Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Er der flow i din livskvalitet?

1. December 2017 - Coaching
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard
Er der flow i din livskvalitet? Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard

Eller har du det med at lade dig dykke af livets udfordringer? At blive taget som gidsel, når livet bider? Selv om du har gjort en masse arbejde for at bevare balancen og den indre ro – så skrider det alligevel, når du presses? Hvis det er sådan, du har det, har du sikkert brug for at hæve din grundfrekvens. Læs her hvordan.

En del af udbyttet af din spirituelle udvikling er, at du får mere glæde, kærlighed, tilfredshed, begejstring, meningsfuldhed og tillid ind i dit liv. Som et resultat af, at du kommer mere og mere i kontakt med din indre kerne, din sande kraft. Og dermed står fastere og stærkere i dig selv, også når du støder ind i udfordringer.

Den form for spirituel udvikling kalder vi også ascension. Ascension betyder ”opstigning”. Når du laver spirituelt udviklingsarbejde, skulle det altså gerne resultere i, at din livskvalitet bevæger sig nogenlunde stabilt opad.

Hvis du på trods af en masse viden og en masse selvudviklings-arbejde har svært ved at få øje på det stabile opadgående flow i din livskvalitet, så er der stor sandsynlighed for, at der er noget i dig eller dit liv, som holder dit vibrationsniveau lavt. Eller sagt på en anden måde:

Din grundfrekvens er simpelthen for lav. Og sandsynligvis også for ustabil.

Hvad er en lav grundfrekvens?

Et liv med en lav grundfrekvens, og dermed lav livskvalitet, er et liv, hvor du som udgangspunkt befinder dig langt nede på vibrations-stigen. Altså et liv, hvor din grundtilstand primært består af lavt-vibrerende følelser.

Hvor de følelser, som fylder mest i din dagligdag er f.eks. frustration, irritation, utålmodighed. Eller - endnu længere nede på vibrations-stigen: bekymring, tvivl, vrede, bebrejdelser. Eller - helt nede i bunden: frygt, depression, magtesløshed, skyldfølelse.

Hvis den slags tilstande fylder rimeligt meget i din hverdag, så kan det være svært for dig for alvor at hæve dine vibrationer. Og dermed opnå en stigning i din livskvalitet.

En god meditation - eller andre aktiviteter, der har til formål at hæve dine vibrationer - kan godt hæve din frekvens og bringe dig på den opadgående spiral her og nu.

Men hvis din grundfrekvens er lav, så kan det være svært for dig at bevare den dejlige følelse af velvære og optimisme - altså de højtvibrerende følelser - når du lægger hørebøfferne væk og går videre med din dag efter meditationen.

For lige så snart, du igen står i en presset situation, så ryger du let på den nedadgående spiral. Og mister modet. Og troen på, at du virkelig selv har kraften til at bestemme din egen livskvalitet. Du føler dig måske magtesløs - én af de allermest lavt-vibrerende følelser.

Hvis du kender det scenarie, så er du ikke alene. Du er bare normal. Og du har brug for at gøre noget for at hæve din grundfrekvens, så der kan komme et opadgående flow i din livskvalitet.

En høj grundkrekvens hjælper dig, når du presses

For - som du sikkert ved fra din egen proces og fra alle dem, du kender - så bliver vi allesammen presset i disse tider, hvor energien på Jorden skifter med raket-fart. Der er vist ikke nogen, der går fri af den udfordring. Den nye energi vil konstant udvikling og forandring.

Og vi bliver gang på gang konfronteret med de gamle og usande tanker om os selv og livet. Både fra vores eget indre og udefra – gennem venner, medier, familie m.m. I sådanne pressede situationer, hvor vi måske bliver slået ud af kurs for en stund, er det utroligt vigtigt, at vi både ved, hvordan vi vender tilbage på sporet, og at vi har en rimelig høj grundfrekvens at vende tilbage til.

