Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Coaching

moola.dk coaching
Kontakt info
Skriv en mail til Empower You    Besøg Empower Yous hjemmeside Besøg Empower You på Facebook

Kalender

Empower You

Ianneia Livia Silke Meldgaard

Adresse:
Dr Egedesvej 3,
4500 Nykøbing Sjælland

Telefon:
Ikke angivet

Savner du mere glæde, tilfredshed og mening i dit liv? Så trænger du sikkert til at komme i dybere kontakt med din Sjæl, din Essens, din Kraft. Og med dit Livsformål.

Vi er mange, der i disse år mærker længslen efter en dybere mening og en større tilfredshed i livet. Den nye energi, der lige nu etablerer sig på Jorden, inviterer os til at leve livet i pagt med det, som vores sjæl er kommet for. Og den inviterer os til at tage kraften helt hjem til os selv, så vi tager det fulde ansvar og bliver vågne og bevidste skabere af vores liv.

Det er den proces, du får hjælp til hos Empower You. Gennem live-kurser, e-kurser, foredrag, guidede meditationer og spirituel coaching.

Du får redskaber til at komme i dybere kontakt med din sjæl og dit livsformål og til at mestre vibrationerne i dine følelser, tanker og handlinger. Så du bringer dig opad på vibrations-stigen og sætter et bevidst og positivt samarbejde i gang med Loven om Tiltrækning. Og du får redskaber til at sætte dit lille selv (dit ego) lidt til side og give plads til dit store selv, som er meget mere klog og kærlig - og i langt bedre kontakt med den virkelig sandhed om DIG.

På baggrund af min egen proces har jeg udviklet mine 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv. Mine live-kurser og mit e-kursus Manifester din Livsdrøm er bygget op over disse 5 nøgler. Men alt, hvad jeg laver, er designet til at hjælpe dig med at tage kraften hjem til dig selv og begynde at bruge Loven om Tiltrækning med din sjæl som guide. Så du bringer dig i dybere kontakt med den sande DIG og bliver en bevidst og vågen skaber af dit liv.

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Nyhedsbrev

GRATIS Online magasin

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+