Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Arrangementer

Oversigt over alternative arrangementer i Danmark. Find spændende events, online forløb, webinarer, åbent hus, kurser, foredrag, messer osv.

Mød Amma

Foredrag
22 Oct. kl. 10:00 til 24 Oct. kl. 08:00
Pris: Gratis
Sted: Brøndby Hallen, Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby
amma FB event 2019 600

Personlig omfavnelse, guidede meditationer, taler, koncerter og meget mere.

Kom til dette gratis to-dages Amma-event og lad dig inspirere af den visionære humanitære og spirituelle leder Amma, som nu besøger Danmark for andet å i træk. Sidste år var over 7.000 mennesker så heldige at opleve Amma i Brøndby Hallen. Du kan være med i få timer eller begge dage.

Under eventet kan du modtage Ammas personlige omfavnelse (på indisk: darshan) og desuden opleve guidede meditationer, taler med løsninger på hverdagens problemer og verdens udfordringer og live-koncerter med smukke meditative sange.

Der er god grund til, at 39 millioner mennesker over hele verden har opsøgt Amma for at modtage hendes omfavnelse. Ammas nærvær og kærlighed er smittende og dybt inspirerende.

HVEM ER AMMA

Mata Amritanandamayi, bedre kendt som Amma, er verdenskendt for sit humanitære arbejde og spirituelle virke, og hun har modtaget talrige internationale æresbevisninger. Amma har i mere end 30 år rejst over hele kloden og bragt kærlighed, håb og fred med sin blotte tilstedeværelse, visdom og særlige omfavnelse – som berører mange hjerter.

I Indien er Amma anerkendt som en mahatma (en stor sjæl) og favner alle trosretninger med sit budskab om universel kærlighed.

Amma er leder af den globale humanitære NGO, Embracing the World™. Embracing the World™ hjælper verdens fattige ved at imødekomme deres basale behov – mad, husly, uddannelse, sundhedspleje og levebrød.

Læs mere om Amma her: www.amma-danmark.dk/om-amma/

BLIV FRIVILLIG TIL EVENTET

Ammas besøg er udelukkende muliggjort af de mange frivillige, der hjælper til under hele eventet. Det frivillige arbejde for Amma er sjovt, og det åbner op for dit hjerte.

Vi har stor brug for din hjælp under eventet, og hvis du har lyst til at hjælpe evt. bare en time eller to, f.eks. i køkkenet, ved salgsboderne, med logistik, transport m.m. så kan du tilmelde dig her www.amma-danmark.dk/sevaform/. Eller du kan møde op ved standen for frivillige hjælpere i Brøndby Hallen under eventet.

Al hjælp - lige fra en time til begge dage - er meget værdsat, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

PROGRAM

Tirsdag d. 22. oktober 2019

Morgen
Kl. 08.45 Uddeling af gratis darshan-numre til omfavnelse
Kl. 10.00 Amma ankommer i hallen. Herefter guidet meditation efterfulgt af personlig omfavnelse frem til ca. kl. 16.00

Aften
Kl. 18.00 Uddeling af gratis darshan-numre til omfavnelse
Kl. 19.30 Tale v/Amma, kulturelt program, live-koncert med spirituelle sange og guidet meditation.
Kl. 22.00 Personlig omfavnelse starter

Amma giver omfavnelse til alle, der har fået et darshan-nummer. Det er vanskeligt at angive et sluttidspunkt – arrangementet kan vare til efter midnat.

Onsdag d. 23. oktober 2019

Morgen
Kl. 08.45 Uddeling af gratis darshan-numre til omfavnelse
Kl. 10.00 Amma ankommer i hallen. Herefter guidet meditation efterfulgt af personlig omfavnelse frem til ca. kl. 16.00

Aften
Kl. 17.45 Uddeling af gratis darshan-numre til omfavnelse
Kl. 19.00 Spirituel tale v/Amma, fredsceremoni
Kl. 21.30 Devi Bhava-omfavnelse (særlig form for darshan)

Alle kan få et darshan-nummer – også dem, der tidligere i eventet har modtaget Ammas omfavnelse. Det er vanskeligt at angive et sluttidspunkt – arrangementet kan vare til ud på morgenen.

FORPLEJNING OG ANDRE AKTIVITETER

Nyd lækker indisk og vesterlandsk mad, snacks, drikkevarer m.m. Få massage, sundhedsbehandlinger, oplev traditionelle ceremonier og shop blandt et stort udvalg af boder, hvor al overskuddet går til Embracing the World™.

Du kan også få information om bl.a. yoga, meditation og Ammas omfattende humanitære arbejde.

GRATIS ENTRÉ - INGEN TILMELDING

Eventet med Amma er gratis. Reservation eller tilmelding er ikke nødvendig. Donationer til Embracing the Worlds humanitære arbejde er velkomne.

FÅ EN PERSONLIG OMFAVNELSE

Den personlige omfavnelse (darshan) er en unik mulighed for at opleve Ammas kærlighed. Den personlige omfavnelse bliver organiseret ved hjælp af gratis darshan-numre, som uddeles ca. 75 min. før hvert arrangement starter.

Alle skal have sit eget darshan-nummer – også børn og babyer – og det er ikke muligt at reservere eller modtage for andre.

Vi forventer, at der igen i år bliver kø ved uddelingen af darshan-numre i forhallen, hvor du også kan købe kaffe/the og snacks. Vi anbefaler, at du møder op i god tid.

Om morgenen første og anden dag er ideel mødetid ca. kl. 8.30, om aftenen den første dag ca. kl. 18.00 og om aftenen den anden dag ca. kl. 17.30.

Du kan få to personlige omfavnelser under eventet, hvor den ene er ved sidste dags aftenprogram.

Læs mere på hjemmesiden, hvis du f.eks. har behov for særlig assistance til eventet (ved væsentlige sundhedsproblemer og lignende), vil vide mere om børneområdet eller andre praktiske informationer:

www.amma-danmark.dk/amma2019/

 

Vælg kategori

Mangler dit event?

Skriv til os på kontakt(at)moola.dk og så sørger vi for dit event kommer med på listen...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+