Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Reiki healing

Reiki healing

Maria Millan
Kontakt info
Skriv en mail til Maria Millan    Besøg Maria Millans hjemmeside Besøg Maria Millan på Facebook

Kalender

Maria Millan

Jeg er talerør for dine engle & den åndelige verden

Adresse:
Gøgevænget 7 ,
4622 Havdrup

Telefon:
51808519
Clairvoyance * Engle * Englehealing * Englekort * Engleterapi * Fjernhealing * Healing * Kanalisering * Klarføling * Klarhørelse * Klarviden * Personlig udvikling * Reiki healing * Spirituel Vejledning

Jeg videregiver clairvoyante beskeder i tæt samarbejde med skytsengle, engle & ærkeengle (samt opstegne mestre, åndelige vejledere, spirituelle guider & afdøde sjæle).

Jeg stiller ind på dig og de omstændigheder, der berører dig her og nu i dit liv. Budskaber kanaliseres gennem mig, og jeg er således talerør for dine engle & den åndelige verden. Jeg er ingen spåkone. Jeg siger blot det, der kommer til mig. 

Jeg tilbyder:

Engleterapi:

Engleterapi eller Angel Therapy® er en spirituel healingsmetode, hvor der arbejdes med et menneskes skytsengle og ærkeengle for at heale og harmonisere ethvert aspekt af livet.         Englene ønsker mere end noget andet, at du er i harmoni og trives, og de glæder sig over, at du vil i kontakt med dem, så I kan samarbejde om at finde DIN vej. Engleterapi minder på mange måder om clairvoyant rådgivning. Den åndelige verden rådgiver dig for at styrke din personlige udvikling her på jorden. Budskaber fra den åndelige verden kan omhandle fortid, nutid & fremtid. Det er vigtigt at understrege, at fremtiden rummer muligheder, og at du selv vælger til og fra i dit liv. Du skaber selv din fremtid.              

Englekort:

Englekort er et kraftfuldt og visuelt redskab til at formidle englenes budskaber. Englekort er kendt for at være særligt kærlige og magiske, da de viderebringer budskaber på en positiv og støttende måde. Jeg kanaliserer budskaber fra englene til dig via englekortene. Englekortslæsningen er altid relevant for dig og bringer dig de budskaber, som du har brug for at modtage her og nu. Ingen kort er tilfældige, da englekort stiller ind på dig og dit energifelt i det øjeblik, du træder ind i klinikken. Jeg laver et eller flere kortoplæg baseret på de områder i dit liv, du gerne vil fokusere på, og vi taler om de muligheder, der bliver åbenbaret igennem kortene. Jeg ser gang på gang, at englekort viderebringer meget præcise budskaber til stor hjælp for mine klienter.

Englehealing:

Englene healer igennem mig - derfor kalder jeg det englehealing (oprindeligt er jeg uddannet reikihealer). Du skal en tur på briksen. Til lyden af blid englemusik slapper du af under et tæppe, mens jeg lægger mine hænder de steder på din krop, hvor englene beder mig lægge dem. Healingsenergien finder vej til lige netop det sted, hvor der er mest brug for healing.                   Englene arbejder igennem mig, således at den engel, der har netop den healingsenergi, der skal til for at hjælpe dig, "kommer igennem". Du er i trygge hænder. Det eneste, du skal gøre, er, at være til stede og være åben overfor at modtage englenes healende og opløftende energi. Englene beriger dig ofte med et afsluttende budskab, som jeg overleverer til dig, når healingen er færdig.

Jeg er uddannet:  

Angel Therapy Practitioner® ved Doreen Virtue, PhD.

Angel Card Reader™ ved Radleigh Valentine & Doreen Virtue, PhD.

Reikihealer ved reikimester Ulrik Schou Kjerulff Hansen.

Clairvoyant Rådgiver ved Marzcia Techau. 

Se mere fra mig på min youtube kanal her

Engleterapi
Englekort
Englehealing
Jeg er talerør for dine engle & den åndelige verden

Artikler af Maria Millan

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Nyhedsbrev

GRATIS Online magasin

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+