Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

MOOLA magasinet

november 2017

Velkommen til november måneds MOOLA magasin med tema om KØNSROLLER, BØRN, VOKSNE & URKRAFT.

Et tema som jeg har haft meget blandede følelser omkring. Kønsroller... mellem mand og kvinde, drenge og piger - og ubevidst skrev jeg mand og dreng først!

Vi lever i en verden, hvor kønsroller, børn og voksne bliver vurderet, snakket om og set skævt til, meget af tiden. Især den med 'sådanne kunne jeg aldrig leve i et forhold' bliver ofte brugt.

Hvem bestemmer egentlig hvilke (køns)roller, der er ok eller ej? Det gør vi selv! Det, som virker for mig, virker måske ikke for dig - men det gør ikke min måde at leve på mere rigtig eller forkert end din.

Vi har forskellige familieformer, fx hvor der er en mor og medmor, far og medfar og måske en mor, mor og far, mor og mors nye mand samt far og fars nye kone. Jeg kunne blive ved, for der er vist registreret omkring 38 forskellige familieformer i Danmark. Så der er ikke, en form der er den rigtige og vi skal leve som vi gerne vil.

Jeg har fyldt et magasin op til dig med så interessante artikler. Du bliver nødt til at læse dem alle - for hold nu op nogle spændende artikler. Lad dig inspirere af Marie Moesgaards "Er mor 'den bedste i verden'?", Rose Maimonides artikel om "Den perfekte opdragelse" - der springer ud fra TV2 progammet af samme navn, hvor Roses familie var med. Hvordan behandler vi piger og drenge? se videoen "The Experiment" og læs Anne Jørgensens artikel om dette. Lisbeth Olesen har skrevet om "Bare mor er glad", og vi har en artikel af Steen Blendstrup, der sætter fokus på "En rigtig forfører", Chloe Bjoerk tager fat på spørgsmålet "Er en aminosyremangel grunden til din tristhed?" og endelig har vi fået fingrene i et spændende uddrag fra Umahros nye bog "FRA SYG TIL RASK".

Umahro giver også en rabat til alle MOOLAS læsere, se sidst i artiklen.

Vi håber, du er så glad for MOOLA magasinet, at du deler det med dine venner og bekendte - og hjælper os med at udbrede kendskabet til MOOLA magasinet. Delinger på fb af magasinet gør alverden til forskel. Tak for dig

Rigtig god læsning ♥ Kærlige knus Poul & Lisbeth - Covergirl: Oscar Umahro

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+