Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Hvordan forbedrer du din livskvalitet?

5. October 2018 - Livsstil * Feminin power
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard
Hvordan forbedrer du din livskvalitet? Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard

Om forståelsen af livskvalitet og livsformål her i den nye 2018-energi

Energien her på Jorden opgraderes konstant i disse år. Det er en del af det store energiskift, som er i gang, og som for alvor startede i 2012.

De sidste måneder er ingen undtagelse. Denne sommer har været præget af, at en håndfuld af de mest indflydelsesrige planeter har været retrograde, hvilket betyder, at der har været store indre transformationsprocesser i gang hos os alle – bevidst eller ubevidst.

Måske har du kunnet mærke, at det bliver sværere og sværere at fastholde de gamle måder at gøre tingene på? At du løbende får nogle erkendelser af, at din hidtidige måde at anskue problematikkerne i dit liv skal fornyes?

Hvis ja, så er du ikke alene.

Det er alt sammen en del af, at den nye energi bliver en mere og mere integreret del af os, så vi pludselig ser og forstår tingene på en ny måde. På den nye energis egne præmisser, kunne vi sige.

Hvor vi indtil nu (selvfølgelig, for hvordan har vi kunnet andet?) har haft en tendens til at forstå den nye energi i den gamle energis forståelsesramme, så er vi nu klar til at være åbne over for en helt ny og anderledes forståelsesramme. Den slags kvanteskridt er en naturlig del af et ægte paradigmeskift som det, vi er i gang med på Jorden i disse år.

Lad os med de briller på tage et kig ind i temaerne livskvalitet og livsformål. Hvordan kan vi forstå dem her i den nye energi? Og hvordan hænger de sammen?

Din sjæl ønsker dig en god livskvalitet

Noget af det, som er meget karakteristisk for den spritnye energi er, at den vil have dig til at komme i dybere kontakt med din sjæl. Det er en af de allervigtigste opgaver for alle os, der er inkarneret på Jorden i disse spændende tider. At forlade egoets begrænsende og lavt-vibrerende måde at forstå sig selv på og erstatte den med sjælens udvidede og højt-vibrerende måde.

Set i det lys kan vi sige, at den nye energi er sjælens energi.

Og med de energi-downloads, som sommeren har budt på, bliver denne opgave endnu mere påtrængende, end den har været før. Den bliver sværere at komme uden om. Vi mærker alle hver på vores måde, at det at lytte til sjælens stemme – hjertets stemme, den indre stemme eller hvad vi nu kalder den – bliver mere og mere essentielt.

Og når du sådan begynder at lytte til sjælens stemme, hvad er det så, den hvisker til dig og guider dig til? Hvad er det for et liv, din sjæl ønsker, at du skal skabe for dig selv?

Det er selvfølgelig forskelligt fra sjæl til sjæl. Alligevel er der nogle fællestræk, som gælder os alle.

Din sjæl ønsker helt grundlæggende, at du elsker dig selv, drager omsorg for dig selv, er empatisk over for dig selv og nurser om dig selv og dit liv på en måde, så du trives og blomstrer. Fordi din sjæl simpelthen ER kærlighed. Det er dens grundlæggende essens, og derfor ønsker den, at du behandler dig selv på en kærlig måde.

Sagt på en anden måde: jo bedre din livskvalitet er, jo mere er du i kontakt med din sjæl og dens ønsker for dig. Og jo bedre din livskvalitet er, jo længere bevæger du dig opad på vibrations-stigen og nærmer dig den frekvens, som din kærlige sjæl vibrerer på – nærmere den sande DIG.

Og det er vigtigt, for den gave, du er kommet for at give i denne spændende tid med transformation og forandring, ER DIG og din unikke sjæls-energi. Det er en gave, kun du kan give, fordi du er den eneste, der vibrerer med den unikke energi-signatur, som du gør. Og som verden har brug for.

Din livskvalitet og dit livsformål hænger sammen

I den forståelse kan vi sige, at dit livsformål er at være den sande DIG. Det er langt mere vigtigt, end at arbejde med og udrette noget bestemt – som på mange måder er den gamle energis måde at forstå livsformål på.

For når du vibrerer af din sjæls energi, så vil din vibration i sig selv udrette det, den skal i alle de sammenhænge, du indgår i. Din måde at være til på, dine reaktionsmåder over for dette og hint og din måde at behandle dig selv og andre på, vil gøre den forskel, du er kommet for at gøre. Og for at kunne være den sande DIG, er det altså nødvendigt med en base af god og sund livskvalitet, fordi den får dig til at kravle op ad vibrations-stigen.

Hvis du ligger og roder nede i bunden, hvor alle kompromiserne og lappeløsningerne holder dine vibrationer og din livskvalitet på lavt blus, så kan din energi ikke træde i karakter og skinne sit lys ud i verden. Så bliver det en tåget og dæmpet udgave af dig og din sjæl, verden får at se. Og det er ikke i overensstemmelse med hverken den nye energi eller din sjæls ønske – og altså dit livsformål. Og det er ikke det, verden har brug for. Den har brug for den sande, klare DIG. Det er derfor, du er kommet.

