Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Arrangementer

Oversigt over alternative arrangementer i Danmark. Find spændende events, online forløb, webinarer, åbent hus, kurser, foredrag, messer osv.

Foredrag i Hornbæk - Livsstil, ubalancer & opbyggelse

Foredrag * Livsstil
26 Apr. kl. 19:00 til kl. 21:30
Pris: 100,00
Sted: Engholmvej 7, 3100 Hornbæk
stay connected-2

Livsstil, ubalancer & opbyggelse

Foredrag i Hornbæk Tirsdag d. 26. April fra kl. 19.00-21.30 med Friederich Damore Bruun & Chloe Bjoerk i Hornbæk Fitness Center.

Du vil til dette foredrag blive undervist i din livsstil og stressens betydning for din krop og hormoner. Du vil finde ud af hvor vigtigt motion og opbyggelse via næringsstoffer er for at holde din krop sund og stærk! Du vil få indblik i dine kropslige ubalancer, og få ideer og gode råd til at behandle dig selv.

Ønsker du en sjov aften ude i byen med hyggeligt sammenvær, lidt godt til ganen og et godt grin? – Så er denne aften lige noget for dig! 

Er dette dig?

 • √ Føler du dig træt, og at du slæber dig afsted og intet orker?
 • √ Har du svært ved at tabe dig? (og holde vægten nede?)
 • √ Ønsker du at lære at opbygge din krop, så du undgår ømhed og skader ved træning?
 • √ Ønsker du at lærer mere om proteiner og opbyggelse af muskler?
 • √ Lider du af en eller anden ubalance i din krop?
 • √ Lider du af forstoppelse, eksem eller hovedpine?
 • √ Føler du dig nedtrykt og deprimeret?
 • √ Oplever du ømhed og smerter, måske skader?

– Kan du nikke genkendende til mere end en af disse, er dette foredrag lige noget for dig! 

Vores livsstil er en afgørende brik for vores ve og vel! Vores livsstil er ofte noget vi har kopieret hjemmefra og lever videre i vores eget liv, men spørgsmålet er om den livsstil virkelig gavner os og er efter DIN krops smag? Det er sådanne nogle spørgsmål Friederich og Chloe vil stille ind på igennem denne aften og du vil automatisk begynde at få ideer til hvordan du kan justere i dit liv, uden kamp!

Vi kan ikke underkende din kost betydning, eller den daglige stress. Ofte er det sådan at vores livsstilsvalg, kost, motion og stress hænger sammen. Ved at justere få ting kan du altså sige farvel til de ubalancer du oplever i dit liv!

Vi vil undervise dig i, hvordan du kan støtte din krop og hvilke symptomer vi kan have, når vores krop er i ubalance. Derudover vil du blive meget klogere på dig selv, din krop og din hormontype!

https://currame.simplero.com/purchase/48432-Foredrag-i-Hornbaek-d-26-4

Aftenens indhold:

 • √ Kort om Friederich & Chloe’s historie og arbejde
 • √ Hvorfor skabes der ubalancer i kroppen?
 • √ Livsstil – hvad er vigtigt at forstå
 • √ Ubalancer -> forbedring
 • √ Opbyggelse af muskler, væv og healing af hormoner
 • √ Hvad kan du gøre fra i dag?
 • √ Spotlight: Vi hiver nogen op på scenen og giver gode råd (frivilligt)

“Tirsdag d. 26. April vil vi give dig tips og tricks. Du vil få afklaret nogle af dine spørgsmål og begynde at forstå din krop på en ny måde.”

Hvordan foregår det?

Det hele vil foregå i Hornbæk – Hornbæk Fitness Center: Engholmvej 7 – 3100 Hornbæk, Tirsdag d. 26. April 2016 kl. 19.00-21.30. (der er god mulighed for parkering)

Det koster 100 kr. (beløbet kan betales i indgangen, tilmelding påkræves – skriv til os på: info(at)currame.com)
Der vil blive serveret te, lidt til ganen og ønsker om en sjov og lærerig aften.

Du vil få mulighed for at stille alle de spørgsmål, du har og du vil få den nyeste viden indenfor denne behandlingsform.

Kender du os?

Vi er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Vi kan hjælpe dig med at opnå mere velvære og nydelse i din hverdag, både i krop og sind!

Uanset hvad du ønsker at opnå i dit liv – om det er at få bugt med dit eksem, dit tarmproblem, en spiseforstyrrelse, eller om du drømmer om at blive gravid, at få en tilstedeværelse i nuet, leve sundt, få fred med din fortid eller forstå dine indre dialoger, så kan vi hjælpe dig med at nå dit mål!

Læs mere om os her.

Hvad siger kunder om Chloe & Friederich?

“Hos Chloe og Friederich får du en behandling, som ikke kan sammenlignes med andre alternative behandlere. Åndelighed og videnskab forenes på højeste plan.

Jeg har kendt dem og været løbende i behandling gennem de sidste 5 år og de er altid i bevægelse. En kompromisløshed og en nygerringhed der gør, at de konstant er fremme i feltet med det sidste nye og bedste alternativ. De samarbejder med bl.a. folk fra USA, Spanien, Tyskland og Danmark. Tænker udover landgrænserne og tager det bedste fra hele verden faktisk. De nærer en dyb kærlighed til menneskets sind og krop.

Med den dybeste respekt for alle mennesker og en forsikring om at hvert menneske er ekspert på sit eget liv og følelser, hjælper de dig derhen hvor du kan blomstre mest. Så du kan få, som jeg ser det, et frit liv i en fri krop. En energifyldt krop med en stærk kerne, der kan gå ind ad alle døre og møde alle udfordringer, fordi den ikke er tynget af allergier, sygdom, træthed, afhængighed af stimulanser, eller dårlige tanker omkring sit værd. Det er en stor gave at give sig selv og jeg ønsker alle måtte give sig selv det. Derfor sender jeg mine absolutte bedste anbefalinger og fra mit hjerte en dyb tak til Chloe og Friederich.”
Norra Kristine Lauritzen – Autodidakt Skuespiller

Læs mere her!

Når du har tilmeldt dig event’et, bliver du automatisk tilmeldt currame’s nyhedsbrev, som du til enhver tid kan afmelde igen.

Ses vi? Tilmeld dig her!

 

Vælg kategori

Mangler dit event?

Skriv til os på kontakt(at)moola.dk og så sørger vi for dit event kommer med på listen...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+