Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere
MOOLA magasinet oktober 2018 - Livstil og livsskvalitet

MOOLA magasinet

Oktober 2018

Velkommen til oktober måneds MOOLA magasin - Livsstil og Livskvalitet.

Hvilken livsstil har du - og hvorfor har du valgt denne? Eller har du overhoved valgt den... Og giver din livsstil dig livskvalitet?

Lever du sundt, med sunde valg i din hverdag? Motionerer du min. 30 min. hver dag. Spist mellem 600-900 gram grønt og frugt hver dag. Er det oftest hurtig og nem mad du spiser. Kan du bedst lide at lade op for dig selv eller er du lidt af en festabe, der altid er sammen med venner og familie. Er du nærværende i dine relationer. Går du på arbejde fra 8-16 hver dag. Er fritiden dit frirum eller ér du dit arbejde.  Er du selvstændig og ejer din egen tid. Lever du med dårlig samivttighed over alt det du synes du burde og halser lidt bagefter. Har du altid styr på alt og ser alt som muligheder og ikke problemer. Er du single. Har du familie. Har du børn. Er penge din motivation. Er det de små ting i livet der driver dig. Hvordan har du valgt at leve dit liv?

Er du taknemmelig for din livsstil og sætter pris på det du har? Eller er græsset altid grønnere på den anden side.

Jeg har en livsstil hvor jeg har syntes jeg har truffet mange bevidste valg om hvordan mit liv skal være, og stadig tænker jeg, der er rigtig meget som bare er blevet som de er, enten fordi jeg har tilpasset mig en situation eller en dårlig vane, der ikke er blevet ændret og det "bare" er blevet sådan jeg lever.

Prøv at stoppe op og mærk efter, hvad vil jeg gerne, hvad er mine værdier, hvem vil jeg gerne være og hvilke aftryk vil jeg gerne sætte i verden. 

Lad dig inspirere til at se på din livsstil og lad den give dig livskvalitet.

TAK for dig ♥ TAK fordi du læser med ♥ Tak fordi du deler MOOLA magasinet med dine venner og bekendte - og hjælper os med at udbrede kendskabet til MOOLA. Delinger på fb af magasinet gør alverden til forskel ♥

Covergirl: Rebekkah Leve FOTO: Elona Sjøgren
Rigtig god læsning ♥ Kærlige knus Poul & Lisbeth 

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+