Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Arrangementer

Oversigt over alternative arrangementer i Danmark. Find spændende events, online forløb, webinarer, åbent hus, kurser, foredrag, messer osv.

Homøopati til din fødsel - ONLINE

Foredrag * Fødsel
6 Oct. kl. 12:00 til 12 Sep. kl. 14:00
Pris: 450,00
Sted: AFHOLDES ONLINE, 2000 Frederiksberg
Skærmbillede 2016-09-12 kl. 14.55.28

HOMØOPATI TIL FØDSLEN
Mange kvinder oplever homøopatien for første gang mens de venter sig, fordi det er en bivirkningsfri og naturlig måde at behandle sygdomme på. Og netop under graviditeten er man ofte langt mere bevidst om at holde kroppen fri for udefrakommende kemi. 

Nogle kender måske til homøopatien i forvejen, men kommer først rigtigt igang med at bruge det under graviditeten, fordi det er der man kan opleve flere skavanker og har brug for lindring.

Og igen, så er der andre rutinemæssigt bruger homøopatien i hverdagen, og derfor også ser det som det mest naturlige at bruge homøopati under fødslen. 

LÆR OM HOMØOPATI TIL DIN FØDSEL PÅ 1 WEBINAR
Mange af de kendte homøopatiske apotekter udvikler så kits, hvor man sammensætter udvalgte lægemidler, til en given situation. Og et af de mest populære kits er 'fødsels kittet'. Og dette webinar er sammensat på en sådan måde, at kittet fra Helios gennemgås, trin for trin. 
På webinaret gives en lille forklaring på hvad homøopati er, og lægemidlerne gennemgåes. Og derefter kigger på vi, hvilke lægemidler der oftest bruges og hvornår i de stadierne af fødslen. På kurset medfølger en grundlig skriftlig guide, hvor alle informationer er samlet. Kittet er ikke inkluderet i prisen, men kan købes her: www.helios.co.uk<wbr />shop/childbirth-kit


Det anbefales at man ser kurset sammen med sin fødselspartner.

Kurset afholdes som et webinar, og man behøves ikke at se med på det nøjagtige tidspunkt som det afholdes på. Du vil kort tid efter kurset er afholdt, modtage et link, hvor du kan se det fulde webinar, lige så mange gange du vil i de efterfølgende 10 dage.

Kurset koster 450,- (kittet er ikke medregnet i denne pris)

Oplægsholder er Mette Mitchell, der har sin praksis på Frederiksberg. Hun er uddannet homøopat fra Centre for Homeopathic Education i London og har en BA i videnskab fra Middlesex University.

Mette afholder også kurser for jordmødre, doulaer og andre professionelle fødselshjælper i homøopati.

Du kan læse mere om Mette Mitchell her:
http://<wbr />www.mettemitchell.dk/

ARRANGØR:

 

Vælg kategori

Mangler dit event?

Skriv til os på kontakt(at)moola.dk og så sørger vi for dit event kommer med på listen...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+