For så er det meget lettere i løbet af forholdsvis kort tid at genfinde den gode livskvalitet. Og stige på den opadgående spiral. Hvis ikke vi magter det, kommer vi meget let på konstant overarbejde.

Så det handler altså ikke om at undgå livets udfordringer, for det er ganske enkelt umuligt. Det, som det ene og alene handler om, er din reaktion på livets udfordringer. Og den reaktion er som sagt meget afhængig af dit vibrationelle udgangspunkt. Altså om du møder udfordringerne fra en lav eller høj grundfrekvens.

Sagt med et klogt gammelt ordsprog: Det er ikke, hvordan du har det. Det er, hvordan du ta’r det.

Din passion og dit store selv viser dig vejen

Og hvordan sørger du så for at skabe en høj grundfrekvens i dig selv og dit liv? Der er 2 bestemte ting, som er den sikre vej:

  1. Styr dit liv i retning mod det liv din sjæl ønsker sig
  2. Ansæt dit Store Selv som rejseleder

Det liv din sjæl ønsker sig er et liv, som er i overensstemmelse med dit livsformål. For når du er i kontakt med dit livsformål, så er du i kontakt med din Sjæl – og hvis du så ovenikøbet rejser med dit Store Selv ved roret, så bliver det ikke bedre. Eller mere højt-vibrerende kunne vi også sige.

Et godt sted at starte er at begynde at tage din passion mere alvorligt. For din sjæl fortæller dig noget vigtigt om dit livsformål gennem din passion. Om hvad det er for en gave, du er kommet for at give og hvad for en opgave, du på sjælsplan ønsker at løse i det her liv.

Så alle de højtvibrerende følelser, du fyldes af, når du beskæftiger dig med din passion, er sjælens budskab til dig om, hvilken retning den ønsker, du skal gå. Det er ikke sikkert, du nødvendigvis skal tage det helt store skridt, hvor du gør din passion til dit levebrød.

Men at du beskæftiger dig med din passion i et omfang, hvor du kan mærke den dejlige følelse af glæde, begejstring, tilfredshed og meningsfuldhed som en dyb tone i dig – det har afgørende betydning for din høje grundfrekvens og dermed din livskvalitet.

Og hvad er dit Store Selv så? Jo, dit Store Selv er den del af dig, som er større og klogere end den del, som du normalt – i hvert fald hvis du er som de fleste af os - identificerer dig med som DIG.

Hvis vi skal sætte lidt flere ord på det, så kan vi også kalde dit Store Selv for dit Højere Selv. Den del af dig, der ved, at du er et åndeligt væsen i en fysisk krop, og at det er de åndelige multi-dimensionelle love, der styrer dit liv. Mens dit Lille Selv også kan kaldes dit Ego eller den del af dig, der tror, at du er et fysisk væsen, og at det er de fysiske 3D-love, der styrer dit liv.

Dit Store Selv ønsker inderligt, at du fuldfører den opgave, din sjæl har sat sig for. Det er dermed langt mere vedholdende og modstandsdygtigt over for udfordringer end dit Lille Selv, som har det med at give op, når det første stormvejr melder sig. For dit Lille Selv vil egentlig helst bevare tingene, som de er, fordi det er det mest trygge.

Dit lille Selv er nemlig den frygt-styrede del af dig, mens dit Store Selv er styret af tillid.

Vi kan også sige, at dit Store Selv vibrerer på en langt højere frekvens end dit Lille Selv. Og med det billede bliver det jo ekstra tydeligt, hvorfor det er en god ide, at det er den del, du ansætter som rejseleder i dit livs rejse, når du ønsker at hæve din frekvens.

Hvis du vil dykke dybere ned i, hvorfor dit livsformål og dit Store Selv er så vigtige ift din grundfrekvens og din livskvalitet, kan du læse min artikel fra Maj-nummeret af Moola.

At mestre din løbende frekvens i følelser, tanker og handlinger.

