Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Metasundhed

Metasundhed bygger på over 30 års dokumenteret og videnskabelig forskning, der forener den lægefaglige og holistiske tilgang til sygdom og helbredelse.

Metasundhed

Kontakt info
    Besøg Heilesen & Myginds hjemmeside Besøg Heilesen & Mygind på Facebook

Kalender

Heilesen & Mygind

Vi er specialister og uddanner terapeuter indenfor METAsundhed, metamedicin, Tankefeltterapi, EFT, tapping og transbiologisk traumeterapi. Vores metoder kan benyttes på både psykiske og fysiske problemer.

Adresse:
Skovbrynet 1,
9850 Hrtshals

Telefon:
70278288

VISION:

Heilesen & Mygind er brobygger for udvikling af samarbejdet mellem sundhedsvæsenet og det alternative. Vi får derfor bedre sundhed og livskvalitet til de samme penge. Psykoterapi og METAsundhed er en integreret del af det danske sundhedssystem. Respekt, accept, kærlighed og spiritualitet er fundamentet i vores arbejde med mennesker.

MISSION:

1. Angsten skal minimeres hos den enkelte patient2. Angsten skal minimeres hos behandler, plejer og rådgiver3. Angsten skal minimeres hos de pårørende4. Viden om placebo skal integreres i behandlingen for at skabe tro og håb5. Intet er uhelbredeligt, vi giver aldrig op6. Fokus på livskvalitet i den enkeltes øjne7. Aktivering af det enkelte menneskes selvhelbredende kraft gennem en bevidstgørelse omkring cellebiologi og celleintelligens.8. Optimaltilstanden for det enkelte menneske er at føle sig rolig i tankerne, fredfyldt i hjertet og let i kroppen.

ORDFORKLARING:

Spiritualitet: Accept af at noget er større end mig
Angst: Den irrationelle frygt
Placebo: Placebo forskning viser, at en stor del af den succesfulde helbredelse og bedringer, hænger sammen med patientens positive forventninger til sin helbredelse.
METAsundhed: METAsundhed/metamedicin er læren om de naturlige biologiske processer, som har udviklet sig gennem  milliarder af år. METAsundhed og metamedicin henleder til en anderledes og mere præcis indgangsvinkel til, hvad sygdom og helbredelse er og som tager udgangspunkt i ur biologien.

 

 

Artikler af Heilesen & Mygind

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+