Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Numerologi

En af grundlæggerne af numerologien, var den græske matematikker og astrolog Pythagoras (ca. 580 - 500 f.Kr.)

Ved hjælp af forskellige udregningsmetoder, er det muligt at danne sig et helhedsindtryk af vores personlige evner og muligheder

Johannes og Estel Ehvass er numerologer og uddannelsesledere, samt skabere af verdens første numerologi software system, Numerologist Pro.
Kontakt info
Skriv en mail til Estel Ehvass og Numerologerne.dk    Besøg Estel Ehvass og Numerologerne.dks hjemmeside Besøg Estel Ehvass og Numerologerne.dk på Facebook

Kalender

Estel Ehvass og Numerologerne.dk

Her finder du personlige sessioner med Estel, uddannelsen til professionel numerolog, samt spændende artikler, numerologi tools, samt vores gratis online kursus.

Adresse:
Krimsvej 23, 9. mf,
2300 Kbh S

Telefon:
Ikke angivet

Velkommen til en fascinerende verden af numerologi!

Hos Numerologerne bliver du guidet ind i numerologiens fascinerende verden gennem artikler, blogs, online tools og gratis onlinekursus om numerologi.

Du finder også den 8 måneder lange uddannelse til professionel numerolog samt vores populære weekendkurser der lærer dig at bruge numerologien i dit eget liv.

Du kan få dybdegående personlige sessioner med uddannelsesleder Estel Ehvass, samt et udvalg af de numerologer som er uddannet af Estel. I visse perioder af året kan du også få elevsessioner til en billigere pris, eller være så heldig at blive gratis prøvekanin.

PERSONLIGE SESSIONER MED ESTEL

Estel er en af danmarks mest efterspurgte numerologer og uddannelsesledere. I en personlig session med Estel får du et dybt indblik i dig selv og dine unikke talenter, styrker, karmiske temaer, livslektioner og din sjæls essens. Hvert enkelte numeroskop er unikt, da hvert menneske er unikt.

Se mere om sessioner med Estel her

FÅ ESTEL’S GRATIS ONLINE KURSUS:

Få hele kurset her

SE MERE OM NUMEROLOGI UDDANNELSEN:

Artikler af Estel Ehvass og Numerologerne.dk

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+