Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Arrangementer

Oversigt over alternative arrangementer i Danmark. Find spændende events, online forløb, webinarer, åbent hus, kurser, foredrag, messer osv.

FEMALE CIRCLE

Workshop * Kvinde Cirkler
23 Apr. kl. 17:30 til 24 Apr. kl. 20:00
Pris: 750,00
Sted: FySIQ Royal, Center Boulevard 4, 2300 Kbh S
Lotus-Color-Meaning

Female Circle henvender sig til dig, der ønsker mere indsigt i det feminine, i kvindekroppen, cyklus og det kvindelige sind og gerne vil have nogle helt konkrete redskaber til at få integreret den indsigt i hverdagen og få adgang til mere nydelse og balance i et moderne kvindeliv med travlhed og ambitioner.

Vi kommer blandt andet omkring, hvorfor du oplever udsving i din energi alt efter, hvor i din cyklus du er, hvad der kan være årsag til dine humørsvingninger og menstruationssmerter, og hvordan du selv kan have indflydelse på, at dagene op til og under menstruation bliver gode, smertefri og værdifulde dage for dig.


Introworkshop til forløbet Female Circle

På intro workshoppen bliver du introduceret til de indre årstider, som beskriver din cyklus og hvilke hormoner du er påvirket af og efter menstruation og ægløsning. Alt sammen komponenter der er afgørende i forhold til, hvordan du har det i din krop og i dit sind, samt hvordan det kan indvirke på din følelse af velvære og ikke mindst følelsen af bare at være dig.

Du vil blive guidet gennem coachende øvelser med det formål, at få mere indsigt i dig selv og dine feminine og maskuline sider. Du lærer blandt andet, hvorfor og hvordan du kan blive gode venner med din ”indre kritiker” – hvilket potentiale der ligger i at omfavne alle sider i dig selv.

Derudover vil Yinyoga med fokus på blide, nærende yogaøvelser, feminin dans og daglige meditationer være en del af introworkshoppen.

Se mere her: http://fysiq.dk/kvinders-helse/female-circle/

ARRANGØR:

 

Vælg kategori

Mangler dit event?

Skriv til os på kontakt(at)moola.dk og så sørger vi for dit event kommer med på listen...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+