For nyligt stødte jeg på en kanaliseret besked fra et hollandsk medie, som Jeshua meddeler sig igennem. (Jeshua er det hebræiske navn for Jesus, som jo i disse år er ganske tæt på vi mennesker og den udvikling, der foregår på Jorden med den nye energi):

Din sande mission er ikke kun at forlade den gamle vibration og komme ind i den nye, det er også at bringe den nye vibration af kærlighed og glæde ind i den gamle, for at du kan heale barnet inden i dig selv og for at heale samfundet som det er nu....

Det er det, som sker når folk individuelt healer sig selv; denne energi vil også strømme ud i samfundet... Den nye vibration vil fredeligt komme ind uden nogen kamp"...

Og når du lige nu sidder og læser med så kan du være 100% sikker på, at de ord er til dig. Ellers havde de ikke fundet dig.

Så – igen, igen – bliver vi bekræftet fra den åndelige verden i, at vi skal øge vores selvkærlighed. Heale os selv og vores indre barn og nurse om vores livskvalitet ved at foretage valg, der har til formål, at vi trives og har det godt. Så vi hæver vores egne vibrationer og kommer op på the high-flying disc, som det udtrykkes i Abraham-Hicks undervisningen. På den måde bringer vi sjælens vibration ind i egoets verden.

Hvordan forbedrer du din livskvalitet?

Så langt så godt. Men hvordan forbedrer du så din livskvalitet?

Her er det interessant at se på de undersøgelser, der er lavet om, hvad vi mennesker forstår ved god livskvalitet. For selv om vi kan være meget forskellige i vores opfattelser af det, så er der én bestemt ting, som går igen i alle besvarelser.

Nemlig: Indflydelse på eget liv.

Det, at vi oplever at være i kontrol og i stand til selv at bestemme over eget liv. Have indflydelse på vores livsvilkår. Have magten over, hvad der sker og mulighed for at påvirke det.

Jeg synes, det er interessant, at det er så gennemgående i alle de undersøgelser, der er lavet, fordi det jo netop er det, empowerment handler om. Det her engelske/amerikanske begreb, som ligger til grund for mit firmanavn Empower You.

Empowerment bruges rigtig meget inden for spirituel selvudvikling og personlig udvikling i USA og England, men ikke så meget – endnu, kan vi nok sige – her i Danmark. Det er et begreb, som det kan være lidt svært at oversætte til dansk på en mundret måde. Jeg har valgt at kalde det at tage kraften hjem til dig selv.

Og at tage kraften hjem til dig selv – det handler netop om det her med at have indflydelse på eget liv. Indflydelse på, hvordan du har det. For når du tager kraften hjem til dig selv, så bliver du i stand til at skrue på de knapper, der skal skrues på, når din livskvalitet skranter, og du rutsjer nedad på vibrations-stigen.

Livskvalitet og vibrationer

Så indflydelse på dit eget liv handler altså i meget høj grad om, at du bliver i stand til at styre dit vibrationsniveau. Det er det, der giver dig kraften tilbage. Det er ikke sådan, det udtrykkes i alle undersøgelserne om livskvalitet, men det er det, det handler om. At kunne styre dit eget vibrations-niveau = indflydelse på eget liv = bedre livskvalitet.

Og det gælder, uanset om du er i de samme - måske frustrerende og utilfredsstillende - livsomstændigheder, som du altid har været. Når du er i stand til at styre dit eget vibrations-niveau, så bliver du bedre til at reagere på livsomstændighederne på konstruktive og kærlige måder.

Du bliver bedre til at styre dine tanker om dem - og dermed de følelser, de skaber i dig - og i sidste instans kommer det til at påvirke dine handlinger i forhold til dem. Så du handler ud fra højtvibrerende tanker og følelser, hvilket er langt klogere og mere konstruktivt end at handle ud fra lavt-vibrerende tanker og følelser. Du sætter en positiv spiral i gang, som ikke kan undgå at styrke din livskvalitet.

For en anden ting, der sker, når du vibrerer i samklang med din sjæl, er, at du holder gang i dit positive samarbejde med Loven om Tiltrækning. Som jo leverer mere af det, som du selv udstråler. Ud fra grundprincippet lige tiltrækker lige. Så jo højere vibrationer, du udstråler, jo flere højtvibrerende tilstande kommer til dig.

Så det er fra kontakten med din sjæl deroppe på the high-flying disc al positiv forandring udspringer. Først positiv forandring i dig og derfra positiv forandring i alle omkring dig, fordi du ER DIG. Det er det, de igen og igen minder os om fra den åndelige verden: living by example. Den eneste måde at forandre noget til det bedre. Og den eneste måde at bringe den nye energi ind i den gamle verden.

Sagt på en anden måde: Verden får det bedre, når du får det bedre. Eller: verdens livskvalitet øges, når din livskvalitet øges. Eller: når du vibrerer af din sjæls energi, vil andre også blive inspireret til at vibrere af deres sjæls energi.

Så her i den nye energi er dit livsformål ganske enkelt at du er kærlig over for dig selv og sørger for at din livskvalitet øges, så dine vibrationer stiger og du kan begynde at vibrere i samklang med din sjæl. Hverken mere eller mindre. Håber, det reducerer kompleksiteten en smule.

Rigtig god fornøjelse

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 2 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+