Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Butikker & shops

Her finder du et udvalg af Butikker og online shops, hvor du kan få fat i alt fra bøger, krystaller, symboler, hudpleje, wellness, spirituelle pyntegenstande og meget mere.

moola.dk
Kontakt info
Skriv en mail til Herba Nordic    Besøg Herba Nordics hjemmeside Besøg Herba Nordic på Facebook

Kalender

Herba Nordic

Nordiske kosttilskud med veganermærke. Vi producerer/sælger kosttilskud baseret på lægeplanter, der findes i den nordiske natur. De er GMO-fri og veganermærkede.

Adresse:
Kildeparken 17,
6000 Kolding

Telefon:
20657792

I vores skønne nordiske og danske natur er det en fryd for øjet, når man ser de blomstrende lindetræer, de frodige brændenælder og de HD-skarpe og meget smukke, gule mælkebøtter.

Vores natur er en glæde for sjælen og for sanserne, og samtidig er vi nu ved at genopdage de smukke lægeplanters egenskaber. Det er disse særlige kvaliteter, som den lille, danske virksomhed Herba Nordic vil have frem i lyset igen med foreløbig to produkter Verimmun og Equitox. Begge kosttilskud er GMO-fri og bærer veganermærket.

Verimmun er støtter immunforsvaret og Equitox har fokus på udrensning som nogle kalder detox.

Forhandlere søges Ideen om, at vi ikke behøver at søge til Asien for at finde virkningsfulde lægeplanter, har allerede vist sig bæredygtig.

Kosttilskuddene fås eksempelvis hos Helsebixen.dk, Jala-Helsekost.dk, COOP.dk og hos apotekerne.

Næste skridt for Herba Nordic er nu at få etableret forhandlere blandt alternative behandlere landet over og ønsker derfor kontakt til folk, der har "fingeren på pulsen".

Forhandlerne får mulighed for en rigtig god ekstraindtægt, da kunderne som regel køber flere gange. Dette kvalitetsstempel er udtryk for, at de erfarer god virkning.

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+