Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

MOOLA giver dig information og inspiration om alt indenfor det alternative, spirituelle og holistiske univers
 

MOOLA - Kilden til sundhed, skønhed og velvære

Den direkte oversættelse af MOOLA fra sanskrit er, moola [mool]: root; source.
MOOLA betyder altså roden eller kilden.

Visionen

Vi vil gøre den danske befolkning sund på en naturlig måde og være inspirationskilde nr. 1 indenfor holistisk livsstil og alternativ behandling.

Missionen

Vi udbreder kendskabet til naturlig sundhed, holistisk livsstil og alternativ behandling og giver nem adgang til at finde behandlere, artikler, events og information om alternative behandlingsformer.

MOOLA Magasinet

MOOLA magasinet er et inspirerende online magasin, som du kan modtage direkte i indbakken, hver måned, ganske gratis. Du får de seneste nyheder om alternative initiativer, artikler fra ildsjæle og inspiratorer, invitationer til foredrag og kreative events, som giver dig skønne oplevelser for krop, sind og sjæl.

Hver udgave af MOOLA magasinet går i dybden med et nyt tema. Temaer som kærlighed, spiritualitet, detox & kost, børn, energi og meget andet, og som læser får du information og inspiration til at blive klogere på månedens tema.

Det er MOOLAs medlemmer, de professionelle alternative behandlere, som selv skriver artikler til MOOLA magasinet, så du får indhold af høj kvalitet, passionerede tekster og en spændende læseoplevelse.

Bag om MOOLA

MOOLA er udsprunget af Lisbeths idé om at skabe en platform på nettet, hvor alle kan finde det de søger indenfor den spirituelle, holistiske og alternative verden.

Ideen var at skabe en mere tidssvarende portal med fokus på design og brugervenlighed, samt kvalitetsindhold via behandlerprofiler og artikler, samt en nem mulighed for at finde alternative behandlere. 

Lisbeth Raaschou

Jeg har altid været meget nysgerrig på det alternative. Jeg har brugt alternative behandlere både til min egen udvikling – og i høj grad også til at hjælpe og støtte mine 4 børn i deres udvikling. 

Jeg har prøvet rigtig mange forskellige behandlinger, alt fra heste healing, clairvoyance, healing, akupunktur, zoneterapi, meridianmassage, infrarød behandling, terapi og hypnose mm.

Jeg har et meget stort hjælpegen, der har været katalysator for ideen til moola. Tanken opstod, at det ville være fantastisk at kunne hjælpe folk, der benytter sig af alternativ behandling ved at samle al information ét sted.

En af mine store passioner og hvad jeg er optaget af er BALANCE I KROPPEN.
Hvordan fungere kroppen helt inde på celleplan, og hvordan kan vi sikre os at vores krop fungere optimalt. Hvorfor er det vigtigt at vi fokusre på vores celler og hvad kan vi gøre for det.

Dette holde jeg sundhedsoplæg om og hjælper rigtig mange til at få et bedre liv. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe, hvis du synes det lyder spændende.

Denne passion for balance i kroppen blev endnu mere tydelig da jeg oplevede hvad meridianmassage kunne gøre for mig og derfor har jeg uddannet mig til meridianmassør. Og åbner merianbanerne og skaber flow og energi i kroppen på mine klienter.

Desuden beskæftiger jeg mig med udarbejdelse af hjemmesider sammen med min mand, Jakob, der har firma T3cms - der udvikle hjemmesider.

 

Kontakt support/kundeservice

Ring til Lisbeth man, ons og fre 09:00 – 15:00

Telefon 61 33 03 25

eller send os en mail på info(a)moola.dk

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching * Livscoaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching * Livscoaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+