Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

MOOLA magasinet

september 2018

Velkommen til september måneds MOOLA magasin - Talenter & formål.

Et tema, der efter min mening, berør os alle. For lever vi ud fra vores talenter og livsformål ? Har vi fundet det - vores talent og bruger det i vores hverdag ? Eller glemmer vi det, der er vigtigt, og lever et liv, hvor vi laver rigtig meget, som vi ikke brænder for. Det kan i sidste ende gøre os ulykkelige og trætte, og vi kan miste gnisten, når vi ikke lever ud fra et større formål og gør det, vi virkelig er gode til. Går du rundt med uudnyttet potentiale?

'Your talent is your obligation to the world'

Anne skriver blandt andet i sin artikel - 'Er du et match til dit job': Det, at have dine talenter i spil, giver dig energi og følelsen af at have mening i dit liv og arbejdsliv. I dine talenter ligger der en stor drivkraft, der får dig til at ”køre længere på literen”.

De fleste har prøvet at lande i hamsterhjulet og længes efter at få fri fra arbejdet, næste weekend eller næste ferie. Arbejdet skal "bare" lige overstås først. Dette er en rigtig god indikator til at stoppe op og mærke efter. Og kigge på: hvad er jeg virkelig god til og brænder for.

På MOOLA vil jeg mene, at vi har samlet rigtig mange, hvis formål og talenter er at hjælpe dig. Hjælpe dig med det de kan, som gør en forskel i dit liv. Det er der kommet nogle rigtig skønne artikler ud af, bliv inspireret til at få dit talent mere i spil i dit liv. Her er måske lige den person, som du står og har brug for i dit liv.

Jeg har selv fået et af mine talenter i spil og holder åbningsreception idag fredag d. 7.sep. i min klinik, som jeg har startet med en skøn veninde. Der er sommerfugle i maven og bobler af glæde over at kunne gøre en forskel i menneskers liv, ved at skabe flow og balance i kroppen.

TAK for dig ♥ TAK fordi du læser med ♥ Tak fordi du deler MOOLA magasinet med dine venner og bekendte - og hjælper os med at udbrede kendskabet til MOOLA. Delinger på fb af magasinet gør alverden til forskel ♥

Covergirl: Anne Brink Frederiksen FOTO: Katrine Heller 
Rigtig god læsning ♥ Kærlige knus Poul & Lisbeth 

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Nyhedsbrev

GRATIS Online magasin

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+