Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Arrangementer

Oversigt over alternative arrangementer i Danmark. Find spændende events, online forløb, webinarer, åbent hus, kurser, foredrag, messer osv.

Mine clairvoyance kursus - Styrk dit indre Lederskab

Kursus * Clairvoyance
28 Sep. kl. 10:30 til 30 Sep. kl. 17:00
Pris: 3.800,00
Sted: Hyldegårdsvej 29, 2920 Charlottenlund

 

Clairvoyant minikursus fra 7. plan

 

Forestil dig, at du kan lytte til universets intelligente stemme fremfor egoets stemme, der er fyldt med frygt og mindreværd. Så vil du komme i kontakt med din højere bevidsthed og intuition, som altid vil hjælpe dig på sporet til at finde din livsmission og glæden og meningen med livet.

For at hjælpe dig tilbage til denne intuition, afholder jeg et 3-dages clairvoyant/intuitivt kursus, der vil lære dig at udvikle dine spirituelle evner og på en nem og simpelt måde, skabe kontakt med den universelle, intelligente energi. Jeg vil lære dig at lave clairvoyance med metoden fra ThetaHealing, hvor du kommer i meditative theta-hjernebølger. Vianna Stibal, der er ophavsmand til ThetaHealing, er blevet verdenskendt for denne metode.

 

Hvad er dit udbytte af dette kursus?
For at åbne op for de clairvoyante kanaler, må vi turde kigge indad og mærke os selv og være i kontakt med os selv, vores følelser, fornemmelser og intuition. Dernæst vil du lære hvordan alting hænger sammen og hvordan du er en del af en større, intelligent, kærlig og guddommelig sammenhæng. Jeg vil lære dig “nøglerne” til at få kontakt med universet og til at turde modtage dets budskaber.

 

Clairvoyance vil ikke fortælle dig om noget er rigtig eller forkert, blot hvad der ligger af potentiale eller udfordringer i dit liv og hvordan du når potentialet og får det bedste ud af udfordringerne. Når din intuition og spirituelle evner styrkes, og du bliver spejlet i dit højeste potentiale, vil du styrke dit personlige lederskab og du vil opnå mere ro og større psykisk- og fysisk balance i dit liv.

Kurset henvender sig til alle, uanset om det er til personligt brug eller du vil anvende det til at styrke dig i dit professionelle erhverv.

Dato: 28/9 – 30/9 (fredag kl. 10.30 – 17.00, lørdag 9.30 - 16.45 og søndag kl. 9.30 – 16.15)
Pris: kr. 4.100,- . EARLY BIRD RABAT på kr. 300,- v. tilmelding og betaling inden 9/5.
Sted: Hyldegårdsvej 29 1. tv, Charlottenlund

 

Læs mere her:www.hellebrinch.dk/clairvoyant-minikursus/

 

 

 

 

Vælg kategori

Mangler dit event?

Skriv til os på kontakt(at)moola.dk og så sørger vi for dit event kommer med på listen...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Nyhedsbrev

GRATIS Online magasin

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+