Lad os sige, at du nu har begivet dig ud på rejsen mod at realisere dit livsformål – og du har fornuftigt nok ansat dit Store Selv som rejseleder. Du har således igangsat processen med at sikre dig en høj og stabil grundfrekvens.

Kan du så læne dig tilbage og regne med, at fra nu af går det kun fremad – eller opad – med din livskvalitet? Svaret er desværre nej.

For når først hverdagen kører, får du brug for redskaber til at kunne mestre dine daglige vibrationer. Du vil møde modstand, skepsis og tvivl – indeni dig selv og omkring dig. Din udvikling vil foregå i bølger, og du vil stadig støde på både følelser, tanker og handlinger, som bringer dig nedad på vibrations-stigen.

Og – som du sikkert ved – så skaber du din livskvalitet gennem Loven om Tiltrækning. Og den leverer noget, der matcher den frekvens, du selv sender ud. Ud fra et af lovens grundprincipper: lige tiltrækker lige. Så når du oplever dyk i energien, er din evne til at få din frekvens tilbage på sporet vigtig.

Men hvad er egentlig vigtigst – følelser, tanker eller handlinger? Vi ved jo, at de 3 hænger uløseligt sammen. Så hvor skal du primært sætte ind, når din energi dykker?

Der er ingen tvivl om, at det er den frekvens, du rent følelsesmæssigt vibrerer på, der bestemmer, hvad Loven om Tiltrækning leverer til dig. I den sender-modtager-proces, der konstant finder sted mellem dig og Universet, er det din følelsesmæssige frekvens, der er den stærkeste sender i hele dit system.

Hvis du ikke kender til Loven om Tiltrækning, kan du se mit videoforedrag om, hvordan den fungerer HER.

Nu er det jo bare sådan, at både tanker og handlinger skaber følelser i dig.

Det er jeg sikker på, at du er klar over. Nogle tanker får dig til at have det godt, og andre tanker får dig til ikke at have det godt.

Og de forskellige handlinger, du foretager dig, gør det samme. Nogle handlinger dræner dig og bringer dig på den nedadgående spiral, mens andre styrker dig og bringer dig på den opadgående spiral. Så både tanker og handlinger er afgørende for din følelsesmæssige frekvens og dermed din livskvalitet.

Så når det handler om fuldt og helt at mestre dit eget vibrations-niveau - det som jeg kalder at tage kraften hjem til dig selv - så det er DIG, der bestemmer din livskvalitet i livets op- og nedture, så er du altså nødt til at begynde at interessere dig for din frekvens på alle 3 områder.

Følelser og tanker og handlinger.

Så du bliver klog på, hvor der ligger noget benspænd – og hvor der ligger noget hjælp. Hvornår du sender dig selv på hhv den nedadgående og den opadgående spiral. Hvornår du lader dig selv miste balancen – og hvordan du genfinder den. Så du bevidst kan vælge de følelser, tanker og handlinger, som styrker det opadgående flow i din livskvalitet.

Det er en rejse, der beder om en stor vågenhed fra din side. Og lidt mindre auto-pilot end vi har været vant til. Til gengæld er det en vidunderlig rejse at vågne op til dig selv og bevæge dig opad på vibrations-stigen. Så din livskvalitet bliver høj og stabil.

Check evt min blog ud på empoweryou.dk for at få yderligere inspiration til rejsen.

Særtilbud lige nu:

Ianneias E-kursus med de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig er under opgradering i efteråret 2017. Når det nye kursus ligger klar omkring 1. december, stiger prisen til 3330 kr.

Læsere af nyhedsbrevene fra Empower You får i en kortere periode efter prisstigningen mulighed for at købe det nye kursus til gammel pris, nemlig 1999 kr. Som læser får man altså en rabat på 1331 kr.

Hvis du gerne vil have den mulighed, tilmelder du dig nyhedsbrevet her. Når du tilmelder dig, får du desuden en gratis meditation til dig og din sjæl.

Du kan læse meget mere om kurset med de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv HER

Gemmer din stemme...

Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+