Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Butikker & shops

Her finder du et udvalg af Butikker og online shops, hvor du kan få fat i alt fra bøger, krystaller, symboler, hudpleje, wellness, spirituelle pyntegenstande og meget mere.

moola.dk
Kontakt info
Skriv en mail til Center For Kropsbevidsthed    Besøg Center For Kropsbevidstheds hjemmeside Besøg Center For Kropsbevidsthed på Facebook

Kalender

Center For Kropsbevidsthed

Rikke Anderberg

Adresse:Telefon:
Ikke angivet
Butikker * Kranio-Sakral Terapi (KST) * Mind Release Terapi * Spinal Release Terapi * Stress Release Terapi

Jeg er i 2006 uddannet Kranio Sakral Terapeut på KST-akademiet hos Trine Rosenberg og har senere videreuddannet mig indenfor organmassage, øreakupunktur, meditation, selvudvikling, coaching, kinesisk naturmedicin, healing og har taget kurser i forskellige wellnessformer. Det har inspireret mig til at udvikle Spinal Release Terapi.

Spinal Release Terapi er ikke kun en behandlingsform men også en filosofi. Den bygger på en indfølende viden om klientens tryghed og grænse for smerter. En terapiform der tager hensyn til den enkelte uanset problematik. 

Mine tidligere uddannelser som bogholder og gymnastikinstruktør ligger til grund for de senere uddannelser og virksomhedstilblivelser inden for den alternative verden. Her har jeg bevæget mig og undervist i mere end 10 år og har erfaring indenfor et utal af diagnoser.

Som foredragsholder kommer jeg af med al min viden om kroppens anatomi og opbygning og om hvordan vores kroppe udnytter de ressourcer vi tilbyder dem i dagligdagen.

Senest har jeg taget et japansk ansigtsakupunktur kursus og en diplomuddannelse i Orthomolykulær medicin hos Claus Hancke.

Mit kompetenceområde ligger i at give klienten en forståelse for den givne diagnose og i samarbejde med ham/hende, at finde vejen ud af diagnosen uanset hvor uoverskueligt det kan føles.

I 2017 fik Spinal Release Terapi sin største tilkendegivelse og det har givet mig muligheden for at samarbejde med CODAN forsikrings rehabiliteringsteam.

Artikler af Center For Kropsbevidsthed

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+