Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Arrangementer

Oversigt over alternative arrangementer i Danmark. Find spændende events, online forløb, webinarer, åbent hus, kurser, foredrag, messer osv.

Klar til fødsel og forældreskab

Forløb * Fødselsforberedelse
26 Oct. kl. 18:00 til 23 Nov. kl. 20:30
Pris: 2.995,00
Sted: Hejrevej 30, 3. sal, 2400 København NV
Moola_Fodselsforberedelse_KarinaIsolde_CopenhagenDoulas

360° fødsels- og forældreforberedelse i fem overskuelige moduler + en efterfødselscafé.

 

Essentiel fødsels- og forældreforberedelse som skruer op for din og din partners selvtillid, styrker jeres samarbejde og gør jer klar til fødslen og livet med jeres lille ny.

 

 

Få ro og afklaring i krop, sind og sjæl. Du og din partner lærer hvordan I fremmer en tryg, let, naturlig og positiv fødselsoplevelse.

 

Udover fødsels- og forældreforberedelse underviser vi i effektive yogaøvelser der fremmer og støtter et ukompliceret fødselsforløb og styrker din kropsbevidsthed.

 

Modul #1

Graviditetens sårbarhed – din styrke 

Hvordan udfordringer kan hjælpe dig til at åbne op for dit fulde potentiale. Vi giver dig simple og effektive redskaber der kan hjælpe og guide dig til at lytte til, stole på og navigere efter din intuition så du kan opnå tillid, indre balance og ro i sindet.

 

Modul #2

Din intelligente krop og babys rejse

Du lærer hvordan du kan lytte til og lade din krop guide dig gennem fødslen og hvordan du imødekommer og støtter din bedst muligt på rejsen ud i dine arme.

 

Modul #3 (med partnere)

Fødslens forunderligheder og samarbejdet med din partner 

Fødsel er langt mere end anstrengende arbejde – det er en betydningsfuld rejse for jer alle tre. I lærer hvordan I gennem bevidst samarbejde optimerer mulighederne for en tryg og rolig fødselsoplevelse.

 

Modul #4 (med partnere)

Fødslen A-Z og fordelagtige fødestillinger

Vi skruer op for informationerne om fødslens faser, I bliver guidet i fordelagtige fødestillinger og din partner får redskaber der giver ro og selvsikkerhed og som faciliterer en naturlig og tryg fødselsoplevelse.

 

Modul #5 (med partnere)

Familien fødes

At stå med jeres baby i armene kan være krævende og udfordrende for parforholdet. I får indsigter og redskaber til hvordan I håndterer, eller helt undgår, de mest almindelige udfordringer og hvordan I styrker og står stærkt i jeres roller som partnere og forældre.

 

Efterfødselscafé

Enhver fødsel har en unik historie som fortjener at blive fortalt – og hvad er bedre end at dele den i en trygt forum med ligesindede mødre. Vi deler fødselshistorier og erfaringer fra jeres første tid som mødre.

 

Alt i alt 12,5 timers essentiel fødsels- og forældreforberedelse som skruer op for din og din partners selvtillid, styrker jeres teamwork og gør jer klar til fødslen og livet med jeres lille ny + 2,5 times efterfødselscafé som vi planlægger udfra alle deltageres terminsperioder.

 

Undervisere:

Karina Isolde fødselscoach, doula og kostvejleder

Louise Timm gravid- og efterfødselsyogalærer og doula

 

Læs mere på Copenhagen Doulas hjemmeside her

 

 

 

 

Vælg kategori

Mangler dit event?

Skriv til os på kontakt(at)moola.dk og så sørger vi for dit event kommer med på listen...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+