Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Coaching

moola.dk coaching
Kontakt info
Skriv en mail til Empower You    Besøg Empower Yous hjemmeside Besøg Empower You på Facebook

Kalender

Empower You

Ianneia Livia Silke Meldgaard

Adresse:
enshøjvej 4 ,
9610

Telefon:
Ikke angivet

Savner du mere glæde, tilfredshed, begejstring og mening i dit liv? Så kan det meget vel være fordi, du trænger til at komme i dybere kontakt med din Sjæl, din Essens, din Kraft. Og med det liv, som din sjæl ønsker sig. Dit Livsformål.

Vi er mange, der i disse år mærker længslen efter en dybere mening og en større tilfredshed i livet. Den nye energi og den nye tid, der lige nu etablerer sig på Jorden, inviterer os til at leve livet ud fra det, som vores sjæl er kommet for.

I min virksomhed Empower You tilbyder jeg spirituel coaching, kurser og foredrag i, hvordan du kommer i kontakt med din sjæl og dit livsformål.

På baggrund af min egen proces med at skabe det liv, min sjæl ønsker sig, har jeg udviklet mine 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv. De 5 nøgler er samlet i e-kurset Manifester din Livsdrøm - skab det liv din sjæl ønsker sig med Loven om Tiltrækning.

I Empower You får du hjælp til at blive en bevidst skaber, så det er dig, der bestemmer kvaliteten af den kreation, som er dit liv. Du får redskaber til at sætte dit Store Selv på førersædet og hæve dine vibrationer, så Loven om Tiltrækning kan komme til at levere Universets gavmilde gaver, som er din fødselsret bare fordi du er DIG. 

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Nyhedsbrev

GRATIS Online magasin

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+