sørge for at der er materialer som går igen, blankt metal, organiske ting, træ, porelæn og tekstil/papir.
 • Brug sanserne i overmål! Dufte, stemninger, farver, mønstre, overflader, lyde. Jo mere sanseligt og skønt dit alter er jo mere vil du blive tiltrukket til at bruge det
 • Farvevalget kan afhænge af hvilke farver der er i omgivelserne rundt om alteret, du kan også vælge nogle farver der for dig repræsenterer det alteret skal udtrykke, studer farvens psykologi eller vælg ud fra hvilke farver du bare elsker. Farver er et meget kraftfuldt redskab og alle farver indeholder hver deres energi / vibration og derfor er det vigtigt at være opmærksom på hvilke farver du ønsker i dit liv.
 • Byg alteret op som en trekant: Den højeste ting i midten, og de lidt lavere ting i siderne og de aller laveste ting foran. Hvis der er ting nok på dit alter så sørg for at alteret bliver "dybt" rent synsmæssigt ved at have forgrund, mellemgrund og baggrund.

Opskrift på et alter der nærer selvkærligheden:

Rosenkvarts - arbejder med at åbne vores hjertechakra

Et billede af dig selv som barn - symbol for det lille barn i dig der skal elskes

En lille plante - symbol for vækst

En fjer - symbol for healing og den healing det er at elske sig selv for den man er

Et personligt mantra der taler til dig - eksempelvis: " Jeg er nok, jeg er set, jeg er rummet, jeg er elsket for den jeg er"

Et gudindekort, en figur eller et billede af gudinden Kwan Yin, Jomfru Maria eller Maria Magdalene der alle sammen har til intention på hver deres måde at vise os at vi er elskede præcis som dem vi er nu.

Louise Lie Von Linstow arbejder som intuitiv vejleder og klarfølingsterapeut med fokus på at lære folk at udnytte deres potentialer og bryde fri af svære blokeringer. Udover klarføling bruger Louise visdommen omkring altre og symboler til at støtte op om sine klienters udvikling.

Vil du lære om dit livsformål, dine potentialer og blokeringer? Så book en session hos Louise. Du går derfra med en opskrift på dit personlige alter og en hel del klogere på dine næste udviklingstrin.

Læs mere om Louise på moola.dk, her kan du også læse mere om uddannelsen til Intuitive Counselor, hvor Louise i samarbejde med Carolina Linn, lærer dig at arbejde ud fra din intuition.

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 4.7 af 5. 3 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (1)

 1. Peter Bryder
  Peter Bryder på 01.12.2021
  Hi Louise Lie Von Linstow. Jeg er i gang med at lave//bygge mit eget alter, Og det er pga. af Din hjemme side jeg har fået mine ideer. Og jeg vil bare sige tak for at det kan lade sig gøre fordi jeg fandt din side tak.
  Vh. Mr. Kasjan

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+