Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Coaching

moola.dk coaching
Adoption Life Coach - Ranjanna Mariia Hvenegaard
Kontakt info
Skriv en mail til Adoption Life Coach    Besøg Adoption Life Coachs hjemmeside Besøg Adoption Life Coach på Facebook Følg Adoption Life Coach på Twitter

Kalender

Adoption Life Coach

Ranjanna Mariia Hvenegaard

Adresse:
Halgreensgade 3, 4TV,
2300 Copenhagen S

Telefon:
24231180

Ranjanna Mariia Hvenegaard er en talentfuld adoption transformation specialist, coach og motivator med et brændende ønske om og lidenskab for menneskelig udvikling.

Siden hun fik sit eksamensbevis i coaching fra den prestigefyldte motivationsekspert Mark Anthony og den velkendte Probana Business School i Danmark, har denne erfarne forfatter, marketingmedarbejder og taler haft det privilegium at tjene på både akademiske og humanitære arenaer med forskellige internationalt anerkendte organisationer som f.eks. Robbins Research International, Anthony Robbins Foundation, UNICEF, FNs verdenstopmøde for social udvikling og FNs fjerde verdenskonference om kvinder.

Gennem hendes tidlige livskamp og overlevelse af adoptionsprocessen blev hun inspireret til at skrive bogen "One Voice".

Udover at dele sin egen historie, inspirerer Ranjannas iver og passion for at øge bevidstheden, og at udvikle ressourcer til adoptivbørn, ved at arbejde med forældre og adopterede familier, som har problemer med at overvinde deres udfordringer.Når hun deler sin fortælling om at reframe sine livserfaringer og genvinde sit selvværd på trods af en temmelig dramatisk og traumatisk barndom, opfordrer hun andre til at tage hjertets vej, finde deres egne stemmer, deres livsstil og modet til at opfylde deres skæbne.

Fra håbets, passionens og kærlighedens energi bruger forfatteren sin oprigtighed, humor og lyst til at fortælle denne historie og skaber dermed dybe forbindelser med sit publikum. Denne sommetider charmerende, sommetider rystende og grundigt eventyrlystne udforskning af livet, som adoptivbarn fra Mumbai opvokset i Danmark, vil få dig til at græde, grine og inspirere dig på måder, du aldrig kunne forestille dig.

Efter at have åbnet en dialog og efter at have været en ressource for adoptivsamfundet over hele verden, ser Ranjanna frem til det næste eventyr, og hun fortsætter sin humanitære indsats som en international adoptions coach.

Ranjanna dedikerer sit liv til at hjælpe adoptivbørn, forældre og familier og inspirere dem til at leve det liv, de virkelig fortjener.

Artikler af Adoption Life Coach

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+