Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Ego & selvsabotage

moola.dk Ego & selvsabotage
Kontakt info
Skriv en mail til Amma-Danmark    Besøg Amma-Danmarks hjemmeside Besøg Amma-Danmark på Facebook Følg Amma-Danmark på Twitter Følg Amma-Danmark på Google+

Kalender

Amma-Danmark

c/o Majbrit Skov Bendtsen, Frydenlunds alle 63 2. th., 8210 Aarhus V, Denmark

Adresse:
Frydenlunds Allé 63, 2 th,
8210 Århus V

Telefon:
60844559

Amma - Danmark vil bringe artikler om Amma og mennesker personlige oplevelser i mødet med Amma.

Vi bringer også information om Ammas besøg i Brøndby Hallen d. 22.-23. oktober 2019.

Alle aktiviteter er gratis. Det kræver ingen forudsætninger at deltage og alle er velkome. Alt planlægges og udføres af frivillige.

Om Amma:

Amma er en åndelig og humanitær leder. Sri Mata Amritanandamayi Devi, kendt i hele verden som “Amma”, har tjent verdenssamfundet i årtier ved at bibringe visdom, styrke og inspiration. Gennem hendes ekstraordinære handlinger af kærlighed, indre styrke og selvopofrelse er Amma elsket af millioner og har inspireret tusinder til at følge i hendes fodspor af uselvisk tjeneste.

Amma er virkelig en verdensborger. Hun holder gratis offentlige programmer i hele Indien, Europa, U.S.A. og Australien, samt Japan, Sri Lanka, Singapore, Malaysia, Canada, Afrika og Sydamerika. I sine taler kommer hun med visdomsord og vejledning for både personlig udvikling, samt for de mest presserende spørgsmål i vor tid. Fra klimaforandringer til terrorisme, tværkulturelle spændinger, fattigdom og kvinders rettigheder.

Ammas observationer inviterer hver enkelt af os til at blive involveret i processen med at genopbygge et ansvarligt og omsorgsfuldt samfund. Indtil denne dag har Amma afsluttet sine programmer ved at omfavne hver enkelt person, som er til stede. Disse personlige én til én-møder optager størstedelen af Ammas tid.

Amma har givet en moderlig omfavnelse, kendt som hendes darshan, til mere end 39 millioner mennesker over hele verden. Hun er kendt for at have givet darshan i mere end 22 timer uden afbrydelse. Hun kærtegner ømt enhver, der kommer til hende, holder dem tæt til sit hjerte i en kærlig omfavnelse og deler sin grænseløse kærlighed med alle – uanset hvad de tror på, hvem de er, eller hvorfor de kommer til hende.

Den mest personligt tilgængelige åndelige leder i live i dag, Amma, kan meget vel være på fornavn med flere mennesker end nogen anden i verden. Når folk åbner deres hjerter til Amma, giver hun dem følelsesmæssig trøst, åndelig vejledning og konkrete løsninger på deres problemer.

Efter at have modtaget Ammas omfavnelse, føler mange sig inspireret til at tilbyde uselvisk tjeneste til folk i nød. På denne måde er denne enkle, men kraftfulde handling – som en mors omfavnelse er – blevet både katalysator og symbol for det voksende internationale netværk af humanitære initiativer, kendt som Embracing the World.

Amma lærer, at det Guddommelige findes i alt, levende og dødt. At opfatte denne grundlæggende enhed i alle ting er ikke bare spiritualitetens essens, men også det middel, der kan gøre en ende på al lidelse.

Ammas lære er universel. Når hun bliver spurgt om sin religion, svarer hun altid, at hendes religion er Kærlighed. Hun beder ikke nogen om at tro på Gud eller skifte religion, men blot om at udforske deres egen sande natur og tro på sig selv. 

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+