Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Arrangementer

Oversigt over alternative arrangementer i Danmark. Find spændende events, online forløb, webinarer, åbent hus, kurser, foredrag, messer osv.

Ladies Night

Intro aften * Sexologi
28 Feb. kl. 19:00 til kl. 21:00
Pris: 150,00
Sted: Frode Jacobsens Plads 4, 1. sal, 2720 Vanløse
Ladies Night, Oasen

Så er det tid til endnu en Ladies Night i Oasen

Denne aften kommer 4 spændende oplægsholdere og fortæller om det de brænder for – og som måske kan gøre os klogere på livet, lykken og velvære!

Dørene åbner kl.18.45, hvor man kan komme ind og finde sig en rigtig god plads med en velkomstdrink i hånden.

Kl.19 vil der være en let og lækker anretning til alle deltagerne. Der vil lidt for enhver smag og præference (dvs også vegetarisk og glutenfrit f.eks)

Kl.19.15 går første oplægsholder på scenen.

Der vil være en pause halvvejs og efter sidste oplæg kan man tage en sludder med de forskellige oplægsholdere, hvis man er blevet nysgerrig på at vide mere.

Billetter koster 150 kr inkl. velkomstdrink og let anretning. Drikkevarer kan købes i baren.

Af hensyn til serveringen skal billetter købes på forhånd.
Så tag veninderne under armen og få en hyggelig aften….


Præsentation af aftenens 4 oplægsholdere:


Steen Blendstrup
Taler du kærlighed?
Jeg er ikke dig, og du er ikke mig. Vi kan ikke vide, hvad andre tænker, og hvad andre har behov for. Både når vi har kærligheden i parforholdet, og når vi søger den i jagten på en kæreste, er det vigtigt at kunne formidle vores behov til en partner. Og naturligvis at være åbne for, hvad vores partner har af behov. Derfor er det vigtigt at kunne tale kærlighed.
Sexolog Steen Blendstrup giver et kort sprogkursus i de fem kærlighedssprog. Og vil gøre et behjertet forsøg på at forstå spørgsmål på dit sprog …


Lise Dræby Madsen
Denne aften vil, ejer af Dit Fokus, Lise D Madsen fortælle om, hvordan du kan gøre det bedste for din hud. Hudpleje uden parfume og parabener og ikke testet på dyr.
Produkterne kan tilpasses efter hvad der er din udfordring. Vil du mindske rynker, af med acne, have mere fugt, forebygge og få en flot hud med naturlig glans. Det skal være nemt og virke!
Denne dag er der op til 50% i rabat!!! Endvidere vil I høre om den nye ”Beauty in a shot” som plejer huden indefra. Der vil efterfølgende være mulighed for at prøve produkterne og smage olien.

Jeppe Wilken
Jeppe vil berige os med sin store viden om Aloe Veras positive indvirkning på rigtig mange ting i vores hverdag. Jeppe kan præsentere produkter, som for mange er blevet en helt livsstil både udenpå kroppen og indeni. Hvis man vil et naturligt produkt, er der masser muligheder.


Sanne Ragnvald
Sanne arbejder i Oasen og er Healer, Enneagram Master, Kropsterapeut og har været leder med fokus på forandrings og styrkebaseret ledelse. Sanne blander det hele sammen i sin indre blender og møder sine medmennesker uden forbehold. Hun ser dig som du er og hvor du er i livet lige nu og her. Når Sanne tilbyder sin hjælp er hun nærværende og bruger store viden om mennesker for hjælpe en på vej til at få styr på tankerne og finde ind til sin kerne.
Hør Sanne fortælle meget mere om det på denne aften.

 

Vælg kategori

Mangler dit event?

Skriv til os på kontakt(at)moola.dk og så sørger vi for dit event kommer med på listen...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Nyhedsbrev

GRATIS Online magasin

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+