Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere
MOOLA MAGASINET JUNI 2018 - HOW TO

MOOLA magasinet

juni 2018

Velkommen til juni måneds MOOLA magasin - HOW TO! 

Står du ligesom mig tit i situationer, hvor du godt lige kunne bruge en HOW TO guide? Om det er, når vi skal lave lave mad, bygge terrasse, lave en hjemmelavet solcreme, lave en opsagstavle, lave en borddekoration eller sætte hår.

Ja du kan dårligt nok åbne for facebook eller instagram mm. uden at se de første 10 tutorialvideoer om hvordan du får smokey eyes, fladere mave, fyldigere læber eller laver den bedste, lækreste og mest velsmagende grønne juice.

Men hvad med HOW TO når det gælder vores indre? For nogle gang bliver fokus lidt meget baseret på det ydre... nogle vil nok sige, at du ikke kan lave varige ændringer på dit ydre uden at kigge på dit indre. 

Er du klar til at læse denne måneds bud på HOW TO?
Læs bla. 'Sådan' (om at finde den eneste ene), 'Sådan integrere du den sunde livsstil i din hverdag'!, 'Slip grublerier, tankemylder og bekymringer', 'Sådan kommer du dig over dit knuste hjerte' og læs om himmelvågeren. Derudover har vi glædeligt gensyn med populære artikler med skjulte HOW TO!

"Nogle gange går man kold! - Ens krop og hjerne kan ikke altid følge med, men andre gange får man øjnene op for nye spændende ting, der kan forandre ens livs". Sådan havde jeg det, min krop og mit hoved ville ikke følge med - slet ikke samtidigt. Jeg var så heldig, at støde på meridian massage, og har nu fået en krop i flow, der hjælper mig godt på vej med ny energi. Jeg har derfor valgt, at uddanne mig til meridian behandler, da jeg syntes mange flere skal have muligheden for at opleve den forskel det gør for kroppen. Derfor skal du have et varmt sommer tilbud fra mig - måske ses vi?

TAK for dig ♥ TAK fordi du læser med ♥ Tak fordi du deler MOOLA magasinet med dine venner og bekendte - og hjælper os med at udbrede kendskabet til MOOLA. Delinger på fb af magasinet gør alverden til forskel ♥

Rigtig god læsning ♥ Kærlige knus Poul & Lisbeth

Covergirl: Marie-Louise Bregendahl FOTO: Mathilda Yokelin

Bestil tid til meridianbane massage hos Lisbeth på mobil 61330325

Sommertilbud til din krop - Få energi og flow i kroppen

Mangler du energi? Har du ondt i kroppen? Bliver du let irriteret og har du ingen tålmodighed? Så skyldes det måske, at din krop er gået fra plus til minus i energiniveau.

Kroppens meridianbaner fungerer som en bils elektriske system. Når du sætter dig ind i bilen og drejer nøglen, så starter den. Men det gør den kun ud fra de signaler, der udgår fra tændingen. Hvis der er fejl i systemet, ja, så starter bilen simpelthen ikke. Sådan virker meridianbaner også på kroppen. I alt har vi 12 meridianbaner, som repræsenterer vores organer, og sender hele tiden signaler til hjernen, om hvordan kroppens tilstand er. Hvis signalet ikke kan nå hjernen på fuld styrke, så er det vi går i minus!

Bestil tid hos Lisbeth på mobil 61330325 (eller send sms, så kontakter jeg dig)

Tilbudet gælder frem til 1. august (normal pris 700,- for 1 time)

Klinikken: Værkstedsgården 11, 1. sal, 2620 Albertslund

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+