Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere
Et medlemskab på MOOLA.DK koster kr. 68 + moms pr. måned
Et medlemskab på MOOLA.DK koster kr. 68 + moms pr. måned
Et medlemskab på MOOLA.DK koster kr. 68 + moms pr. måned
   

SEO (Søgemskineoptimering)

SEO står for søgemaskine optimering (Search Engine Optimization)

SEO har den største betydning for hvordan du bliver fundet på nettet. Er din hjemmeside godt optimeret til søgemaskiner kommer dit resultat frem på side 1 når du søger på ting som har noget med dig at gøre.

Måske er din egen hjemmeside ikke så godt optimeret og det koster mange penge at købe hjælp til netop dette. Derfor har vi sørget for at din profil på MOOLA bliver optimeret og alt hvad der har med dig at gøre på MOOLA har de bedste forudsætninger for at blive fundet.

Det smitter af på dig og din hjemmeside. Da vi linker til din hjemmesiden ser søgemaskiner dig som en værdifuld side og du kommer hurtigere op i søgeresultaterne. Hvis du linker tilbage til MOOLA vil det hjælpe du MOOLA til at blive fundet af endnu flere. Sæt et link ind på din egen hjemmeside med link til din MOOLA profil evt. på et billede som du kan få af MOOLA.

Når du skriver artikler til MOOLA magasinet, er det vigtigt at det er unikt indhold. Dvs at det er indhold du har skrev til MOOLA og ikke indhold du i forvejen har liggende på din egen hjemmeside eller som du har tænkt dig at lægge op på din egen siden. Hvorfor? Søgemaskiner kan IKKE LIDE dobbelt indhold og vil derfor straffe både MOOLA og din egen hjemmeside. Så i stedet for at være mellem de først 2-5 links på fx google bliver vi placeret som nr. 12-26. og google vi fremover se med et skævt øje til os, da der før har været dobbelt indhold.

Internetbrugere har større tiltro til de organiske resultater i forhold til de betalte, og når 8 ud af 10 forbrugere begynder deres søge og købsprocess på nettet, er det selvfølgelig her du skal findes. Det kan være både dyrt om omstændigt at få sig placeret højt i en google søgning, men det har vi taget højde for, så når du er med på MOOLA har du endnu større mulighed for at kunderne finder dig.

Overlad teknikken til MOOLA 

 

Kontakt support/kundeservice

Ring til Lisbeth man-fre 09:00 – 15:00 (undtagen tirsdag)

Telefon 61 33 03 25

eller send os en mail på kontakt(a)moola.dk

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+