Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Arrangementer

Oversigt over alternative arrangementer i Danmark. Find spændende events, online forløb, webinarer, åbent hus, kurser, foredrag, messer osv.

aftentider.dk på sundlivstilmesse i Øksnehallen

Messe
2 Oct. kl. 09:00 til kl. 17:00
Pris: 20,00
Sted: Halmtorvet 11, 1700 København
sunslivstils-messen

aftentider.dk vil være at finde på SUND Livsstilsmesse i Øksnehallen fra den 30.09.2016-02.10.2016 på stand 238 og fortælle og vise hvad aftentider kan og vil.

Vi vil samtidig fortælle fremtidige brugere hvordan den i fremtiden kan hjælpe dem med at få et overblik over marked og nemt booke en tid på aftentider.dk 

send en mail til info@aftentider.dk med din adresse så sender vi to billetter til messen til dig, eller ring når du kommer til messen så vil jeg komme ud med billetter til 20,- på 27 11 86 80 

aftentider.dk kobler behandlere sammen med deres kunder på tværs af brancheraftentider.dk vil samle en bred vifte af de servicefag, der ønsker at udbyde fleksible behandlingstider til deres kunder. aftentider.dk er den enkle og hurtige vej til at finde de behandlere m.fl., der udbyder tider fra kl. 16 og frem. På aftentider.dk kan private, der ønsker en behandling eller en massage om aftenen, med få klik finde de behandlere, der udbyder aftentider, sammenligne ydelser og priser og nemt bestille tid.

ARRANGØR:

 

Vælg kategori

Mangler dit event?

Skriv til os på kontakt(at)moola.dk og så sørger vi for dit event kommer med på listen...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+