Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Tag din power hjem og stå stærkt i livet!

3. July 2020 - Coaching
Af: Cph coaching by Karina
Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Du hviler mere i dig selv, bliver uafhængig af andre og deres meninger og vil opleve, at det er dig, der styrer livet og ikke livet, der styrer dig.

Vores opmærksomhed er ofte fokuseret på verden omkring os. Vi sammenligner os med andre, leder efter svar og søger råd. Vi konkurrerer med andre, eller måske føler vi, at vi skal leve op til, hvad der forventes af os. Er vi ikke vågne, lader vi livet, omstændigheder og egne negative tanker styre os.

Og på den måde, giver vi al vores power væk.

At give vores power væk, er bestemt ikke noget, der styrker vores selvværd og følelse af at stå stærkt. Tværtimod fyldes vi med usikkerhed, stress, bekymringstanker, uro og måske ligefrem angst.

Derfor er det så vigtigt, at du begynder at blive opmærksom på at vende blikket indad og tage din power hjem. For når du tager din indre power hjem, vil du opleve, at du har styring, ro og er i balance med dig selv. Dit liv bliver lettere og mere overskueligt.

Og udover det, slipper du også for at dømme andre. Du lader dig heller ikke forstyrre af, hvad andre gør, mener eller har. Og det er faktisk nogle enorme energi-slugere i vores hverdag.

For i bund og grund, handler det slet ikke om andre. Det handler om dig selv.

Tag din power hjem

Prøv engang at forestille dig, at du bor i det skønneste hus. Huset er helt perfekt, som det er. Med dets små specielle kringelkroge, forskelligt indrettede rum, med dit helt personlige præg. Lige præcis som du godt kan lide det. Rundt om huset er der den smukkeste have. Både en forhave og en baghave, der rummer alverdens blomster i fantastiske farver. Der er træer og små oaser af skønne steder, du kan søge ly i. Du passer og plejer din have, så den gror og folder sig ud på mest fantastisk vis. Du giver den masser af kærlighed, for din have er det vigtigste sted for dig. Det sted, hvor du føler dig tryg og i ro og balance. Det er her, du tanker op, her hvor tingene falder dig let, hvor du præcis ved, hvad der er rigtigt for dig. Pludselig får du øje på, at der også er andre huse omkring dig med skønne haver. Du bevæger dig ud af din egen have og går rundt og kigger på de andres. Du bliver vældig imponeret af det, du møder og begynder nu at sammenligne din egen have med deres. Hold nu op, de har meget større og flottere roser. Og et andet sted har de den mest fantastiske terrasse med dejlige møbler. Og sikke en fin græsplæne. Det der hus, det er da meget større end mit og meget mere moderne. Og sådan fortsætter det. Du er optaget af, hvad alle de andre har eller kan, og du begynder at sammenligne. Og sådan går du rundt i kvarteret og har så travlt med at give opmærksomhed til alle de andres haver, at du helt glemmer din egen.

Kan du se, hvad der sker?

Din egen have får slet ikke opmærksomhed. Du glemmer at vande den, fordi du har så travlt med alle de andres haver. Står det på i for lang tid, ja så er der helt naturligt noget, der går ud i din have. Og den får ikke mulighed for at vokse sig smuk, fordi den ikke får vand, pleje og kærlighed.

Så er det tid til at vende fokus hjemad til din egen have. Der skal vandes og luges ukrudt, ryddes op og gøres i stand, så den igen kan begynde at blomstre. Gammelt vil vokse op igen og nye smukke blomster vil skyde frem af deres skjul, når du giver kærlighed og opmærksomhed til det, der bor og vokser i din have.

Og det er at tage din power hjem.

At du vender fokus indad, hjem i din egen have. Når du fokuserer på dig selv, har du slet ikke tid til at koncentrere dig om eller sammenligne med, hvad de andre har i deres haver. Og hvem ved, måske du faktisk kun har set deres forhaver og baghaven ser frygtelig ud. Du ved det ikke.

Når du passer din egen have, kan du i stedet gå en tur og nyde det du ser hos de andre. Måske kan du hente inspiration med hjem. Når du passer din egen have og kan se hvor mange smukke blomster du selv har, har du ikke brug for at sammenligne. Du er glad og tilfreds med det, du har. Og på den måde, bliver der plads til, at alle haver kan blomstre på hver deres måde.

Jeg håber, sammenligningen giver mening for dig. For ofte spænder vi ben for os selv og komplicerer ting med vores tanker, sammenligninger og det, vi tror, der forventes af os.

  • Når du finder ud af, at du er din egen værste fjende og tager ansvar - Der tager du din power hjem.

  • Når du lærer, at det oftest ikke har noget med andre at gøre, men at de blot er et spejl - Der tager du din power hjem.

  • Når du får øje på, at du faktisk har et valg, og dermed mulighed for at handle – Der tager du din power hjem.

Det kræver, at du bliver bevidst om, at det foregår, og at du vender snuden hjem, når du har været for længe i de andres haver. Når du tør se din egen have, som den er, ærligt og autentisk, kan den vokse sig smuk.

Når du giver slip på, at det har noget med andre at gøre, bliver du i stand til at tage ansvar og handle fra din indre kerne. Når du ikke bruger din energi på alt muligt, du ikke kan kontrollere, men i stedet koncentrerer dig om det, du kan kontrollere, så tager du din power hjem.

Ofte er det frygten for:

  • ikke at være god eller dygtig nok, der får lov til at styre

  • eller du har glemt dig selv og hvad du vil, og derfor søger svar udenfor dig selv

  • du oplever et stort forventningspres, du føler du skal leve op til

  • eller måske bekymrer du dig om, hvad andre tænker

Når du tager din power hjem og giver opmærksomhed og kærlighed til dig selv, så får du friheden til selv at bestemme og tage styringen tilbage i dit liv.

Husk, det er dit liv og dig, der bestemmer.

Det lyder så let - det er det ikke.

Men når først du begynder at mærke, hvad det gør ved dig, at tage din power hjem og have styringen, vil du ikke tilbage. Og det er faktisk ofte ikke meget, der skal til for at gøre en ret stor forskel.

Er du klar til et første skridt, til at tage din power hjem og stå stærkt?

Her får du en lille øvelse,du kan starte med:

Begynd at lægge mærke til, hvornår du bruger alt for meget tid og energi i de andres haver.
Når du fanger dig selv i det, så stop op og tag et par dybe vejrtrækninger.
Vend så fokus hjem i din egen have og start med en lille bitte ting, du kan give opmærksomhed til, som vil gøre en stor forskel for dig.

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 3 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Hvordan kan du ændre på dine tankemønstre? Artikel af Maya Fridan
Reiki healing - 7. February 2020
Af: Maya Fridan

Jeg ville ønske, at jeg kunne købe en dåse spray eller noget andet, der kunne fixe alle mine tanker, som kan hvirvle rundt i alle...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+